Σιδερένιος φίλε Βασίλη!!! Πήρε εξιτήριο από το 401 Γ.Σ. Νοσοκομείο Aθηνών μετά από 25 ημέρες νοσηλείας

3
4641

Η δυναμική συντακτική ομάδα του ΠΛΑΤΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ανακοινώνει στους συντοπίτες, φίλους και αναγνώστες της όπου γης ότι ο ιδιοκτήτης της έγκυρης ενημερωτικής σελίδας μας ο Βασίλειος Δημ. Γεωργιόπουλος εξήλθε με εξιτήριο από το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Aθηνων μετά απ 25 ημέρες νοσηλείας.

Με την βοήθεια της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας, του Αγίου Σεβαστιανού, του Προφήτη Ηλία, και την άριστη ιατρική βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του 401 ΓΣΝΑ και βέβαια πάνω όλα με τις δικές σας προσευχές και την έμπρακτη συμπαράστασή σας εξήλθαμε του νοσοκομείου και επιστρέψαμε στο σπίτι μας και στο πανέμορφο χωριό μας που τόσο αγαπάμε…!!!

Η απόφαση για την δημοσίευση της περιπέτειας της υγείας μας κινήθηκε μέσα στα πλαίσια της επικοινωνίας της εμπιστοσύνης και της συναλληλίας που εδράζεται σε όλη αυτή την σχέση επικοινωνίας που έχει δημιουργηθεί με την δημιουργία και την δικιά σας αγάπη προς την έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας.

Με χιλιάδες και θερμές ευχαριστίες από καρδιάς για την έμπρακτη αγάπη σας που εκδηλώθηκε με κάθε τρόπο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μας.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ.

Πηγή: http://www.platy-kalamatas-messinias.gr/2018/04/blog-post_25.html

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ