Αποχαιρετάει τον Χάρη Κουλουριώτη ο ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

0
603

Έπειτα από την επιτυχημένη χρονιά της ομάδας μας στην Β’ Εθνική ακολουθεί ένα καλοκαίρι αποφάσεων και ενεργειών για την συνέχεια.

Στο πλαίσιο αυτό και την φετινή χρονιά ξεκινήσαμε τις συζητήσεις για την στελέχωση της ομάδας από την θέση του προπονητή.

Με τον προπονητή μας ΧΑΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ είχαμε όλη την χρονιά αγαστή συνεργασία και οφείλουμε να τον συγχαρούμε για την δουλειά του και για πολλά άλλα πράγματα στα οποία στήριξε την γενικότερη προσπάθεια μας.

Δυστυχώς για την επόμενη χρονιά όμως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία μας παρά την εκτίμηση που υπάρχει για την αξία του.

Του ευχόμαστε τα καλύτερα στις νέες του προκλήσεις στην καριέρα του και θα παρακολουθούμε την πορεία ενός φίλου με ενδιαφέρον.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΣΤΡΙΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Ιπποκράτης: Από την Κω στο Ναύπλιο ο Κουλουριώτης

Ιπποκράτης: Από την Κω στο Ναύπλιο ο Κουλουριώτης

Αν και πέρσι το καλοκαίρι ο Χάρης Κουλουριώτης ήρθε σε συμφωνία με τον Ιπποκράτη Casa Cook για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας στη Β’ εθνική με προοπτική η συνεργασία να συνεχιστεί σε βάθος χρόνου, ένα χρόνο μετά επέρχεται «διαζύγιο», με βάση δημοσιεύματα ηλεκτρονικού Τύπου που τον θέλουν να έχει «κλείσει» στον Οίακα Ναυπλίου. 

Από το σύλλογο της Κω δεν είχε ανακοινωθεί κάτι επίσημα για το θέμα έως και χθες το βράδυ.

«Έπειτα το “διαζύγιο” του Οίακα Ναυπλίου με τον Παύλο Νώντα, μετά από 2.5 χρόνια συνεργασίας, η ομάδα του Άργους βγήκε στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Δεν άργησε πάρα πολύ, ωστόσο, καθώς συμφώνησε με τον Χάρη Κουλουριώτη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο 38χρονος προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αστέρα Εξαρχείων και το 2004 μεταπήδησε στο Αιγάλεω, στο οποίο έμεινε μέχρι το 2009 φτάνοντας μέχρι και την Α1.

Από το 2009 μέχρι το 2013 ήταν στον Ηλυσιακό, δίπλα στους Στέργιο Κουφό, Βασίλη Φραγκιά, Κώστα Φλεβαράκη, Δημήτρη Παπανικολάου, Γιώργο Ζευγώλη και Δημήτρη Λιόγα, έχοντας στη συνέχεια ένα πέρασμα από τον Ίκαρο Χαλκίδας με προπονητή τον Γιώργο Καλαφατάκη.

Από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014 ήταν στο Λίβανο, ως βοηθός του Γιώργου Κετσελίδη στην Champville και την επόμενη διετία ήταν στο πλευρό του Θανάση Σκουρτόπουλου στο Ρέθυμνο.

Αργότερα δούλεψε δίπλα στον Μιχάλη Κουταλιανό στον Αίολο Αστακού και την τελευταία χρονιά κοούτσαρε ως πρώτος προπονητής τον Ιπποκράτη Κω» αναφέρει χαρακτηριστικά το basketblog.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ