Σύλλογος Εν Κω Πελοποννησίων: Αρχιερατική Δοξολογία, εις μνήμη των Ηρώων Ελλήνων Βορειοηπειρωτών Αδερφών μας

6
422

Σύλλογος Εν Κω Πελοποννησίων

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 12:00 στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Αρρεναγωγείου θα τελεστεί Αρχιερατική Δοξολογία, εις μνήμη των Ηρώων Ελλήνων Βορειοηπειρωτών Αδερφών μας.
Την δοξολογία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Κώου-Νισύρου κ.κ.Ναθαναήλ.
Με το πέρας θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Ηρώων.
Συνδιοργάνωση Πατριωτικών και Πολιτιστικών Συλλόγων.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα είμαστε εκεί ! Για όλους τους ήρωες Βορειοηπειρωτες που έχουν βαθιά στην καρδιά ριζωμένη την πατρίδα Ελλάδα, άσχετα αν αυτή τους αγνοεί! Εμείς τους τιμούμε!

    • Εσείς ρε παιδιά του συλλόγου των Πελοποννησίων ένα μνημόσυνο για το Λεωνίδα της Σπάρτης δε θα κάνετε. Οι Μακεδονικοί σύλλογοι κάνουν κάθε χρόνο για το Μέγα Αλέξανδρο. Δηλαδή ο Λεωνίδας σε πηγάδι κατούρησε;

  2. Υπό την έννοια μιας απλής αριθμητικής την οποία οι ινστρούχτορες των Ιλισίων πεδίων που επιχειρούν να επιβάλουν απέναντι στην πολιτική ορθότητα του ζώντος εθνικισμού και πάσης της εν κυρίω υμών αδελφότητας ενώνουμε τις δυνάμεις για να αντεπεξέλθουμε τας κακουχίας που προέρχονται από την κλιματική αλλαγή και όλες τις πληγές των Φαραώ. Οι λύκοι που επιχειρούν να επιβάλουν την θολοκουλτούρα του στείρου εθνικοπατριωτισμού θα κατατροπωθούν από το έμβλημα του Αρταξέρξη. Ζήτω το έθνος της Μαδαγασκάρης.

  3. Καλά κάνουν και προχωράνε σε δοξολογίες,και καταλήψεις.Αλλά όταν καθοδηγούνται από τούς νοσταλγούς του Χίτλερ τότε είναι επικίνδυνοι….Πέστε μου ποιος το κάνει να σας πω αν είναι σωστό…Αυτό είναι το σημερινό ερώτημα…..Φασίστες,πατριδοκάπηλοι,ναζιστές δεν έχουν θέση στην χώρα μας…Τέλος….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ