Πώς θα κουρευτείς μόνος σου στο σπίτι

0
246

Μερικές συμβουλές από τους επαγγελματίες για το μαλλί σου που έχει μακρύνει επικίνδυνα.

Τα γένια σου έχουν μακρύνει και το μαλλιά σου πλέον πέφτουν στα μάτια σου. Μπορεί η απομόνωσή μας από τον έξω κόσμο να είναι για το κοινό καλό, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας. Το να πας το σκύλο σου βόλτα ή να κουρευτείς, θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα καθώς ήταν μερικές αναγκαίες ρουτίνες της καθημερινότητάς σου πριν κλειστείς στο σπίτι.
Κατοικίδιο δεν μπορούμε να σου προσφέρουμε, αυτό που μπορούμε όμως, είναι να σου δώσουμε μερικές συμβουλές για να κουρευτείς χωρίς τη βοήθεια κάποιου και χωρίς να προκαλέσεις κάποιο αισθητικό ατύχημα. Για την ακρίβεια, αυτές τις συμβουλές στις στις δίνει η Master Barber, Ann Shim από την Washington της Αμερικής.
Το να κόψεις τα μαλλιά σου δεν θα είναι όσο εύκολο είναι και η βόλτα στο πάρκο με το σκυλί σου. Όπως συμβαίνει σε κάθε επάγγελμα, χρειάζεσαι κάποια εμπειρία για να κάνεις τη δουλειά με σωστό τρόπο. Επίσης, χρειάζεσαι και τα κατάλληλα εργαλεία. Γιατί μάλλον δεν έχεις τίποτα από τα δύο, καλύτερα να δώσεις όλη την προσοχή σου σε αυτά που έχει να σου πει η Ann Shim και ίσως καταφέρεις να βγεις από αυτή την περιπέτεια έχοντας όλες τις τρίχες στο κεφάλι σου.
Μάθε περισσότερα στις φωτογραφίες:

 

Τα μαλλιά σου πρέπει να είναι νωπά. Μην κάνεις την προσπάθειά σου αμέσως μετά το λούσιμο.

×

Βρες ένα μέρος κατάλληλο όπως είναι το μπάνιο και όχι το σαλόνι.

Για την ασφάλειά σου: Μην χρησιμοποιείς κάποια ηλεκτρονική συσκευή αν τα μαλλιά σου δεν είναι εντελώς στεγνά.

×

Δυστυχώς ένα απλό ψαλίδι δεν θα κάνει τη δουλειά που θες. Το κατάλληλο ψαλίδι είναι αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία.

Μην πάρεις κανένα ρίσκο. Ακολούθησε το προηγούμενο κούρεμά σου και απλά προσπάθησε να κόψεις πιο κοντά τα μαλλιά σου.

πηγή: RATPACK

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.