Ώρα μηδέν για Τσίπρα: Ποιες κινήσεις δείχνουν εκλογές τον Μάρτιο

2
1124

Ποιες οι κινήσεις της κυβέρνησης Τσίπρας που δείχνουν εκλογές τον Μάρτιο;

Αντίμετρα στο ενδεχόμενο ενός επώδυνου συμβιβασμού, ο οποίος, αν όχι θα σβήνει, θα ξεθωριάζει τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης, αναζητά το Μέγαρο Μαξίμου.

 

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε να βγει από το συρτάρι η επιχείρηση «καθαρά χέρια», δηλαδή να αναδειχθούν επικοινωνιακά υποθέσεις σκανδάλων, λίστες φοροδιαφυγής και πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την προσπάθεια πάταξης της διαφθοράς.

Πρόκειται για πρωτοβουλίες οι οποίες για πολλούς θα μπορούσαν να είναι το όχημα για πρόωρες εκλογές, μετά, μάλιστα, και το νέο χρονικό ορόσημο το οποίο έβαλε η κυβέρνηση για την πορεία της οικονομίας, που είναι ο Μάρτιος και η ημέρα κατά την οποία θα συνεδριάσει η ΕΚΤ, για να αποφασίσει την ένταξη ή όχι των ελληνικών ομολόγων στην ποσοτική χαλάρωση.

Κανείς, άλλωστε, δεν παραβλέπει το γεγονός ότι η 19η Μαρτίου είναι και η τελευταία ημερομηνία για εκλογές με λίστα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΨΕΥΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΟΝΑ…. ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ…..
    ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ????
    Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ…
    ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΕΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ….ΦΑΣΙΣΤΕΣ….
    ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΑΔΟΥΡΟΥ….ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ