Η Χρυσή Αυγή Κω στο Ευρωκοινοβούλιο (φωτό)

12
1624

Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ   ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ,ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ  Τ.Ο ΚΩ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. βιογραφικό του Αντιστρατήγου Συναδινού ευρωβουλευτη της χρυσης αυγης

    που υπηρέτησε ευδοκίμως επί 4 σχεδόν δεκαετίες τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού.Ο Ελευθέριος Συναδινός γεννήθηκε το 1955 στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1975 και αποφοίτησε το 1979, ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού. Είναι απόφοιτος όλων των σχολείων του Όπλου του, όλων των Σχολείων Ειδικών Δυνάμεων, της ΑΣΠ, και της ΣΕΘΑ. Έχει υπηρετήσει σε όλους τους τύπους Μονάδων και έχει διοικήσει όλα τα κλιμάκια Διοικήσεων Ειδικών Δυνάμεων μέχρι και το Επίπεδο Ταξιαρχίας.Συγκεκριμένα, έχει διοικήσει το ΛΣ/32 ΤΑΞΠΝ, την Ε΄ΜΚ, την Λ΄ΜΚ στην Κύπρο, την Ελληνική Δύναμη Κοσσόβου (ΕΛΔΥΚΟ) και από το Μάιο του 2007 και για 2 έτη, την 1η ΤΑΞ ΚΔ-ΑΛ. Έχει υπηρετήσει επίσης ως Επιτελής στην 32 ΤΑΞΠΝ στο Β΄ΣΣ και Τμηματάρχης Σχεδίων στον Κλάδο Ολυμπιακών Αγώνων.

  2. βιογραφικό του Αντιστρατήγου Συναδινού ευρωβουλευτη της χρυσης αυγης 2

    Από το Μάρτιο του 2009 ως το Μάρτιο του 2010 στο βαθμό του Ταξιάρχου διετέλεσε Υποδιευθυντής του ΓΕΣ/ΔΕΔ όπου και προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου.
    Είναι πτυχιούχος Αλεξιπτωτιστής από το 1980. Έχει τιμηθεί με όλα τα προβλεπόμενα, για το βαθμό του, παράσημα, μετάλλια και διαμνημονεύσεις. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

  3. ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ- ΔΕΝΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΡΟΜΟΥ (2013) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΑ 1

    Αθωώθηκε τελικά –και ομοφώνως- ο πρώην διοικητής του Αγ. Παντελεήμονα, που είχε να αντιμετωπίσει κατηγορίες που αφορούσαν τον μισό Ποινικό Κώδικα και μάλιστα είχε προφυλακιστεί και διαπομπευθεί από τους καθεστωτικούς κανιβάλους των ΜΜΕ, την εποχή της τρομοκρατίας και των μεγάλων διωγμών που είχε εξαπολύσει το καθεστώς Σαμαρά-Δένδια κατά αστυνομικών, για «σχέσεις» με την Χρυσή Αυγή.
    Διαβάστε, για παράδειγμα, τι έγραφαν τότε (02/10/2013)- «ΤΑ ΝΕΑ» του κομμουνιστή ολιγάρχη Ψυχάρη:
    «Δουλειές» με όπλα, διακίνηση προϊόντων-μαϊμού, εκμετάλλευση αλλοδαπών, εκβιασμοί σε καταστήματα και «προστασία» σε παράνομες λέσχες στην Αθήνα, με συνεργάτες ανθρώπους της Χρυσής Αυγής, είναι μερικά μόνο από τα όσα προσάπτουν οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ στον 54χρονο αστυνομικό υποδιευθυντή Θανάση Σκάρα, που επί επτά χρόνια ήταν διοικητής Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα.

  4. ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ- ΔΕΝΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΡΟΜΟΥ (2013) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΑ 2

    Ο ανώτερος αξιωματικός -ο οποίος κατηγορείται μέχρι και για αγορά και κατοχή ναρκωτικών- φαίνεται πως είχε συστήσει κανονική συμμορία, με «ταμία» της επιχείρησης τον 60χρονο συνταξιούχο αρχιφύλακα Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος υπηρετούσε μαζί του στον Άγιο Παντελεήμονα μέχρι που πήρε σύνταξη, την 52χρονη σύζυγο του τελευταίου και την 50χρονη, πολιτευτή και στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Θέμιδα Σκορδέλη ενώ εξετάζεται πιθανή συνεργασία σε παράνομες δραστηριότητες και με άλλο στέλεχος του κόμματος…».
    Με αφορμή, λοιπόν, αυτή την αθώωση, αλλά και την τύχη των υπολοίπων διώξεων «που καταπίπτουν ως χάρτινος πύργος στις δικαστικές αίθουσες», ακόμα και οι συνήθως «πειθήνιοι» αστυνομοπατέρες ζητούν συνάντηση με την ηγεσία του Σώματος για «τα ερωτηματικά για τις σκοπιμότητες που είχαν προκαλέσει τις έρευνες αυτές το 2013 και οι οποίες είχαν οδηγήσει στη διαπόμπευση και στο διασυρμό δεκάδες Αστυνομικούς».

  5. ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ- ΔΕΝΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΡΟΜΟΥ (2013) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΑ 3

    Και βέβαια, εκτός όλων αυτών, πρέπει άμεσα να διερευνηθούν οι ευθύνες για τις γελοίες διώξεις του διδύμου της συμφοράς Σαμαρά-Δένδια και να πληρώσουν για τον διασυρμό και τις ταλαιπωρίες που υπέστησαν δεκάδες αστυνομικοί. Αλλά και οι απλοί πολίτες, που ανήκαν στην Χρυσή Αυγή!https://ethnikismos.net

  6. …Από την εποχή του χρηματιστηρίου-τρομάρα να μας βρει-στην εποχή του εθνικισμού….Δεν μας σώζει κανείς….Μας ψεκάζουν…

  7. χρυση αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος απο τους νεοναζι δοσιλογους γερμανοτσολιαδες ταγματασφαλιτες μαυραγοριτες

    του ληστρικου τοξου συριζα νδ πασοκ ανελ ποταμι λεβεντη κλπ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ