ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Μ. Τσίκνης – Σ. Μούγκρος ξεκίνησαν μαζί και έκοψαν την κορδέλα του τερματισμού στο Ρόδος Run Greece 2018

1
1014

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μανώλης Τσίκνης (από Καρδάμαινα) και Σιδέρης Μούγκρος οι νικητές των 10χλμ του Ρόδος Run Greece 2018, οι δύο Δωδεκανήσιοι αθλητές , ξεκίνησαν μαζί και έκοψαν την κορδέλα του τερματισμού πιασμένοι χέρι-χέρι, παραδίδοντας μαθήματα αθλητικού ήθους! Γιατί αυτό είναι το ευ αγωνίζεσθαι, αυτος είναι ο αθλητισμός που μας αρεσει!!!

Η έκτη σεζόν της σειράς αγώνων Run Greece ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στην πόλη της Ρόδου. Το «νησί των Ιπποτών» εντάχθηκε στη σειρά αγώνων της περσινή χρονιά και απέδειξε πως μπορεί να φιλοξενήσει ένα γεγονός με έντονο αθλητικό και κοινωνικό περιεχόμενο.

Η σειρά αγώνων Run Greece ξεκίνησε τον Μάρτιο στη Λάρισα και συνεχίστηκε στο Ηράκλειο, την Καστοριά, την Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και τη Ρόδο. Περιλαμβάνει αγώνες 10χλμ, 5χλμ και 1χλμ για παιδιά.

 

Τους αγώνες Run Greece διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και μεγάλο χορηγό την Wind.

Geplaatst door Emmanouil Tsiknis op Dinsdag 16 oktober 2018

Ο Emmanouil Tsiknis είναι με τον Sideris Mougros.

Ρόδος Run Greece Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Μια όμορφη αγωνιστική στιγμή… Γιατί μερικές φορές σημασία δεν έχει η θέση στο βάθρο αλλά το πώς τερματίζεις!!! Δύο Δωδεκανήσιοι αθλητές, ξεκίνησαν μαζί και έκοψαν την κορδέλα του τερματισμού, πιασμένοι χέρι-χέρι, παραδίδοντας μαθήματα αθλητικού ήθους! Γιατί αυτό είναι ευ αγωνίζεσθαι, αυτός είναι ο αθλητισμός που μας αρέσει!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, πλήθος, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

ΒΙΝΤΕΟ

Geplaatst door Emmanouil Tsiknis op Maandag 15 oktober 2018

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μανώλης Τσίκνης (από Καρδάμαινα) και Σιδέρης Μούγκρος οι νικητές των 10χλμ του Ρόδος Run Greece 2018, οι δύο Δωδεκανήσιοι αθλητές.......

    Ο Σιδέρης Μούγκρος εκπρόσωπησε τον Γυμναστικό σύλλογο νέων Λέρου, σύλλογος που ανέδειξε και την Ουράνια Ρεμπούλη( https://www.iroes.gr/h_rania_rempouli_ton_kalitero_elliniko_xrono_sto_marathonio_tou_rio/)
    ΛΕΡΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ