Εκδήλωση ΚΚΕ Κω: 50 χρόνια από το πραξικόπημα

8
714

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/06/προσκληση_ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.pdf»]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α) 0λα τα χρε’η των αγροτών μέχρι της 31-3-1968. Και συγκεκριμένως: – Όλα τα οφειλόμενα από του έτους 1945 μέχρι τελους 1962 και ρυθμισθεντα το 1963. – Όλα τα βραχυπρόθεσμα καλλιεργητικά δάνεια, ζωοτροφών κλπ. – Όλα τα μεσοπρόθεσμα δάνεια, χορηγηθέντα δια την ανάπτυξιν των γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Β) Όλα τα χρέη των γεωργικών συνεταιρισμών, οργανώσεων και κοινοπραξιών μέχρι της 21-4-1967. Και συγκεκριμένως: -Όλα τα ρυθμισθέντα του έτους 1965. – Αι οφειλόμενοι ληξιπρόθεσμοι δόσεις μέχρι 31-3-1968 των μέσομακροπροθέσμων δανείων. -Τα άνοιγματα που οφείλοντο μέχρι 31-3-1968 προς την Α.Τ.Ε. λόγω ανωμάλου λειτουργίας των. Ανώτατον όριον των διαγραφομένων χρεών ωρίσθη το ποσον των 100.000 δρχ. της εποχής εκείνης. Εν συνόλω εχαρίσθησαν 7.764.650.000 δρχ. {7.380.000.000 εις τους αγρότας και 384.000.000 δρχ. εις συνεταιριστικός οργανώσεις) της εποχές εκείνης με τιμήν ενός δολλαρίου εις τριάκοντα δραχμάς! 643.844 αγροτικοί οικογένειαι κυριολεκτικώς εγλύτωσαν από την καταστροφήν!

  2. Ο πολιτικός χώρος της Αριστεράς συνδέεται με το εργατικό κίνημα που εμφανίστηκε τον 19ο αιώνα στην Ευρώπη, το οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να εξαπλωθεί με φυσικό τρόπο και να βελτιώσει τη ζωή των φτωχών Ευρωπαίων, όπως ήταν ο αρχικός σκοπός του κινήματος, αλλά αιχμαλωτίστηκε από την πανίσχυρη οικονομικά οικογένεια Ρότσιλντ, η οποία μετέτρεψε την Αριστερά σε εργαλείο, που συνέβαλε στη δόμηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ.http://antipliroforisi.blogspot.gr/2017/05/blog-post_51.html

  3. Είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι ο μόνος μεταπολεμικός Ηγέτης της Ελλάδος που χάρισε τα αγροτικά χρέη, ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος.
    Ωστόσο, το ίδιο έπραξε κι ένας άλλος Ηγέτης, αλλά προπολεμικά. Ήταν βεβαίως ο Ιωάννης Μεταξάς! Ο «Πρώτος Αγρότης», όπως τον ονόμασαν οι ευγνώμονες Έλληνες αγρότες!
    Η ρύθμιση (διαγραφή) των αγροτικών χρεών προς τους ιδιώτες (τοκογλύφους!) που δάνειζαν τους αγρότες με υπέρογκους τόκους (και που σχεδόν πάντα έπαιρναν για αντάλλαγμα τη γη τους, όταν οι αγρότες δεν είχαν λεφτά να τους πληρώσουν…), έγινε με τον Αναγκαστικό Νόμο 677 «Περί Ρυθμίσεως Χρεών», που έγινε στις 14 Μαΐου του 1937.

  4. Η έννοια της οικογένειας, το δικαίωμα της ιδιοκτησίας, τα εθνικά σύνορα, η χριστιανική πίστη, όλες αυτές οι πεποιθήσεις θα καταστραφούν, διότι ο κόσμος πρέπει να αποδεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση υποστηριζόμενη από τους σχεδιαστές της μέσα στις μυστικές κοινωνίες και τις νέες θρησκευτικές ομάδες. Ο θεσμός της οικογένειας θα δεχθεί επίθεση και θα καταστραφεί. Τα παιδιά θα τα μεγαλώνει η «προοδευτική» κοινωνία μέσω της κυβέρνησης. Το δικαίωμα της ιδιωτικής ιδιοκτησίας θα καταργηθεί. Όλες οι εκτάσεις και τα ακίνητα θα ανήκουν στην κυβέρνηση. Την ίδια ώρα το ίδιο σκοτεινό συνδικάτο θα παρουσιάσει την Παγκόσμια Θρησκεία. Οι πιστοί που δεν θα συμβιβαστούν με αυτό το μοντέλο θα υποστούν κοινωνικό αποκλεισμό, φακέλωμα, διωγμούς, φυλακίσεις μέχρι και θάνατο.Η Νέα Παγκόσμια Τάξη έρχεται…

  5. Ότι δεν κατόρθωσε να επιτύχει κατά το χρονικό διάστημα 1944-49 η μαρξιστική πανούκλα, το πετυχαίνει τώρα, προδίδοντας εκ νέου τον Λαό και την Πατρίδα. Το μόνο που άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα είναι ο προστάτης των κομμουνιστών. Η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης υποχρέωσε τα ορφανά του Μαρξ ν’ αναζητήσουν νέους χορηγούς κι εντολοδότες. Η μετάβαση από τον υπαρκτό σοσιαλισμό στην παγκοσμιοποίηση έλαβε ταχύτατα χώρα, με την διεθνιστική αριστερά να γίνεται ο κατ’ εξοχήν εκφραστής των θέσεων της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, των τραπεζιτών και των τοκογλύφων.

  6. Η ΕΛΛΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ 4 ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

    ΚΑΙ ΤΑ ΕΣ-ΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΚΚ€,ΑΝΕΛ,ΠΟΤΑΜΙ,ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΛΠ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ