Ο Ηλίας Καματερός στη Σύμη εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων

4
442

Ο Ηλίας Καματερός στη Σύμη

Τη Βουλή των Ελλήνων εκπροσώπησε σήμερα ο βουλευτής Ηλίας Καματερός στις εκδηλώσεις στη Σύμη για την παράδοση πριν από 72 χρόνια της Δωδεκανήσου από τους Γερμανούς στις συμμαχικές δυνάμεις.

Παράλληλα συμμετείχε στις συναντήσεις του υφυπουργού Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριου Σαντορινιού με τον δήμαρχο του νησιού Ελευθέριο Παπακαλοδούκα και τους αλιείς του νησιού, συζητώντας τα προβλήματά τους.

Τις επόμενες ημέρες ο υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την αφαλάτωση, το λιμάνι, αλλά και τους αλιείς, τις οποίες δήλωσε ότι στηρίζει και θα παρακολουθεί ο βουλευτής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΕΝΩ ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΑΣ

  2. (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΠΟΛΕΜΑ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ.ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΙ ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ 30 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΣΧΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΔΥΟ-ΔΥΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΕΑΡΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΑΙΚΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΚΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΟΣΟ ΝΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ ΚΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ.ΠΟΣΑ ΓΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΛΗΤΕΣ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ