ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: Στήριξη στους νέους chef – Δράσεις ανάδειξης τοπικής γαστρονομίας (ΒΙΝΤΕΟ)

0
982

Ο Άκης Τσουκαλάς από την Κω διακρίθηκε στον διαγωνισμό για την ανάδειξη του young chef  και συμμετείχε με την υποστήριξη του συλλόγου γαστρονομίας Ασκληπιός στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στην Σύρο.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του σήμερα αναγνωρίζοντας τον πλούτο των τοπικών προϊόντων μας ,  κάνει λόγο για την τάση των νέων να επιστρέψουν δημιουργικά στις παραδοσιακές καταβολές της ντόπιας κουζίνας , ευχαριστώντας όλους όσοι συνέβαλαν στην εκπαίδευση του και την συμμετοχή του.

Εκ μέρους του συλλόγου γαστρονομίας Ασκληπιός ο M. Ποταμούσης και η ΓΓ της Έν. Ξενοδόχων Μ. Τριανταφυλλοπούλου μίλησαν για τις προοπτικές που δίνει το μεράκι των νέων μαγείρων του νησιού στην ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας, αλλά και στις δράσεις που προγραμματίζονται για αυτόν τον σκοπό , όπως είναι η διοργάνωση διεθνών σεμιναρίων και της αξιοποίησης εκπαιδευτικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

ΒΙΝΤΕΟ Ρεπ. από Δημοτική Τηλεόραση Κω:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.