Ν.Μ: Ο «Γολγοθάς» της Ελλάδας στη δίνη των Μνημονίων, σήμερα και σαν σήμερα!

15
855

ΘΕΜΑ: Ο «Γολγοθάς» της Ελλάδας στη δίνη των Μνημονίων, σήμερα και σαν σήμερα!

Α. Δήλωνε ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου από το ακριτικό νησί του Καστελορίζου στις 23 Απριλίου του 2010: «Είναι ανάγκη, ανάγκη εθνική και επιτακτική, να ζητήσουμε επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε στην Ε.Ε.», χωρίς να ξέρει τι θα μας συμβεί  τα επόμενα χρόνια. Φυσικά μέσα στην βαθειά νυχτωμένη σκέψη του, δεν ήξερε ότι μιλά δίπλα από το εξωκλήσι του ‘’Αη Γιώργη, το Φτωχουλάκι’’, ανήμερα της γιορτής του! Οι λίγοι που το ήξεραν δαγκώθηκαν! Αλλά και αυτοί όπως αποδείχτηκε, εξόρκιζαν τα φαινόμενα, μηδενίζοντας τις πιθανότητες του συμβολισμού της επερχόμενης φτώχειας του Ελληνισμού που μας ακολουθεί εδώ και 7 χρόνια! Ο συμβολισμός όμως των λέξεων επιμένει: η ‘’λιτότητα’’ οι Ευρωπαίοι λένε ‘’austerity’’, προέρχεται από την ελληνική λέξη ‘’υστέρηση’’! Ο μετέπειτα πρωθυπουργός Α. Σαμαράς δήλωσε τότε στην Βουλή: ‘’το άδικο δεν το ψηφίζω’’! ο εγγονός ενός δικτάτορα και εφ όρου ζωής υπουργού Θ. Πάγκαλος μας πέταξε ‘’στην μούρη’’ το: ‘’μαζί τα φάγαμε’’, ενώ οι ευρωπαίοι φίλοι μας συνέστησαν στα ελληνικά: ‘’κουράγιο’’!!!. Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/ Η 23-5-2010 μένει στην Ιστορία ως η αρχή του «Γολγοθά» της Ελλάδας στη δίνη των Μνημονίων με απροσδιόριστο τέλος.

Β. Πολυ-εθνοτική παρέα στο μπαλκόνι του Gabriel στον Εμπορειό της Νισύρου, χθες, αρχιτέκτονας στο Παρίσι ο ίδιος, ένας Ιταλός, μια Βελγίδα, μια Γερμανίδα, ένας Ελβετός, μια Ισπανίδα είναι συγκινητική και μόνο από την ταυτόχρονη ηχητική των γλωσσών που εναλλάσσονται για να καταλήξουν στην αγγλική, όταν απευθύνονται σε όλους! Η συζήτηση από την ομορφιά του ‘’Πάσχα στην Νίσυρο’’ περνά στις γαλλικές εκλογές! Τα προβλήματα και η απογοήτευση για την πολιτική στην Ευρώπη είναι προφανής! Η παγκοσμιοποίηση και τα προβλήματα που δημιουργεί σε κάθε χώρα το άνοιγμα των αγορών, οι περικοπές στο κράτος πρόνοιας, η οικονομική ανασφάλεια, οι μετανάστες και ο ριζοσπαστικός ισλαμισμός, οι πόλεμοι και η αστάθεια, οι τράπεζες και το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Ότι συζητάμε και εμείς! Το συμπέρασμα είναι ότι μπορεί ο παγκόσμιος χαρακτήρας των προβλημάτων και η άμεση διάδοση των πληροφοριών οδηγεί στην ενοποίηση της πολιτικής σκέψης των ευρωπαίων πολιτών αλλά μας χωρίζει είναι η απουσία Ευρωπαϊκής ενοποιητικής πολιτικής!

—Πως βλέπετε την υποψηφιότητα της ανυπότακτης Γαλλίας του Ζ.Λ. Μελανσόν;

—Μας ενδιαφέρει η ενοποίηση της Ευρώπης και ο Μελανσόν δεν έχει καθαρή θέση! Είναι ακραίος! Δεν νομίζω λέει ο Ιταλός, αυτός ψήφισε το Μάαστριχτ σαν υπουργός του Ζοσπέν και είναι το ανάλογο του Τσίπρα! Είμαι παραδοσιακός ψηφοφόρος του σοσιαλιστικού κώματος και θα ψηφίσω το κόμμα μου! Μετά την απογοήτευση που σκόρπισε ο Ολάντ που θα άλλαξε τις συνθήκες της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης το 2012 και την ‘’κολοτούμπα-parodie’’ του ΣΥΡΙΖΑ, η αποχή είναι η πιο αξιοπρεπής στάση συμπλήρωσε η Βελγίδα! Πόσο κοντά μας έφερε η ζωή όλους τους Ευρωπαίους! Κλείσαμε την συζήτηση με το αρχαιοελληνικό: ‘’κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατων’’! Πολύ πικρό για μάς που πιστέψαμε ότι μέσα από την αριστερά και τον κομμουνισμό είχαμε βρει την οδό, ή έστω, μια οδό, για τα ‘’Ηλύσια Πεδία’’!

Γ. Μας συγκινεί, το ίσως και το μήπως που μας ανοίγει ο Ζ.Λ. Μελανσόν! Όπως του Σάντερς στις ΗΠΑ! και του Κόρμπιν στην Μ. Βρετανία, σαν εναλλακτική της σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής που κυριαρχεί. Ο υποψήφιος της Αριστεράς Ζ.Λ.Μ. στη Γαλλία έχει δημιουργήσει ένα ρεύμα. Ο δημόσιος λόγος του δεν είναι συνθηματολογικός, δεν είναι απλά καταγγελτικός, αλλά με επιχειρήματα και δεν αεροβατεί. Καλεί την «ανυπότακτη Γαλλία» σε μια άλλη πορεία, θυμίζοντας δημοκρατικές της παραδόσεις, μιλά για την 6η Γαλλική Δημοκρατία, κατακεραυνώνει τα άλλα κόμματα ως παρασιστικά και ως φορείς ενός εντελώς άδικου τρόπου διακυβέρνησης, αρνείται την ευθυγράμμιση του θλιβερού Ολάντ με την πολιτική των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, υπερασπίζεται την ειρήνη, μιλά διαφορετική γλώσσα για τη Γαλλία των έκτακτων μέτρων και των μεταναστών ενώ καταδίκασε απερίφραστα τους πρόσφατους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στη Συρία!

—Στην τελευταία ομιλία του στη Μασσαλία στην αρχή και στο τέλος της ομιλίας του αναφέρθηκε στην Ελλάδα: «εδώ πριν 2.600 χρόνια βρέθηκαν Έλληνες ναυτικοί, οι οποίοι έφεραν το αλφάβητο», «το πρώτο κείμενο που γράφτηκε στη Γαλλία γράφτηκε στο ελληνικό αλφάβητο, κυρία Λεπέν!», «σήμερα η Ελλάδα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση», «Από την Ελλάδα δανειστήκαμε τα γράμματα που συνοψίζουν την αρμονία», συνέχισε ο Μελανσόν και «σε αυτή την Ελλάδα γυρίζει σήμερα η σκέψη μας η οποία χάνει τους νέους της που φεύγουν στο εξωτερικό ενώ οι συνταξιούχοι πέφτουν στη μιζέρια», «πριν τελειώσω είναι πάλι στην Ελλάδα πρέπει να γυρίσω για να δανειστώ λέξεις. Για ακόμα μια φορά βυθισμένοι στα βάσανα και στις θυσίες αναρωτούνται πότε θα ξεκινήσει η αρχή του τέλους του φρικτού επεισοδίου που βιώνουν; Έλληνες! αν εμείς οι Γάλλοι απελευθερωθούμε πρώτοι από τα δεσμά του χρήματος, να είστε βέβαιοι ότι θα έρθουμε για τη σωτηρία σας»! κλείνοντας την ομιλία του με το ποίημα του Γ. Ρίτσου «Η ειρήνη» https://www.youtube.com/watch?v=yrjWwsV4zS4&t=2895s

—Από τόσο μακριά και τόσο κοντά: Καλή επιτυχία Ζ.Λ. Μελανσόν-bonne chanceν Ζ.Λ.Μ.

Ν. Μυλωνάς (δημοτικός σύμβουλος)

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    Α) 0λα τα χρε’η των αγροτών μέχρι της 31-3-1968. Και συγκεκριμένως: – Όλα τα οφειλόμενα από του έτους 1945 μέχρι τελους 1962 και ρυθμισθεντα το 1963. – Όλα τα βραχυπρόθεσμα καλλιεργητικά δάνεια, ζωοτροφών κλπ. – Όλα τα μεσοπρόθεσμα δάνεια, χορηγηθέντα δια την ανάπτυξιν των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Β) Όλα τα χρέη των γεωργικών συνεταιρισμών, οργανώσεων και κοινοπραξιών μέχρι της 21-4-1967. Και συγκεκριμένως: -Όλα τα ρυθμισθέντα του έτους 1965. – Αι οφειλόμενοι ληξιπρόθεσμοι δόσεις μέχρι 31-3-1968 των μέσομακροπροθέσμων δανείων. -Τα άνοιγματα που οφείλοντο μέχρι 31-3-1968 προς την Α.Τ.Ε. λόγω ανωμάλου λειτουργίας των. Ανώτατον όριον των διαγραφομένων χρεών ωρίσθη το ποσον των 100.000 δρχ. της εποχής εκείνης. Εν συνόλω εχαρίσθησαν 7.764.650.000 δρχ. {7.380.000.000 εις τους αγρότας και 384.000.000 δρχ. εις συνεταιριστικός οργανώσεις) της εποχές εκείνης με τιμήν ενός δολλαρίου εις τριάκοντα δραχμάς! 643.844 αγροτικοί οικογένειαι κυριολεκτικώς εγλύτωσαν από την καταστροφήν!

  2. Ήταν βεβαίως ο Ιωάννης Μεταξάς! Ο «Πρώτος Αγρότης», όπως τον ονόμασαν οι ευγνώμονες Έλληνες αγρότες!Η ρύθμιση (διαγραφή) των αγροτικών χρεών προς τους ιδιώτες (τοκογλύφους!) που δάνειζαν τους αγρότες με υπέρογκους τόκους (και που σχεδόν πάντα έπαιρναν για αντάλλαγμα τη γη τους, όταν οι αγρότες δεν είχαν λεφτά να τους πληρώσουν…), έγινε με τον Αναγκαστικό Νόμο 677 «Περί Ρυθμίσεως Χρεών», που έγινε στις 14 Μαΐου του 1937. Ο νόμος αυτός προέβλεπε την οριστική διαγραφή στα ιδιωτικά χρέη που αφορούσαν την περίοδο προ της 1/1/1935.Έκτοτε, ο δανεισμός των αγροτών γινόταν από κρατικούς πιστωτικούς οργανισμούς –κυρίως από την Αγροτική Τράπεζα- και τα επόμενα έτη αυξήθηκε κατακόρυφα η αγροτική παραγωγή της χώρας, με αποτέλεσμα, αφενός μεν την επίτευξη της αυτάρκειας και αφετέρου δε την άνοδο του βιοτικού επιπέδου των αγροτών.

  3. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    ΚΑΙ ΤΟ 1963 Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΚΩΝ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΦΕΚ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΟ!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009!!!.ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟ 201Ο. ΤΥΧΑΙΟ ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ. ΤΥΧΑΙΟ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ?ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ 3 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!!!!

  4. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Έβαλαν την κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου (παππού ΓΑΠ), με Υπ. Οικονομικών το Κων/νο Μητσοτάκη να αναγνωρίσει και να επαναδιαπραγματευτεί τα διαγραμμένα χρέη, και αυτά που είχε επιτύχει την διαγραφή τους ο Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ, ως εξής:Πρώτο: Αναγνωρίστηκε, αφενός ότι η Ελλάδα θα αποπλήρωνε τα δάνειά της από το 1881 με ποσά διπλάσια από την αξία τους (!), αφετέρου ότι θα έπρεπε να καταβληθεί στους δανειστές, ως ασφάλιστρο κινδύνου (να και το CDS) ποσό ίσο με το 60-70% του κεφαλαίου! ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ!!!
    Τα 100 έγιναν αυτομάτως 270…!!!
    Μια ζωή σκλαβιά μέσω ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ χρέους και μέσω ξεπουλημένων πολιτικάντηδων!

  5. Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ ΤΟ 1936. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    Ἡ ἱστορία ἔχει ὡς ἑξῆς : τὸ 1936, ἡ Ἑλλάδα τοῦ Ἰωάννη Μεταξὰ ἀρνήθηκε νὰ συνεχίσει τὴν ἐξυπηρέτηση τοῦ δανείου ποὺ εἶχε συνάψει μὲ τὴ βελγικὴ τράπεζα «Societe Commerciale de Belgique». Ἡ κυβέρνηση τοῦ Βελγίου προσέφυγε στὸ Διεθνὲς Δικαστήριο, ποὺ εἶχε ἱδρύσει ἡ Κοινωνία τῶν Ἐθνῶν, κατηγορώντας τὴν Ἑλλάδα ὅτι ἀθετεῖ τὶς διεθνεῖς της ὑποχρεώσεις.Ἡ Ἑλλάδα ἀπάντησε ὅτι ἀδυνατεῖ νὰ ἐκπληρώσει τὶς δανειακές της ὑποχρεώσεις, διότι δὲν μπορεῖ νὰ θέσει σὲ κίνδυνο τὴν κατάσταση τοῦ Λαοῦ καὶ τῆς χώρας! Τὸ Διεθνὲς δικαστήριο δικαίωσε τὴν Ἑλλάδα, δημιουργώντας νομικὸ προηγούμενο, στὸ ὁποῖο μάλιστα τὸ 2003 στηρίχθηκε ἡ Ἀργεντινὴ καὶ ὁ ἀείμνηστος πρόεδρός της, Νέστωρ Κίχνερ, ὁ ὁποῖος ἐπέλεξε νὰ διαγράψει μονομερῶς τὸ μεγαλύτερο μέρος τοῦ δημοσίου χρέους τῆς χώρα του, ἀντὶ νὰ τὴν ὑποδουλώσει στὸ Δ.Ν.Τ.!
    Χωρὶς ἄλλα λόγια, καὶ ὁ νοῶν νοήτω …

  6. 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ JEFFREY ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ… ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!

    Ήταν ακριβώς πριν από εφτά χρόνια, σαν σήμερα, που ο Jeffrey ανακοίνωνε με δραματοποιημένο διάγγελμα από το ακριτικό Καστελόριζο, την παράδοση της χώρας στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και το πρώτο Μνημόνιο!
    Σήμερα, εφτά χρόνια μετά, βρισκόμαστε στο 3ο Μνημόνιο κι ετοιμαζόμαστε για το 4ο, ενώ δεν έχει μείνει καμία καθεστωτική διέξοδος, αφού η «ελπίδα» που πούλαγε ο ΣΥΡΙΖΑ… πέθανε τελευταία.
    Κι η μόνη λύση και συνάμα η τελευταία ελπίδα, για να βγούμε από τα μνημονιακά αδιέξοδα, είναι πλέον η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! Όσοι πιστοί, προσέλθετε!

  7. Τελευταία προέκυψε πάλι ζήτημα με το εθνικό νόμισμα και όπως δείχνουν τα πράγματα ίσως οι σύντροφοι να ενωθείτε και να επιστρέψετε στο ’68 … Εμείς επιμένουμε ότι στο δίλημμα «ευρώ ή Ελλάδα» επιλέγουμε Ελλάδα. Και αυτή η σημαία με τα κίτρινα αστέρια είναι ένα εμπορικό σήμα, δεν είναι σημαία της Ελλάδος, δεν είναι σημαία της Πατρίδος μας.Ό,τι και να κάνετε, όμως, όσο και αν προσπαθείτε να ρίχνετε λάσπη και να πολεμάτε την Χρυσή Αυγή, όπως συνέβη πρόσφατα με μια νέα χρυσαυγιάδα, ένα μεγάλο μέρος του λαού ξυπνά. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, σε κάθε χωριό, είμαστε η τρίτη πολιτική δύναμη, είτε το θέλετε, είτε δεν το θέλετε και συνεχώς ανεβαίνουμε. Ο Λένιν είχε πει ότι όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο καλύτερα για εμάς. Αυτό σήμερα ισχύει για την Χρυσή Αυγή, το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών.”

  8. επιδότηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη μεταναστών και την συμμετοχή των τελευταίων σε προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού.

    «η Κομισσιόν με την πρωτοβουλία «Αστικές Καινοτόμες Δράσεις», αθόρυβα και δρώντας έξυπνα, βάζει στο παιχνίδι Δήμους που πλήττονται από τον μεγάλο αριθμό μεταναστών που διαμένουν σε διάφορες δομές φιλοξενίας. Την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος ( CITIGE-CITIzen and RefuGEs) ανέλαβε ο Δήμος Πειραιώς, με συνοδοιπόρους και άλλους Δήμους, όπως ο πολύπαθος Δήμος Λέσβου. Χωρίς να ερωτηθούν κάτοικοι και φορείς, οι Δήμοι εγκαινιάζουν πρόγραμμα που, μεταξύ άλλων, προβλέπει την επιδότηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη μεταναστών και την συμμετοχή των τελευταίων σε προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού./ Ο Δήμος Λέσβου αποφάσισε να μπει στην ομάδα του Πειραιά και να συνεργαστεί με τους delivery partners, γνωστές ΜΚΟ, που συμμετείχαν ως δια μαγείας σχεδόν σε όλα τα προγράμματα για μετανάστες. Έτσι οι Δήμοι θα έχουν μια «καθοδήγηση» από ΜΚΟ, όπως την «Μετάδοση», την «Praksis» και τη διάσημη πλέον, λόγω της εμπλοκής του επενδυτού Τζώρτζ Σόρος, «Solidarity Now» Αλληλεγγύη».

  9. ΜΥΛΩΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΧΡΕΟΣ!!!

    ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!!!!!!!!!!!!

  10. ΜΥΛΩΝΑ ΔΟΥΛΕ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΞΥΠΝΑ.Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίν Λεπέν:

    «Με ταπεινότητα εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου. Το πρώτο βήμα για να φτάσουμε στο προεδρικό Μέγαρο έχει γίνει. Έχω μεγάλη ευθύνη για την ενότητα και την ασφάλεια και την ανεξαρτησία του γαλλικού έθνους. Μιλάμε για πράξη γενναιότητας. Το σύστημα με όλα τα μέσα προσπάθησε να έχει ρόλο σε αυτή τη μονομαχία. Επιτέλους θα έχουμε τη δική μας φωνή. Το διακύβευμα των εκλογών είναι η παγκοσμιοποίηση. Είτε θα επιλέξετε τη Γαλλία των εθνικών συνόρων, έχετε επιλογή να αλλάξετε τα πάντα. Ώρα να ελευθερώσουμε τους Γάλλους πατριώτες. Είμαι η υποψήφια του λαού. καλώ τους Γάλλους πατριώτες να βγουν από τα δικά τους καταφύγια, να μας δείξουν το μέλλον, να υπερασπιστούμε το μέλλον της χώρας. Καλώ όλους να ενωθούν, να συνταχθούν μαζί μας. Ζήτω ο γαλλικός λαός, ζήτω η γαλλική Δημοκρατία, ζήτω η Γαλλία.»

  11. Μακρόν! Ένας ακόμη που δηλώνει …….σοσιαλιστής αλλά είναι νεοφιλελεύθερος πρώην τραπεζίτης ! Χωρίς κόμμα, ίδρυσε μια…….π@π@ριά πριν ένα χρόνο και τώρα με την φουλ υποστήριξη ΜΜΕ, Ολιγαρχίας , ΕυρωΜαφίας πάει για Πρόεδρος! Ο νοων…….νοείτω……!Μακρον..Άλλο ένα ανδρείκελο του πολιτικού συστήματος. Χανουν σιγα σιγα τον ελεγχο οι διεθνιστές της παγκοσμιοποίησης που εδω και δεκαετιες ειχαν την δύναμη να προκαλούν αποσταθεροποίησεις με την βοήθεια αναρχοαπλυτων,κ να καταστρέφουν όποιο κράτος κ Λαό θέλουν οικονομικά, κοινωνικά κ πολιτισμικά.Η ξεφτιλισμένη γερμανοδουλη γαλλική δεξιά θα ψήφιζε και κομμουνιστές απέναντι στο πατριωτικό αδερφάκι της. Αν η Λεπέν καταφέρει να ξυπνήσει τον γαλλικό σωβινισμο θα κάνει περιπατο.Ένας νεοφιλελεύθερος αλεξιπτωτιστής πρώην τραπεζίτης που έριξε το σύστημα για να ξεγελάσει τον λαό ! Η εκλογή του είναι ίση με πλήρη αποικιοποίηση της Γαλλίας από την Γερμανία !

  12. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

    ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  13. Οι Γάλλοι Πατριώτες σημείωσαν σήμερα μία μεγάλη Νίκη. Μία Νίκη της Ευρώπης των Εθνών ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, την ισλαμοποίηση και την λαθρομετανάστευση.Μία Νίκη που αποτελεί προάγγελο της επικράτησης όλων των Εθνικών Κινημάτων στην Ευρώπη και πρώτα απ’ όλα της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα.Αξίζει να θυμηθούμε τι είχε δηλώσει για την Χρυσή Αυγή ο ιδρυτής του Front National, μεγάλος Ευρωπαίος πολιτικός, Ζαν Μαρί Λεπέν:»Καταλαβαίνω τι αντιμετωπίζει η Χρυσή Αυγή γιατί έχω κυνηγηθεί, και έχω υποστεί αδικίες. Αλλά θα σας πω κάτι. Ο δικαστής που με δίκασε, κατηγορείται τώρα για απάτη ως μέλος εγκληματικής οργανώσεως. Τους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής τους γνωρίζω. Τους σφίγγω το χέρι. Ξεχωρίζουν. Και χαίρομαι γιατί όταν χαιρετάω τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι άλλοι εκνευρίζονται. Η Χρυσή Αυγή είναι ο μοχλός που θα θέσει σε κίνηση όλη την Ευρώπη».

  14. Spiegel: Χιλιάδες πρώην μαχητές Ταλιμπάν εισήλθαν στη Γερμανία - Στην Ελλάδα πόσοι;

    Νέα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους Ταλιμπάν που εισήλθαν στην Γερμανία με το «προσφυγικό κύμα» της τελευταίας διετίας. Μάλιστα το περιοδικό επισημαίνει πως οι Αρχές έχουν εντοπίσει και ερευνούν τουλάχιστον 70 υπόπτους!
    Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι συγκεκριμένοι επίδοξοι τρομοκράτες έφτασαν στην Γερμανία περνώντας από την Ελλάδα και πολλοί εξ’ αυτών έχουν εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στην Πατρίδα μας.
    “Χιλιάδες πρώην μαχητές των Ταλιμπάν ενδέχεται να έχουν εισέλθει στη Γερμανία την τελευταία διετία μαζί με τους περισσότερους από ένα εκατομμύριο μετανάστες και πρόσφυγες”, γράφει σήμερα το περιοδικό Der Spiegel.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ