ΣΤ΄ Τάξη 2ου Δημοτικού σχολείου Κω: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

0
319

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Οι μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κω και οι γονείς τους, ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής μας εκδρομής στην Αθήνα στις 20-22 Απριλίου 2018, προκειμένου να επισκεφθούν τα παιδιά μεταξύ άλλων και την Βουλή των Ελλήνων.

Ευχαριστούμε για την μεγάλη προσφορά τους όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα του νησιού μας που μας στήριξαν και ειδικότερα: τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ACADEMY του κυρίου Μπάμπη Μεντή, την επιχείρηση ποδηλάτων – μοτοποδηλάτων Αφοί Σταμόγλου, το χρυσοχοείο του κυρίου Νίκου Χατζηαντωνίου, τα κρεοπωλεία «ΖΑΧΑΡΗΣ» & «ΝΕΣΚΕΣ», την εταιρία «ΚΕΚΕΡΗΣ – ΚΟΤΕΡΑ», την NATUR ΓΑΛΑΘΡΗΣ, το τυπογραφείο του κυρίου Μπαλαλή, το καφέ DEPRESSO και το καφέ BSIDE.

Επίσης την κυρία Σαπφώ Θεοδωρέλλη – ENJOY TRAVEL και τους συνεργάτες της που μας συνόδευαν κατά την παραμονή μας στην Αθήνα.

Τέλος ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον διευθυντή του σχολείου, κύριο Χρήστο Γαμβρέλη και τις εκπαιδευτικούς, κυρία Σταυρούλα Παπαηλία και κυρία Τσαμπίκα Παπαμανώλη, για την συνεργασία που είχαμε τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της εκδρομής μας.

 

Οι μαθητές ΣΤ τάξης 2ου Δημ. Σχολείου Κω και οι γονείς τους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ