ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 16χρονος & 19χρονος στην Κω για κλοπές…

7
3850

Σύλληψη ημεδαπών για κλοπές στην Κω   

Την 10-03-2017 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κω, δυο ημεδαποί ηλικίας 16 και  19 ετών οι οποίοι χρησιμοποιώντας κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβησαν σε επιχείρηση «mini market» και προσπάθησαν να τη διαρρήξουν. Από τη περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης εξιχνιάστηκε η κλοπή του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου το οποίο είχε αφαιρέσει από το λιμένα της Κω την 08-03-2017 ένας 33χρονος ημεδαπός, συνεργός τους. Επιπλέον, όπως διακριβώθηκε οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού την 05-03-2017 παραβίασαν «mini market» και αφαίρεσαν προϊόντα καπνού.
Σύλληψη
(2) μη νόμιμων αλλοδαπών στην Κω   

Την 10-03-2016 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 26χρονος υπήκοος Ιράν και 42χρονος υπήκοος Ιράκ και  γιατί όπως διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν, κατά περίπτωση, παράνομα στη χώρα μας.

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αυτο το κόλλημα με τους Αλβανούς!Δεν φταίνε για ολα οι Αλβανοί.Αδυναμε,τιποτενιε που τα ρίχνεις αλλού οπότε βρεις τα δυσκολα.Έτσι είναι!Κάποιος άλλος φταίει πάντα.

    • Αυτο το κόλλημα με τους Αλβανούς!Δεν φταίνε για ολα οι Αλβανοί.Αδυναμε,τιποτενιε που τα ρίχνεις αλλού οπότε βρεις τα δυσκολα.Έτσι είναι!Κάποιος άλλος φταίει πάντα.Ανθρωπάκια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ