ΕΚΔΗΛΩΣΗ με τον Γραμματέα της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Στέφανο Ξεκαλάκη – Παρασκευή 5μμ στο ξεν. Άστρον

2
643

Αγαπητοί φίλοι,

Την Παρασκευή 24/03/17 και ώρα 17:00 στο Ξενοδοχείο «ΑΣΤΡΟΝ», θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με προσκεκλημένο  τον  Γραμματέα της  Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, κ. Στέφανο Ξεκαλάκη.

Ο  Στέφανος Ξεκαλάκης κατάγεται απο το Ρέθυμνο, είναι  απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και εργάζεται πάνω στο αντικείμενο των τοπογραφικών μελετών, του κτηματολογίου και των γεωγραφικών συστημάτων πληροφοριών.

Προέρχεται από την ευρύτερη ομάδα του Νίκου Ανδρουλάκη και προτάθηκε ως Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, με τη σύμφωνη γνώμη και υποστήριξη της προέδρου Φώφης Γεννηματά. Η επιλογή του αναμφισβήτητα σηματοδοτεί όχι μόνο την ανανέωση, αλλά και το άνοιγμα της Χαριλάου Τρικούπη σε μια νέα βάση.

Καλούμε τους συμπολίτες μας σε μια διαφωτιστική συζήτηση πάνω σε τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας.

 

Για την Συντονιστική Επιτροπή

 

Η Γραμματέας της Σ.Ε.

Κατερίνα ΓΑΒΑΛΑ

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β.ΣΥΓΚ/ΤΟΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ

Κως, 20/3/2017

 

Προς: Τοπικά Μ.Μ.Ε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Αγαπητοί φίλοι,

Την Παρασκευή 24/03/17 και ώρα 13:00 στο Ξενοδοχείο «ΑΣΤΡΟΝ», θα πραγματοποιηθεί μετά τη συνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς  συνέντευξη τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης από  τον  Γραμματέα της  Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, κ. Στέφανο Ξεκαλάκη.

Σας ευχαριστούμε!

 

Για την Συντονιστική Επιτροπή

 

 

Η Γραμματέας της Σ.Ε.

Κατερίνα ΓΑΒΑΛΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σκόπευαν να κάψουν τα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Ρόδο με μολότοφ! Πηγή:www.dimokratiki.gr

    Για κατοχή εκρηκτικού μηχανισμού με σκοπό να τον χρησιμοποιήσουν για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε ξένα πράγματα καταδικάστηκαν χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου με ελαφρυντικό 4 κάτοικοι Αθηνών και Θεσσαλονίκης ηλικίας 28, 26, 29 και 32 ετών, που φέρονται να σκόπευαν να κάψουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Ρόδο με την χρήση «μολότοφ».
    Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους της ως άνω πράξης κατά πλειοψηφία (3-2) καθώς η Πρόεδρος της έδρας και μια λαϊκή δικαστής έκριναν ότι θα έπρεπε να κριθούν αθώοι οι δύο τελευταίοι.
    Το δικαστήριο έκρινε επίσης ένοχο κατασκευής εκρηκτικού μηχανισμού τον δεύτερο κατηγορούμενο, ενώ έπαυσε την δίωξη σε βάρος του πρώτου και του δεύτερου για το αδίκημα της απείθειας.
    Επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών στον πρώτο, στον τρίτο και στον τέταρτο και ποινή φυλάκισης 4 ετών στον δεύτερο. Όλες οι ποινές ανεστάλησαν επί τριετία και οι κατηγορούμενοι δια των συνηγόρων τους κ.κ. Μ. Χατζηάμαλου, Κ. Σαρρή και Ακη Δημητριάδη, άσκησαν εφέσεις.

    Πηγή:www.dimokratiki.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ