ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επιτυχία η Χοροεσπερίδα της 6ης τάξης του 2ου Δημοτικού Κω στο ξεν. Νηρηίδες στο Ψαλίδι

11
2530
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε απόψε η Χοροεσπερίδα που διοργάνωσαν οι γονείς και τα παιδιά της 6ης Δημοτικού του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κω  στο ξενοδοχείο Νηρηίδες στο Ψαλίδι.

Τα έσοδα από τις προσκλήσεις και τη λαχειοφόρο (200 δώρα) θα διατεθούν για την εκδρομή των παιδιών της έκτης.

Τα φαγητά και τα γλυκά τα έφτιαξαν οι μαμάδες της τάξης, ενώ τα ποτά και το κρασί ήταν από χορηγίες (ΒΙΝΤΕΟ- ευχαριστήριο).

Η βραδιά κύλησε με πολύ χορό με τις μουσικές επιλογές του Dj Γ. Καματερού.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Διευθυντής Χρ. Γαμβρέλλης και εκπαιδευτικοί του σχολείου καθώς και πολλοί γονείς και συγγενείς των παιδιών.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά το τι φοράνε ……για να πάνε σε χοροεσπερίδα δημοτικού με ξεπερνάει. Και σαν να μη φτάνει αυτό, ντύνουν και τα παιδιά αναλόγως…

    • Άμα έχεις κότσια μάθε να σχολιάζεις επώνυμα και θα πέσω στο επίπεδο σου, να σου απαντήσω ανάλογα!

    • Κοπελιά μάθε να έχεις τα κότσια να σχολιάζεις επώνυμα και τότε θα πέσω στο επίπεδο σου, να σου απαντήσω!

      • Εσύ προφανώς θίχτηκες, γιατί είσαι μία από αυτές? Το επίπεδό σου φαίνεται λοιπόν… δε χρειάζεται να απαντήσεις κάτι…

        • Εσείς κυρία μου δεν έχετε άλλη δουλειά παρά μονο να σχολιάζετε άλλους; Για εμένα είναι κατάντια κάποιος σε μια είδηση που αφορά παιδιά μέχρι της ηλικίας των 12 ετών να υπάρχει τέτοιος σχολιασμός. Να το ψάξετε πάντως σε κανένα ειδικό γιατι αυτό δείχνει ότι έχετε μεγάλα κενά κια τα καλύπτεται με την κακόβουλη κριτική .

        • Δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχεις, δεν έχεις κάτι σοβαρότερο να ασχοληθείς? Το επίπεδο το δικό σου φαίνεται με αυτά που ασχολείσαι. Δεν πιστεύω να φορέσαμε κάτι υπερβολικό και δεν είχες κανένα δικαίωμα να αναφέρεις τα παιδιά μας. Μόνο για αυτό το λόγο ασχολήθηκα να σου απαντήσω.

  2. Την αγάπη μου σε ολο το σχολειο και στα παιδια και στους δασκάλους και στον κύριο διευθυντή .μ

  3. Kυριε Κιαρη νομίζω ότι επειδή πρόκειται για μια εκδήλωση που αφορά τους μαθητές ενός σχολείου θα έπρεπε να προβάλλετε τη πρωτοβουλία χωρις Σχόλια.Το αρνητικό και μηδενιστικο ανώνυμο σχόλιο προσβάλει γονεις και παιδιά.Θα πρέπει να αναλογιστείτε την απογοήτευση που προκαλείτε.Μετα απ´αυτο το σωστότερο θα ήταν να φύγει τελείως η είδηση και τα σχόλια .

  4. Αλήθεια όσοι είναι στις φωτογραφίες το γνωρίζουν ότι θα έπρεπε να τους έχει ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη για να δημοσιευθούν; Ειδικά για τα παιδιά επιτρεπεται μονο έπειτα απο ειδική συγκατάθεση και των 2 γονέων.

  5. Σχετικά με τη δημοσίευση φωτογραφιών ή video, γενικότερα, θα πρέπει να αποφεύγεται η ανάρτηση στους δικτυακούς τόπους των σχολικών μονάδων φωτογραφιών μαθητών για την ασφάλεια και προφύλαξη των ίδιων των μαθητών. Εάν χρειάζεται να δημοσιεύσετε φωτογραφίες τότε θα πρέπει να είναι μακρινές και ομαδικές ώστε να μην φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των παιδιών. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που πρέπει να δημοσιευτεί κάποιο video ή φωτογραφίες κοντινές (π.χ σε περίπτωση συμμετοχής σε διαγωνισμό ή Ευρωπαϊκό έργο) θα πρέπει να υπάρχει η γραπτή συναίνεση γονέα ή κηδεμόνα.Μηπως θα πρέπει όλοι να ενημερωθούμε καλύτερα για το ποσό αθωα ή επικίνδυνη είναι αυτού του είδους η «προβολή» με φωτογραφικό υλικό των παιδιών μας και να είμαστε επιφυλακτικοί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ