ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Απίθανη & με πολύ γέλιο η κωμωδία «Κακοί ηθοποιοί» από τους Plaudites στο Ρωμαϊκό Ωδείο

6
2684

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια πολύ  «φευγάτη» και ξεχωριστή θεατρική παράσταση (κωμωδία, η οποία σκόρπισε αρκετό γέλιο και καταχειροκροτήθηκε) με τίτλο: «Κακοί Ηθοποιοί» («Αναζητείται Ρωμαίος και Ιουλιέτα επειγόντως»), παρουσίασε απόψε στο Ρωμαϊκό Ωδείο Κω η ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα «Plaudites» σε σκηνοθεσία του δικού μας Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου.

Την εκδήλωση προλόγισε η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο αντιδήμαρχος Θ. Μουζουράκης, η Περιφ. σύμβουλος Ε. Νάκη, παιδιά από άλλες θεατρικές ομάδες και αρκετός κόσμος (παρά τις υπόλοιπες παράλληλες εκδηλώσεις).

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο δήμαρχος προτίμησε το θέατρο και όχι την παρουσίαση βιβλίου………. τα συμπεράσματα δικά σας

  2. ήταν πράγματι σουρεαλιστικό να βλέπεις θεατρική παράσταση στο ρωμαϊκό ωδείο υπό την μουσική υπόκρουση μπουζουκιών από την πλατεία Διαγόρα. Μόνο, ντροπή για την κατάντια της πόλης μας.

  3. ήταν πράγματι σουρεαλιστικό να βλέπεις θεατρική παράσταση στο ρωμαϊκό ωδείο υπό την μουσική υπόκρουση μπουζουκιών από την πλατεία Διαγόρα. Μόνο ντροπή για την κατάντια της πόλης μας.

    • Απ την εποχή του συχωρεμένου είναι ; πως δεν πήραν καμιά ξάπλα οι ηθοποιοί ; οι άκρες τους θέλουν λίγες ρωμαϊκές πινέζες…να τα λέμε όλα όμως ….

  4. Συμφωνω φιλε/φιλη. Ο καθενας εδω κανει ο,τι θελει, χωρις ελεγχο! Μπανανία και λιγο ειναι..

  5. Εγώ διέκρινα αρκετό ταλέντο στους νέους ηθοποιους, καθώς και η σκηνοθετική ματιά είναι πολλά υποσχόμενη για το μέλλον

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ