Στεφανίδου: Δεν σας φοβάμαι… Αν και γυναίκα φοράω συχνά παντελόνια

7
1471
Στην μήνυση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε με σχετική ανακοίνωση στο blog της η Τατιάνα Στεφανίδου

Με ανάρτησή της στο προσωπικό της blog η Τατιάνα Στεφανίδου απαντά στην μήνυση που άσκησε σε βάρος της ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγός.

AdTech Ad

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην μήνυση του Χρυσαυγίτη βουλευτή επειδή, όπως ισχυρίζεται, τον αποκάλεσε τραμπούκο και είπε ότι χτύπησε γονείς στο σχολείο του Περάματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της αναφέρει πως «Ένα περιπολικό έξω από το σπίτι μου για ώρες κι ένα έξω από το Έψιλον μέχρι τα μεσάνυχτα. Ούτε η Πόλα Ρούπα! Η αστυνομία με αναζητούσε για να με συλλάβει κατόπιν μήνυσης του υπόδικου Χρυσαυγίτη βουλευτή Λαγού. Αιτία η κριτική που του άσκησα στην εκπομπή μου για την βίαιη εισβολή αυτού και των συντρόφων του σε σχολείο του Περάματος. Την είδηση προέβαλαν όλα τα Μέσα και εκδόθηκε την ίδια μέρα καταδικαστική ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας. Η στοχοποίησή μου λοιπόν από το Ναζιστικό μόρφωμα προφανής. Η μήνυση δεν ήταν παρά μια προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσής μου.

Με αναρτήσεις τους στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής, κατήγγειλαν ότι κρύβομαι μέχρι να παρέλθει το αυτόφωρο. Ζητούσαν λυσσαλέα να τηρηθεί η διαδικασία, να συλληφθώ και να περάσω τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα. Αλήθεια ο Κασιδιάρης πού ήταν όταν τον έψαχναν να τον συλλάβουν για το ξύλο στη Λιάνα;

Ο Κασιδιάρης χτύπησε γυναίκα, ο Λαγός έσπρωχνε την πόρτα του σχολείου – όπως κατέγραψαν οι κάμερες –  σε γυναίκες κατά πλειοψηφία μανάδες και καθηγήτριες, που του ζητούσαν να απομακρυνθεί. Επέλεξε εμένα, μια γυναίκα δημοσιογράφο να μηνύσει.

Θέλω λοιπόν να σας διαμηνύσω ότι αν και γυναίκα…  φοράω συχνά παντελόνια. Δεν σας φοβάμαι. Σήμερα θα είμαι και πάλι μάχιμη και έτοιμη να καταγγείλω το άδικο, να προστατέψω τους αδύναμους και να κάνω ελεύθερα τη δουλειά μου. Γιατί η Δημοκρατία, δεν θα σας αφήσει να μου στερήσετε το δικαίωμα αυτό.

Πολλά ευχαριστώ σε όλους για τη συμπαράσταση και τα μηνύματα αγάπης.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Τατιάνα.»

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αχ ρε Τατιάνα νεοταξίτισα. Οι γονείς από το σχολείο που θα πήγαιναν τα παιδάκια δεν ήθελαν οι κάτοικοι όμως (κάποιοι από αυτούς) είπαν ότι δεν τους πειράζει. Σαν να με ρωτήσεις εμένα αν με πειράζει που θα πάνε στο Πέραμα. Όχι Τατιάνα μου δεν με πειράζει γιατί δεν πάνε στο σχολείο των παιδιών μου. Γιατί δεν κανονίζεις να έρθουν στο ιδιωτικό που στέλνεις τα δικά σου; Να τους πληρώσεις και τα δίδακτρα, να τους πάρεις και ωραία ρουχαλάκια να σου πω μπράβο Τατιάνα μου που κάνεις τα λόγια σου πράξη.

    • Αμα τα παντελονια δεν περιεχουν Π@Π@ΡΙΑ μεσα ΑΝΔΡΑΣ δεν γινεσαι ΠΟΤΕ…

  2. Δημοσιογραφικές τσιμπουκλουδες και... Χρυσή Αυγή 1 .http://attikanea.blogspot.de/2017/01/blog-post_328.html

    ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΒΡΕ … ΠΕΟΘΗΛΑΖΟΥΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ;; (ο Στέφανος Χιος το είπε… ότι έπαιρνες τσιμπούκια στους… καμπινέδες εδώ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕΣ!) Επειδή εσύ, τα παιδιά σου τα πηγαίνεις σε πανάκριβ σχολεία, που ποτέ δεν θα δεχθείτε να φοιτήσουν εκεί… «προσφυγόπουλα», ρωτάς τους άλλους γονείς που ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αν θέλουν τα λαθροπιθήκια στα δημόσια σχολεια;;;Και δεν μου λες ρε τσιμπουκλού, (κατά τον Χίο, βεβαίως βεβαίως) γιατί δεν επέτρεψες στον θεατή να εκφράσει την άποψή του;Σε έβρισε; ΟΧΙ!Μίλησε απρεπώς; ΟΧΙ!Δηλαδή, όποιος εκφράσει μια άλλη άποψη, είναι χρυσαυγίτης;;; Γιατί τον έκοψες ρε δημοσιογραφίσκη της ρυπαρότητας;
    Αη στο διάολο, που για κάποιες και κάποιους σαν και του λόγου σου, μας παίρνει όλους η μπάλα…
    Καλλιόπη Σουφλή

  3. Δημοσιογραφικές τσιμπουκλουδες και... Χρυσή Αυγή 2 .http://attikanea.blogspot.de/2017/01/blog-post_328.html

    Ο τίτλος από το μόνιτορ, πάνω στο βίντεο, τα λέει όλα…καθαρά προβοκατόρικος… «εισβολή χρυσαυγιτών, σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα, που θα φοιτήσουν προσφυγόπουλα. Καταγγελιες για ξυλοδαρμό».
    Και μια «δημοσιογράφος» του απόπατου, να απαγορεύει σε θεατή, να πει τη γνώμη του.
    Διπλή η προπαγάνδα…»θα φοιτήσουν προσφυγόπουλα» και… «καταγγελίες για ξυλοδαρμό»…
    Τι λες βρε τσιμπουκλού της δημοσιογραφικής πορνείας;;;;
    ΠΟΙΑ… «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΡΕ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΡΥΠΑΡΟΤΗΤΑ; Καλλιόπη Σουφλή
    Υ.Γ.1. Αυτό, δεν λέγεται δημοσιογραφία… αυτό λέγεται ΠΟΡΝΕΙΑ!

  4. ΜΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ ΣΕΡΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ «ΚΑΡΑΒΙ» ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!!!

    «Το ένα μετά το άλλο, τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου συμπαραστέκονται στην Τατιάνα Στεφανίδου», είναι ο τίτλος πανηγυρικού δημοσιεύματος της ιστοσελίδας του συζύγου της (και παλιού κνίτη, μην το ξεχνάμε αυτό!) Ευαγγελάτου και ομολογουμένως λέει την πάσα αλήθεια!
    Ιδού πως μια Τατιάνα σέρνει ολόκληρο το «καράβι» (ή μήπως… τρύπια βάρκα;) του –κατ’ ευφημισμόν αποκαλούμενου- «συνταγματικού» τόξου. Χρυσή Αυγή, το μόνο αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα! Που είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ και που όλοι οι σάπιοι είναι εναντίον του! Τιμή μας και καμάρι μας να ανήκουμε σ’ ένα τέτοιο κόμμα!

  5. Γιατι σας ενοχλεη που ο εισαγκελεας εληξε το αυτοφορο 12 ορες πριν τιν κανονικι του ληξι? Ολοι ισοι ημασται? Εμης οι διμοσιογραφη ημαστε πιο ισοι απο τους αλλους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ