Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής στην Κω | Εντοπισμός -σύλληψη παράτυπων μεταναστών στην Κω

1
567

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Εντοπισμός -σύλληψη παράτυπων μεταναστών στην Κω     

Την 06-01-2018 το μεσημέρι εντοπίσθηκαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, -4- υπήκοοι Ιράκ (-1- άνδρας και -2- γυναίκες που συνόδευαν -1- παιδί), οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην χώρα, προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής στην Κω   

Την 06-01-2018 το απόγευμα συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 31χρονος ημεδαπός ο οποίος μεσημεριανές ώρες της ιδίας ημέρας αποπειράθηκε να παραβιάσει κατοικία με σκοπό την κλοπή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μάζεμα και πίσω τη περιμένετε να γίνουν πόλη . Και τον νόμο που έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ για κλοπή για δολοφονία που του βάζου μέσα και τους βγάζουν ποτέ θα τον κατάργηση τη περιμένουν . Μητσοτάκης το είπες και δεν το έκανες ο κάθε προβληματικό να αφαιρεί την ζωή του άλλου. Αλλαξε η ζωή και η άνθρωποι αυτή τους έχει χτυπήσει στο εγκέφαλο η πολλή δημοκρατία δεν κάνη καλό Κυριάκος . Σκότωσε σκοτώθηκε . Τη πράγματα είναι αυτά να τους βάζουν μέσα και μετα τους βλέπει έξω . Κυριάκος πολλή το άφησες και θα θρηνήσουμε κι άλλου στης εκλογιες τη λέμε δεν πρόλαβα .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ