Η νέα συνεργασία του Dj Αντώνη Σπέρμπη με τον γνωστό καλλιτέχνη Χάρη Κωστόπουλο

0
195

Με τα από μια σειρά επιτυχιών που μας παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός Dj παραγωγός Αντώνης Σπέρμπης με διαφορά νέα αλλά και πιο παλιά τραγούδια που αγαπήσαμε σε διασκευές η Remix δικά του τώρα έρχεται μια νέα συνεργασία με τον γνωστό καλλιτέχνη Χάρη Κωστόπουλο όπου όλοι γνωρίζουμε.

Το νέο τραγούδι που μας παρουσιάζει ο Αντώνης πίνω και γυρίζουν όλα με την λαϊκή φωνή του Χάρη σε μουσική πιο μοντέρνα από το κλασικό λαϊκό όλα αυτά σε ένα τραγούδι που θα αγαπήσουμε και θα χορέψουμε.

Ένα αποτέλεσμα δυνατό σε μια συνεργασία μοναδική.

Α. Σπέρμπης: Ευχάριστο το γεγονός πως μουσικά ταλέντα κάνουν αθόρυβα βήματα μπροστά, με γνωστούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως δηλώνει και ο ίδιος, θα μπορούσα να γράψω μουσική από την αρχή μέχρι το τέλος δικη μου χωρίς να συμπεριλάβω κάποιον ήδη γνωστό στο κοινό, δεν το κάνω γιατί δεν θα με ακούσει κανείς ποτέ, στην δουλειά μου που στην προκειμένη περίπτωση ειναι η μουσική. Λειτουργό ομαδικά, με ένα καταξιωμένο όνομα αρχίσαμε μαζί απ το στούντιο και σήμερα παρουσιάσαμε ένα αποτελέσμα ελπίζω εξαιρετικό. Ετσι λοιπόν προσπαθούμε να δώσουμε κάτι καλό, όσο μπορούμε το τραγούδι παίζει ήδη και κυκλοφορεί απ την Heaven music.

Ευχάριστώ θερμά τον Χάρη Κωστόπουλο που έδωσε χωρίς όφελος σε κάποιον που γνώρισε εχτές. Και δεν ήταν εύκολη η δουλειά μας».

Χάρης Κωστόπουλος – Πίνω Και Γυρίζουν Όλα By Antonis Sperbis from DJ Antonis Sperbis on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ