ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ένα υπέροχο Live με τις «Κρυφές Αλήθειες» στο stage του «THE BOX»

7
2456

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με τον φακό του Μιχάλη Χατζηθέμελη

Ακόμη μια υπέροχη Live βραδιά με τις «Κρυφές Αλήθειες» στο stage του «THE BOX».

Μας ταξίδεψαν πραγματικά απόψε με τις μουσικές τους στην τελευταία Live εμφάνισή τους για το 2017.

Επόμενο Live στο καταπληκτικό «ΤΗE BOX» την Τετάρτη με:

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ , Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΚΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ . ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ (ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΚΤΛ ΚΤΛ) ΠΗΓΑ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ 25 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΥ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ 20-25 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΑ LIVE .ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ. ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΚΩ ,ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ .

    • Εσύ ή έχεις εμπάθεια (το πιθανότερο) η αισθητική με προβλήματα, δεν εξηγείται αλλιώς ότι μπήκες στο ρεπορτάζ αυτού του λαιβ, που τα παιδιά φτιάχνουν δικά τους πράγματα κ αντικειμενικά βγάζουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, κ μιλάς για ‘άθλιοτητα’ της νύχτας της Κω. Την στιγμή που είναι αλήθεια ότι γίνονται αρκετά άθλια πράγματα, εσύ διάλεξες να το πεις σχολιάζοντας εδώ,. Αααα επίσης το ότι αναφέρεις κ ονόματα όπως λες (που φυσικά καλώς έσβησε ο Γιάννης) ενώ εσύ δεν γράφεις το δικό σου μπορεί να δείχνει κ το ποιον σου

      • Αγαπητε ,
        Στην αρχη του σχολιασμου εξαιρω τα παιδια και την προσπαθεια τους ( αν μπηκες στον κοπο να διαβασεις ) ειπα οτι ειμαι 40 χρονων και 25 χρονια βλεπω τα ιδια και τα ιδια στην Live σκηνη της Κω . ( τα ιδια ονοματα και τις ιδιες μπαντες ) Δεν ειναι κομματι βαρυ ?? Που ενοχληθηκες ? Επισης ειπα να δωσουν τοπο και σε νεα παιδια να δειξουν την δουλεια τους , μηπως και ο κοσμος βγει και απο το σπιτι του . Δεν εχεις ξαναακουσει οτι η νυχτα της Κω ειναι ενα χαλι ? Πρωτη φορα το ακους ?

  2. Καλησπέρα σας , χωρίς να έχω καταλάβει ακριβώς αν μιλάτε πως το μαγαζί είναι μια από τα ίδια ή μιλάτε για την υπόλοιπη νύχτα του νησιού που έχετε απόλυτο δικιο ..
    Πάντως αν μιλάτε για το The Box νομίζω ότι κάνετε λάθος, είναι ένα μαγαζί που νέα παιδιά κάνουν προσπάθεια για κάτι διαφορετικό και δεν μιλάω μόνο για τους ιδιοκτήτες αλλά και για το προσωπικό που προσπαθεί, είναι ένας χώρος που δεν είναι νύχτα πρώτα απολα , είναι όλη μέρα για τον καφέ σας, το ποτακι σας , διαφορά κοκτειλς αλλά και γευστικά σνακς , μετατρέπεται σε νύχτα στα events του λόγου το ότι ο χώρος, ο ήχος και το stage του το επιτρέπει και με μεγάλη ποιότητα μάλιστα!
    Αν δεν έχετε έρθει και απλά μιλάτε γενικά .. σας περιμένουμε να πειτε την γνώμη σας από κοντά!
    Όσο για τα νέα παιδιά νομίζω ότι σιγά σιγά παίρνουν τον χώρο τους όπως είπατε και έχει βελτιωθεί η ποιότητα στο νησί από εκεί και πέρα είναι και το οικονομικό θέμα που μας πολεμάει από παντού…
    Ευχαριστώ

  3. Καλησπέρα φίλε μου! Δυστυχώς ο Γιάννης έκοψε κάποια σχόλια με κάποια ονόματα και φυσικά το κείμενο δε βγάζει νόημα. Συγχαρητήρια για το μαγαζί δεν αναφέρομαι όμως σε αυτό, μιλάω για τις μπάντες και τα live όλα αυτά τα χρόνια στο νησί

  4. Όλα Καλά , απλά απαντησα στο σχόλιο που διάβασα! Όπως ανέφερα το οικονομικό κομμάτι είναι ένα μεγάλο θέμα , τα δικά μας παιδιά που παιζουν συνέχεια είναι γιατί βοηθανε με αυτό τον τρόπο τις επιχειρήσεις , για να φέρεις ένα σχήμα από άλλου στοιχίζει και δύσκολα το ρισκάρεις , ειδικά αν ένα μαγαζί είναι 1,5 βδομάδα ανοιχτό και τα εξοδα τρέχουν! Ευελπιστούμε σύντομα να υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών!
    Για την ώρα ευχαριστούμε όλα τα παιδιά για τα live που κάναμε και θα κάνουμε για την βοήθεια τους!
    Καλο σας βράδυ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ