Τσίπρας: Δεκτή η παραίτηση Καμμένου, θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης | «Στημένο» το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ -Συνεχίζει ο Τσίπρας με «αντάρτες» και ψήφο εμπιστοσύνης

8
546

Τον Πάνο Καμμένο, ευχαρίστησε με δήλωσή του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για τη συνεργασία των τεσσάρων χρόνων.

«Αυτά τα τέσσερα χρόνια με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον συνεργαστήκαμε έντιμα και πετύχαμε πολλά πράγματα. Καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια.

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Πάνο Καμμένο για τη συμβολή του», ανέφερε.

Όπως είπε «ζήτησα από τον Πάνο Καμμένο καθαρές λύσεις και καθαρές κουβέντες. Τον ευχαριστώ γιατί ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα. Σήμερα ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από τη θέση του και το έκανα δεκτό, και το ίδιο θα δεχτώ και από τα άλλα στελέχη».

Νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας όπως είπε θα είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή και ότι έχει ενημερώσει ήδη τον πρόεδρο της Βουλής. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Η δήλωση του πρωθυπουργού:

Ο Πάνος Καμμένος σήμερα μου δήλωσε ότι παραιτείται από τη θέση υπουργού Αμυνας και ότι θα ζητήσει το ίδιο να κάνουν τα υπόλοιπα στελέχη των ΑΝΕΛ. Εκανα δεκτή την παραίτηση του υπουργού Αμυνας, όπως θα κάνω και όποια άλλη τεθεί υπόψη μου.

Εχω καταστήσει σαφές με τη θέση και τη στάση μου ότι βασική επιδίωξη μου μετά την έξοδο από τα μνημόνια είναι να αποκατασταθεί ο ρόλος και η θέση στο διεθνές στερέωμα. Να ξανακερδίσουμε τον ηγετικό ρόλο στα Βαλκάνια, να εξασφαλίσουμε ότι μέσα από τις συμμαχίες και τη σταθερή πορεία της η χώρα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας. Για μένα αυτό εθνικός στόχος

Εχω διαμηνύσει ότι μπροστά σε αυτόν τον εθνικό στόχο, στο προφανές εθνικό όφελος και συμφέρον, δεν πρόκειται να κάνω πίσω, να δειλιάσω, να λογαριάσω ρίσκο και πολιτικό κόστος.

Ο νέος υπουργός Αμυνας θυα είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης. Αυτό είναι σαφές μήνυμα ότι δεν πρόκειται να διακινδυνεύσω ούτε λεπτό στον ευαίσθητο τομέα εθνικής ασφάλειας τη σταθερότητα κ πορεία που έχουμε χαράξει.

Είναι σαφές, όπως ζήτησα, καθαρές κουβέντες και καθαρές αποφάσεις, όπως πορεύτηκα τα 4 χρόνια που βρίσκομαι στη θέση έτσι θα πορευτώ και τώρα.

Το σύνταγμα μου δίνει τη δυνατότητα να αφήσω ασαφές και αμφίσημο αν υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία των βουλευτών που στηρίζει την προσπάθειά μου για την ολοκλήρωση πολύ σημαντικού έργου. Εχουμε μπροστά μας πολύ σημαντικές προκλήσεις, αποκατάσταση της κανονικότητας, στήριξη της κοινωνίας, αύξηση κατώτατου μισθού, προστασία πρώτης κατοικίας, ενίσχυση όσων δεν έχουν τη δυνατότητα ενοικίου για στέγη, τη διευκόλυνση όσων έχουν μεγάλες οφειλές και βάρη, κρίσιμες παρεμβάσεις. Εχουμε μπροστά μας και μεγάλες θεσμικές τομές, τη συνταγματική αναθεώρηση που επιτέλους πρέπει να ολοκληρωθεί. Δεν έχει την πολυτέλεια η χώρα να χάσει άλλα 5 χρόνια. Εχουμε τη μεγάλη πρωτοβουλία για σχέσεις εκκλησίας και κράτους.

Το Σύνταγμα μου δίνει τη δυνατότητα να αναζητώ πλειοψηφίες σε όλα αυτά τα κρίσιμα θέματα. Θα τις έβρισκα είμαι σίγουρος. Ομως ποτέ δεν πορεύτηκα εκ του ασφαλούς. Πάντα δεν δειλιάζω μπροστά στο εθνικό όφελος Για αυτό αποφάσισα και ενημέρωσα τον πρόεδρο της βουλής ότι άμεσα θα πάμε στη διαδικασία για ανανέωση της εμπιστοσύνης της εθνικής αντιπροσωπείας στην κυβέρνηση προκειμένου να προχωρήσουμε με απόλυτη πλειοψηφία σε όλες τις κρίσιμες για τη χώρα επιλογές και η κυβέρνησή μου να ολοκληρώσει συνταγματικά τη θητεία της ως τον Οκτώβρη

Ο καθένας στις κρίσιμες στιγμές οφείλουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Πρώτος εγώ, τα μέλη της κυβέρνησης και βεβαίως κάθε μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας.

Το σύνταγμα μου δίνει τη δυνατότητα. Δεν το έκανα ούτε το 2015, δεν θα το κάνω ούτε τώρα. Θα ζητήσω την εμπιστοσύνη της βουλής για να προχωρήσω στις μεγάλες τομές που θα δώσουν ανάσα στην κοινωνία. Και καθείς μπροστά στις δικές του ευθύνες.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΝΕΛ

«Στημένο» το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ -Συνεχίζει ο Τσίπρας με «αντάρτες» και ψήφο εμπιστοσύνης

«Στημένο» το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ -Συνεχίζει ο Τσίπρας με «αντάρτες» και ψήφο εμπιστοσύνης

«Η Μαρία Κόλια Τσαρουχά, εγώ και ο Κωνσταντίνος Κατσίκης δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης» δήλωσε πρίν από λίγο ο Πάνος Καμμένος.

Με τα λόγια αυτά, η ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αποκάλυψε τι θα γίνει στην ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης και τι θα ψηφίσουν οι υπόλοιποι Ανεξάρτητοι Ελληνες:  Αποκάλυψε ότι ο ίδιος και δύο άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά όλοι οι υπόλοιποι αναμένεται να το κάνουν!

Σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος έχει μετρήσει σωστά τα κουκιά και ξέρει από πρώτο χέρι τι θα ψηφίσουν οι συνεργάτες του και βουλευτές του, μέτρηση που συμπίπτει με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, η αποκάλυψη ότι δεν δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης μόνον οι 3 βουλευτές που ανέφερε σημαίνει οτι:

Δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης η Ελενα Κουντουρά, υπουργός Τουρισμού, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο Βασίλης Κόκαλης, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και ο Κώστας Ζουράρις που είναι παρών στην συνέντευξη τύπου του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Οπως αποκάλυψε επίσης ο Πάνος Καμμένος, δεν έχει πρόθεση να διαγράψει από τους ΑΝΕΛ τον Θανάση Παπαχριστόπουλο (παρά τις απειλές περί διαγραφών των «ανταρτών), δίνοντας έτσι τις ευλογίες του να δώσει ο βουλευτής ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Με δύο λόγια, μαζί με τον Σπύρο Δανέλη του Ποταμιού και η Κατερίνα Παπακώστα η κυβέρνηση καταφέρνει να πιάσει τον μαγικό αριθμό των 151 βουλευτών, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθεί σε αυτούς και ο Γιάννης Σαρίδης της Ενωσης Κεντρώων, και τελικά ο αριθμός των βουλευτών που ψηφίζουν ναί στην κυβέρνηση να φθάσει τους 152. Ο κ. Σαρίδης πάντως έχει δηλώσει οτι σε περίπτωση που η ψήφος εμπιστοσύνης έρθει πρίν να έρθει προς ψήφιση η Συμφωνία των Πρεσπών θα καταψηφίσει, αλλά μπορεί να αλλάξει γνώμη.

Kρατάει την κοινοβουλευτική του ομάδα!

Με τους απίστευτους αυτούς χειρισμούς ο Πάνος Καμμένος θα μπορέσει να διατηρήσει και την κοινοβουλευτική του ομάδα στη βουλή, παρά τους 2 «αντάρτες» που θα διαγράψει (Κουντουρά, Κόκκαλη).

Στην ΚΟ των ΑΝΕΛ παραμένουν ο ίδιος, η Μαρία Κόλλια, ο Κώστας Κατσίκης, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και ο Κώστας Ζουράρις, ο οποίος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα αλλά ο κ. Καμμένος δεν τον διαγράφει γιατί προέρχεται από άλλο κόμμα, την Πυρίκαυστο Ελλάδα!

Με τον τρόπο αυτό ο Πάνος Καμμένος θα μπορέσει να συνεχίσει να κάνει παιχνίδι στη βουλή, ως πολιτικός αρχηγός, και να καλέσει άλλα πρόσωπα από τον χώρο της εθνικιστικής Δεξιάς για συμπόρευση στις εκλογές.

ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ

Καμμένος: Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Ο Πάνος Καμμένος / Φωτογραφία:EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Ο Πάνος Καμμένος / Φωτογραφία:EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μόνο τρεις βουλευτές των ΑΝΕΛ, οι κκ. Καμμένος και Κατσίκης και η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, όπως προέκυψε από την συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου, μετά την ανακοίνωσή του ότι αποχωρούν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

«Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είμαστε ένα κίνημα πολιτών που ξεκίνησαν από ένα κομπιούτερ. Είμαστε ένα κίνημα που ξεκίνησε από ένα »όχι» κατά τη διάρκεια του δεύτερου μνημονίου», είπε και ευχαρίστησε τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ έστειλε… μήνυμα λέγοντας πως «όσοι βουλευτές αποχώρησαν από τους ΑΝΕΛ, δεν είναι τώρα ούτε δημοτικοί σύμβουλοι»

Παρόντες στην συνέντευξη Τύπου είναι οι βουλευτές Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Κώστας Κατσίκης και Κώστας Ζουράρις και ο εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγανης.

Ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Επέβαλε μάλιστα και κομματική γραμμή στους βουλευτές των ΑΝΕΛ, αφού είπε ότι θα διαγράψει από το κόμμα όποιον βουλευτή ψηφίσει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφο εμπιστοσύνης.

«Μία από τις θέσεις στο πρώτο συνέδριό μας ήταν να μην παραδώσουμε το όνομα της Μακεδονίας. Για αυτό ανακοίνωσα στον πρωθυπουργό ότι οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που πονάμε, την χτίσαμε μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, που είδαμε για πρώτη φορά να συγκρούεται με τη διαφθορά, που έδωσε ελπίδα στους Ελληνες, έβγαλε την Ελλάδα από τα μνημόνια. Αλλά αν εμείς δώσουμε την εμπιστοσύνη μας θα είναι σαν να δίνουμε εμπιστοσύνη στη Συμφωνία των Πρεσπών, την παράδοση του όρου Μακεδονία», είπε ο κ. Καμμένος.

«Τη δεδομένη στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά υποκρύπτεται ξεκάθαρα θέμα εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών, με πολύ βάρος στην καρδιά μας λέμε όχι», συμπλήρωσε.

«Στην τελευταία συνεδρίαση ρώτησα την ΚΟ αν καταρχήν υπάρχουν διαφωνίες για Συμφωνία των Πρεσπών. Η μόνη διαφωνία που υπάρχει είναι του Παπαχριστόπουλου που την έχει εκφράσει εδώ και καιρό. Οι υπόλοιποι, όσοι εκλήθησαν να λάβουν θέση, ήταν ξεκάθαροι κατά της Συμφωνίας. Συμπεριλαμβανομένου του κ. Κόκκαλη. Απούσα ήταν η κ. Κουντουρά. Είναι γνωστές οι θέσεις του καθενός και το τι θα πράξουμε στις 2 ψηφοφορίες. Πλην των 2 υπουργών που βρίσκονται στην Κίνα, ο κ. Κόκκαλης αποφάσισε να πάρει χθες το αεροπλάνο και να πάει στην κίνα. Δεν περιμένουμε να μάθουμε τα νέα από την Κίνα. Θα προχωρήσουμε με εντιμότητα και απέναντι στον εταίρο μας και στον λαό. Αν τεθεί θέμα εμπιστοσύνης θα ψηφίσουμε αυτό που θα δεσμευτεί ο καθένας ξεχωριστά. Αν κάποιοι ανταλλάξουν την κυβερνητική θέση με ψήφο, θα διαγραφούν», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι ο κ. Τσίπρας θέτει θέμα εμπιστοσύνης λόγω «υπερευαισθησίας» γιατί «δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει».

Δεν ελέγχει τους «αντάρτες»

Ας σημειωθεί, ωστόσο, ότι ο Π. Καμμένος δεν ελέγχει την κοινοβουλευτική του ομάδα. Η Ελενα Κουντουρά και ο Βασίλης Κόκκαλης, οι οποίοι απουσιάζουν στην Κίνα («δεν θα περιμένουμε να μάθουμε τα νέα από το Σινικό Τείχος», ειρωνεύτηκε ο κ. Καμμένος στην συνέντευξη τύπου), καθώς και ο Θ. Παπαχριστόπουλος αναμένεται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Επομένως η «απειλή» Καμμένου για άρση της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα είναι κενή περιεχομένου και εκ του ασφαλούς, αφού η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία: στις ψήφους από τους «αντάρτες» των ΑΝΕΛ θα προστεθούν και οι ψήφοι από την Ενωση Κεντρώων (Γ. Σαρίδης), Το Ποτάμι (Σπ. Δανέλλης) και την ανεξάρτητη Κατερίνα Παπακώστα.

Από τους ΑΝΕΛ οι μόνοι που ενδεχομένως δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα (για την τιμή των όπλων) είναι ο Πάνος Καμμένος, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και ο Κ. Κατσίκης.

Ζήτησε δημοψήφισμα

Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «αντισυνταγματικό προσύμφωνο» και ζήτησε να γίνει δημοψήφισμα.

«Ζητώ να τεθεί στην κρίση του λαού. Τίθεται σε κίνδυνο η εθνική ακεραιότητα της χώρας. Καλώ τον πρωθυπουργό δίπλα από τις κάλπες των ευρωεκλογών να στηθεί μία ακόμη και να αποφασίσουν οι Ελληνες», δήλωσε.

Το σχόλιο για τον Αποστολάκη

Η τελετή παράδοσης- παραλαβής στο υπουργείο Αμυνας θα γίνει την Τρίτη, δήλωσε ο κ. Καμμένος, ενώ δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που ο νέος υπουργός θα είναι ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Είχα τη χαρά και την τιμή να είμαστε μαζί τα τελευταία 4 χρόνια. Είναι μια εγγύηση ότι οι ένοπλες δυνάμεις παραμένουν μακριά από πολιτικές αντιπαραθέσεις», πρόσθεσε.

«Εγώ τους έκανα υπουργούς»

Ο κ. Καμμένος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην Ελενα Κουντουρά και τον Βασίλη Κόκκαλη, τονίζοντας ότι ο ίδιος τους έκανε υπουργούς.

«Είμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά της κ. Κουντουρά στο υπουργείο Τουρισμού. Οι ΑΝΕΛ της έδωσαν τη δυνατότητα να γίνει υπουργός και να πετύχει εκεί. Εγώ τον έκανα υπουργό τον κ. Κόκκαλη. Τους υπουργούς προτείνει ο αρχηγός του κόμματος στον πρωθυπουργό. Ελπίζω στην Κίνα να διαβάσει λίγο τη θεωρία του πολέμου και να δει ότι το πιο σημαντικό είναι να είσαι πιστός στις αρχές σου. Αλλιώς σε τρώει ο εχθρός. Εκτος αν κάποιος έχει ήδη πουληθεί στον εχθρό και πάει στην Κίνα», είπε με νόημα αναφερόμενος στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Υπογράφω στον Μητσοτάκη πρόταση μομφής αν…»

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Πάνος Καμμένος προκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του πάει στο ξενοδοχείο στο οποίο παραχωρήθηκε η συνέντευξη Τύπου μια πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης να την υπογράψει.

«Αν ο κ. Μητσοτάκης κάνει δημόσια δήλωση ότι δέχεται λύση που δεν περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, ότι δεν θα το διαπραγματευτεί ποτέ, ότι ακόμη και αν έχει ψηφιστεί η Συμφωνία θα την καταργήσει δια νόμου, του υπογράφω την πρόταση μομφής. Περιμένω να μου φέρει εδώ στο ξενοδοχείο την πρόταση μομφής, με δημόσια δήλωσή του για τα παραπάνω και του υπογράφω πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης».

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η απόσταση που χωρίζει το λαό από την παρούσα κυβέρνηση είναι πλέον τέτοια που δεν της επιτρέπει να συνεχίζει να τον εκπροσωπεί! Πρέπει να επανέλθει η λαϊκή κυριαρχία και η δημοκρατία στη χώρα! ΔΕΝ μπορεί να λειτουργεί Ο σύριζα και να εκπροσωπεί υποτίθεται τη βούληαη του λαού με την εξαγορά με ποικίλα ανταλλάγματα 4-5 βουλευτών- αποστατών από άλλα μικρά κόμματα! Αυτό είναι μια νεότυπη δικτατορία…

  2. συντροφοι, η ιστορία θα γράψει ότι η αριστερά επέβαλε την πιο σκληρή λιτότητα της περιόδου των μνημονίων, φυλάκισε χιλιάδες πρόσφυγες στα χειρότερα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αποφυλάκισε τους τρομοκράτες και -λίγο πριν πέσει- ξεπούλησε τη Μακεδονία στους Σλάβους για λίγα δυτικά Ευρώ.

  3. Τυχοδιωκτισμος Τάδε Εφη Βαγγελα ανώτατο στάδιο πολιτικής συνεργασίας

    .. Όπως έχω πει, έχουν απαχθεί οι βουλευτές των ΑΝΕΛ. Έχουν γίνει ενδοκυβερνητικοί αποστάτες. Η ενδοκυβερνητική αποστασία είναι το ανώτερο στάδιο της πολιτικής συνεργασίας μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Και τώρα οι πρώην ΑΝΕΛ γίνονται συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει καμία αξία, δεν υπάρχει κανένα κριτήριο, όριο είναι ο απόλυτος και ωμός τυχοδιωκτισμός

  4. ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΚΗ Κ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Κ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΠΩΣ Κ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ Κ ΚΡΥΦΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΙ ΔΙΕΤΑΖΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΤΕ Κ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ Κ ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΙΔΑ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Κ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Κ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

  5. Εχουν παθει …παρακρουση !!!! Ακουνε τον Κουλη και τις Τηλεορασεις που καθε μερα επι χρονια λενε οτι ΠΑΜΕ για ΕΚΛΟΓΕΣ , η κυβερνηση ΠΕΦΤΕΙ. Ο Μαρινακης καθε μερα .ακομη και στο γηπεδο φωναζει οτι ο αλητης ο Τσιπρας φευγει ΟΛΟΙ αυται ωρυονται επι χρονια Εκλογες, Εκλογες, Εκλογες…..ΑΛΛΑ επειδη ,παλι επι χρονια, ο Τσιπρας δεν πεφτει ΑΛΛΑ αντιθετα καθε μηνα, καθε χρονο γινεται και πιο ΔΥΝΑΤΟΣ, ΟΛΟΙ αυτοι τα εχουνε χασει και παθανε ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ !!! Τωρα παλι …περιμενανε οτι ο Καμμενος θα εριχνε τον Τσιπρα. Ξανα την..πατησανε .Ο Καμμενος εφυγε αλλα οι ΑΝΕΛΛ μεινανε !!!!! Μαυρη απελπισια παλι. Αλητες, προδοτες,πουλημενοι κλ.κλπ/κλπ/Τα ιδια και τα ιδια. Ατε παλι ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΛΟΓΕΣ …….ΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!!!!!

  6. Η απόλυτη κοροϊδία. Φιμώνοντας τον Ελληνικό λαό και εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα Γερμανικά συμφέροντα με ψήφο εμπιστοσύνης από μια ετερόκλιτη ομάδα αποστατών, θέλει να περάσει από μια μελλοθάνατη βουλή, το κατάπτυστο προσύμφωνο των Πρεσπών. Ο κυρίαρχος λαός πρέπει να μιλήσει στο δρόμο, απέναντι σε κάθε δυνάστη και ειδικά απέναντι σε όλους αυτούς που τον ξέγραψαν και τον φτύνουν, κάθε μέρα κατάμουτρα. Όλοι στο Σύνταγμα στις 20 Ιανουαρίου στην πρώτη πράξη του ανένδοτου αγώνα, για την ιστορία και το όνομα της Μακεδονίας. Τα γαλάζια γιλέκα έρχονται. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ – ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.