ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Ροταριανού Ομίλου Κω

0
841
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δελτίο Τύπου Ροταριανού Ομίλου Κω

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Ροταριανός Όμιλος Κω είχε την χαρά να βραβεύσει τους αριστούχους απόφοιτους των Λυκείων της Κω σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Αυγούστου στο ξενοδοχείο Kos Junior Suites Hotel.

Σε κλίμα ιδιαίτερα θερμό οι αριστούχοι απόφοιτοι καταχειροκροτήθηκαν από τους συγγενείς, τους φίλους και τους παρευρισκόμενους. Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του ομίλου κ. Τσαμπίκος Καματερός αναφέρθηκε στην από κοινού προσπάθεια των παιδιών , της οικογένειας και των εκπαιδευτικών , η οποία οδηγεί την νέα γενιά στην έμπνευση και την επιτυχία.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών του Δήμου κ. Μανώλης Ζερβός, ο οποίος συμβούλεψε τους νέους φοιτητές να χαρούν το καινούριο βήμα στην ζωή τους, πάντα με προσοχή καθώς αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του νησιού μας. Παρούσα ήταν και η Επικεφαλής της παράταξης Όραμα κ. Ιωάννα Ρούφα , η οποία τόνισε την σημασία της επένδυσης στην γνώση με σκοπό την δημιουργία ευσυνείδητων πολιτών στην κοινωνία.

Στην συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των αριστούχων αποφοίτων και η κλήρωση της υποτροφίας ενοικίου για ένα έτος. Η τυχερή της κλήρωσης ήταν η Σοφία Σκούρτα.

Ο Ροταριανός Ομιλός Κω ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και συγχαίρει θερμά τους αριστούχους απόφοιτους.

Ο Πρόεδρος Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

Τσαμπίκος Καματερός Αμαλία Ανδρουλάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ