Η. Καματερός προς Πρόεδρο Ευρωπαϊκής Επ. Περιφερειών: «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η επιβολή κατάργησης από την Ε.Ε. του μειωμένου Φ.Π.Α. στα νησιά

10
452

Ηλίας Καματερός προς Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών: «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η επιβολή κατάργησης από την Ε.Ε. του μειωμένου Φ.Π.Α. στα νησιά».

Κατά τη συζήτηση στην Ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών (01/03/2018) ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός καυτηρίασε την ανεξήγητη εμμονή από την Ε.Ε. για κατάργηση του μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α. στα νησιά, ενώ ισχύει σε πολλές χώρες της Ε.Ε.

Ζήτησε τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών στην εφαρμογή νησιωτικής πολιτικής για τη συνοχή και την εφαρμογή της αρχής επικουρικότητας.

Ανέπτυξε επίσης το σχέδιο της κυβέρνησης για μεταφορικό ισοδύναμο για το οποίο πάλι ζήτησε τη στήριξη της Ε.Ε. για την πλήρη εφαρμογή του.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΑΤΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ?

    ο Περιφερειάρχης απέστειλε στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, τον σχετικό φάκελο με τα πρακτικά αποτίμησης ζημιών και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.Εξ αυτών, 65.529,99 ευρώ αφορούν σε εξοπλισμό, 614.403,58 ευρώ αφορούν σε εμπορεύματα και 4.173,41 ευρώ, σε ΙΧ ή ΔΧ αυτοκίνητα.

    • ΨΕΎΤΗΣ, ΨΕΎΤΗΣ, λαικιστής ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος, το βράδυ ψηφίζει στα τέσσερα 24% ΦΠΑ λόγω νησιωτικότητας και το πρωί σκούζει..

      Ψεύτες και λαϊκιστές οι φασδιστοαριδτεροί του ΣφΥΡΙΖΑ, πιστεύουν ότι υπάρχουν ακόμα τα ζωντανά που τους ψήφισαν έτοιμα να φάνε κουτόχορτο σαν ακόμα.

  2. ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ Η ΕΕ ΚΙ ΩΣ ΑΝΑΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 10-10 ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΣΑΣ

  3. Ηλία μου εσύ δεν το ψήφισες; ή μήπως το ξέχασες; Και αν δεν είχε γίνει ο σεισμός θα το πληρώναμε και εμείς το αυξημένο ΦΠΑ.

  4. πρεπει να πνει καφέ η επανάσταση σύντροφε? Ανέχεται να τη σερβιρουν γκαρσονια που τους εκμεταλλευονται την υπεραξία τα αφεντικά και που σερβιρουν κόκκους καφέ βαμμενους με το αιμα και των ιδρώτα προλεταριων στην Αφρικη και τη Βραζιλια για να πλουτιζουν τα αφεντικα?

  5. συντροφε Ηλια Καμετερε, επαιρνες κι εσυ το επίδομα ενοικίου?
    συντροφε Ηλια Καμετερε, επαιρνες κι εσυ το επίδομα ενοικίου?
    συντροφε Ηλια Καμετερε, επαιρνες κι εσυ το επίδομα ενοικίου?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ