ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Η συγκέντρωση στελεχών με Δ. Κρεμαστινό στο ξεν. Άστρον στην Κω

6
2404

Με αναφορές στα βασικά σημεία της ομιλίας της Φώφης Γεννηματά στη Ρόδο αλλά και με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και ενεργοποίηση του τοπικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατική Συμπαράταξης ενόψει συνεδρίου, πραγματοποιήθηκε η αποψινή συνάντηση στελεχών με ομιλία του Βουλευτή Δημήτρη Κρεμαστινού στο ξεν. Άστρον στην Κω.

Ο λαός μας βιώνει με το χειρότερο τρόπο σήμερα τα αδιέξοδα της τυχοδιωκτικής διακυβέρνησής των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Φόροι, περικοπές συντάξεων, ανεργία, λιτότητα στην αγορά, γενική διάλυση και νέα  μέτρα ύψους 3,6 δις ευρώ. Η συνέχιση της παραμονής της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ στην εξουσία, μόνο αδιέξοδα και καταστροφή μπορεί να προκαλέσει.
 Το βάρος συνεχίζει να πέφτει στους χαμηλόμισθους και τη μεσαία τάξη που βλέπει αυτή τη στιγμή να αμφισβητείται το παρόν και το μέλλον της και δίνει πλέον αγώνα επιβίωσης.  Όμως ταυτόχρονα δεν εξυπηρετούν και τα φτωχότερα στρώματα όπως ισχυρίζονται. Από αυτό τον κόσμο  έκοψαν το ΕΚΑΣ, αυτούς πλήττουν με τους έμμεσους φόρους, με την αποδυνάμωση των προνοιακών δομών, με την διάλυση των Νοσοκομείων και των κοινωνικών υπηρεσιών.  Και το χειρότερο. Τους στερούν κάθε προοπτική εξεύρεσης εργασίας και βελτίωσης της θέσης τους. Τους καταδικάζουν στην παραμονή στην φτώχεια με αντάλλαγμα κάποια μικρά επιδόματα.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δε θα ψηφίσει νέες περικοπές, νέες αιματηρές θυσίες χωρίς αντίκρισμα. Όπως και αν βαφτίσουν τα μέτρα που θα φέρουν, στην ουσία θα πρόκειται για ένα νέο μνημόνιο.

Βασικός στόχος ενόψει συνεδρίου παραμένει

η συγκρότηση της νέας μεγάλης παράταξης της Κεντροαριστεράς.
Θέτουμε τις βάσεις για την Προοδευτική Διακυβέρνηση της χώρας.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. oι υποχρεωμένοι στο γιατρό και τα ρέστα. Ο Κυρίτσης που είναι κρυμμένος; Τον στείλανε πεσκέσι στη ΝΔ;

  2. Τα περηφανα γηρατεια ξεπληρωνουν τα παλια με τη παρουσια τους ΠΑΓΚΑΛΟς [ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ]

  3. Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΝΟΣ ΔΙΧΩΡΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΩΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ!!!!!!!!!!!! ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΛΗΣΤΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • προς POLITHS.Ενω εσυ κλεισμενος μεσα στο WC τρως ακομα……απο τους φορους που ποτε δεν απεδωσες και εχεις το θρασος να κανεις κριτικη σε αλλους….αντε ρε πονηρε….ΕΛΛΗΝΑΡΑ.Αραξε στην παραλια σου με τους χρυσοπαπαριδες και μην μας σπας τα π@π@ρι@.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ