ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Τα πήρε και τα σήκωσε για άλλη μια φορά στο Νέο Στάδιο Κω

5
1958

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργου

Ακραία φυσικά φαινόμενα χτύπησαν για άλλη μια φορά το Νέο Στάδιο Ανταγορας.

Χτες βράδυ ο ισχυρός αέρας με την απίστευτη δύναμη που είχε έριξε κάτω μεταλλικές πινακίδες και τις έσυρε για αρκετά μέτρα.

Εκείνη τη στιγμή οι αθλούμενοι ήταν σε εσωτερικούς χώρους του σταδίου και στο γυμναστήριο λόγω των μέτρων ασφαλείας που είχαν δοθεί από τους αρμόδιους υπαλλήλους της υπηρεσίας όταν υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Μετά το συμβάν έγινε αυτοψία του σημείου και καταγραφή των φθορών.

Όλοι οι αθλούμενοι αποχώρησαν με ασφάλεια από το στάδιο. Το οποίο και έκλεισε για λόγους ασφαλείας .

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια στον κύριο Χατζηστεργο και στον Ευθύμη που με ψυχραιμία αντιμετώπισαν αυτό το συμβάν.Ήταν εκεί συνεχώς και μας έλεγαν ότι δεν πρέπει να μπει κανείς σήμερα εντός του αγωνιστικού χώρου επειδή οι συνθήκες ήταν πολύ άσχημες και ιδιαίτερα επικίνδυνες.

  2. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΙΕΣ ΣΑΣ , ΕΙΧΕ ΑΠΛΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ. ΕΞΑΛΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ : «ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΚΩΣΕ…»

    • Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2003 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΚΩΣ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΔΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
      ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ, ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΦΘΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
      ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΔΟΥΛΙΕΣ.
      ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ