Νέγρος ΑΕ φυσικό κατάστημα Κανάρη και Πορφυρίου γωνία (Άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές τώρα και στο σπίτι σας!)

1
3187

Νέγρος ΑΕ φυσικό κατάστημα Κανάρη και Πορφυρίου Γωνία.

Για περισσότερα από 50 χρόνια η οικογένεια μας δραστηριοποιείται στον Χώρο της Λιανικής και Χονδρικής Πώλησης Φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Με αρχή πίσω στο 1949 και τα «σκαλάκια» της Αγίας Παρασκευής, συνέχεια δίπλα στο Σούπερ Μάρκετ «Βασιλειάδης» στο Μαρμαρωτό και από το 2001 εδώ στην Κανάρη και Πορφυρίου γωνία.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρούτα και λαχανικά όλες τις εποχές του χρόνου. Επίσης μπορείτε να βρείτε Όσπρια άριστης ποιότητας και φρεσκότατους Ξηρούς καρπούς.  Ακλουθώντας τους σύγχρονους ρυθμούς στο κατάστημα μας θα βρείτε επίσης και Superfoods.

Όλα αυτά τα χρόνια κύριο μέλημα μας ήταν να προσφέρουμε Φρούτα και Λαχανικά άριστης ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς με καθημερινές παραλαβές από όλα τα μέρη της Ελλάδος, τα καλύτερα ντόπια προϊόντα και μεγάλη ποικιλία από φρούτα εισαγωγής από όλο τον κόσμο.

Σας περιμένουμε καθημερινά από της 07:00 το πρωί μέχρι της 21:00 το βράδυ Δευτέρα έως και Σάββατο με προϊόντα άριστης ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές στο κατάστημα μας για να Διαλέξετε τα φρούτα και λαχανικά της ημέρας και εμείς θα τα φέρουμε σπίτι σας την ώρα που θα μας υποδείξετε αν το θελήσετε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πραγματικά γεύσεις και ποιότητα ασύγκριτη. Ας σταματήσουμε να είμαστε τελείως εκπτωτικοί και να βλέπουμε μόνο όπου υπάρχει απλά φτηνό ( και σίγουρα αμφιβόλου ποιότητας ) εμπόρευμα. Αξίζει ένα ποιοτικό δώρο στον εαυτό μας. Μπράβο Λευτέρη , συνέχισε έτσι και να ξέρεις ότι ο κόσμος σε στηρίζει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ