ΑΟ Αθλοπαιδιών Κω: Ενημέρωση για τα τοπικά πρωταθλήματα

0
314

 

 

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου οι ομάδες των νεανίδων και των κορασίδων του Α.Ο. Αθλοπαιδιών φιλοξενήθηκαν στη Ρόδο στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής από τις αντίστοιχες ομάδες του Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικα.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι νεάνιδες του ομίλου ξεπέρασαν τις αδυναμίες που έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι με την Τελχινίδα και έκαναν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-0 σετ. Τα κορίτσια φάνηκαν πιο αποφασιστικές, είχαν αυτοπεποίθηση και με καλό σερβίς άριστη υποδοχή τελείωναν τις φάσεις στο φιλέ. Ακόμα και όταν οι αντίπαλες φάνηκαν κάπως απειλητικές στο δεύτερο σετ, η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα γύρισε το σετ και τελικά έφτασε στο εύκολο 3-0.

Σάββατο 7-1-2017 16.00

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας – Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 0-3 (11-25, 19-25, 10-25,) σε 74’

Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης) ΚΑΛΦΑ, ΤΖΕΫ, ΣΑΪΤΗ, ΚΑΠΠΑ, ΜΑΛΙΩΤΑΚΗ, ΓΙΟΡΔΑΜΝΗ, ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΗ, ΛΑΟΥ, ΜΟΣΚΙΟΥ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΑ, ΒΟΛΑ, ΣΚΟΥΦΡΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΒΑΣΩ, ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΙΣΣΑΡΗ ΓΙΑΝΝΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΖΑΜΑΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ, ΜΑΤΣΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΙΣΙΡΗ ΗΛΙΑΝΑ, ΤΡΙΤΣΑΡΗ ΑΝΝΑ.

Μετά από το παιχνίδι των νεανίδων αγωνίστηκαν και οι κορασίδες, κάνοντας πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της κατηγορίας. Τα κορίτσια έχοντας και νέες κοπέλες στη σύνθεση της ομάδας έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και κατάφεραν να κάνουν τη πρώτη νίκη για φέτος στην κατηγορία των κορασίδων. Η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια που δόθηκε η ευκαιρία και στα νέα κορίτσια να αγωνιστούν αρκετά και να μπουν για τα καλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Οι κορασίδες είχαν άριστο σερβίς και καλή υποδοχή, είχαν ρυθμό στην επίθεση και τελικά έφτασαν σε άνετο 3-0.

Σάββατο 7-1-2017 18.00

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας – Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 0-3 (10-25, 10-25, 11-25,) σε 40’

Α.Ε.Σ.Π. ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Νίκος Αντωνιάδης) ΚΑΛΦΑ, ΣΑΪΤΗ, ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗ, ΓΙΟΡΔΑΜΝΗ, ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΗ, ΛΑΟΥ, ΜΟΣΚΙΟΥ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΑ, ΒΟΛΛΑ, ΚΟΥΚΙΑ.

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΖΑΜΑΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ, ΜΑΤΣΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΙΣΙΡΗ ΗΛΙΑΝΑ, ΤΡΙΤΣΑΡΗ ΑΝΝΑ, ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΝΑ

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου τα κορίτσια του συλλόγου αντιμετώπισαν τις ομάδες νεανίδων και κορασίδων του Διαγόρα στη συνέχεια των αγώνων του διημέρου στη Ρόδο.

Αρχικά οι νεάνιδες απέναντι στις νεάνιδες του Διαγόρα, έδειξαν ακόμα καλύτερη εικόνα στο γήπεδο σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου, είχαν καλή αποτελεσματικότητα στην επίθεση, αναγνωρίζοντας την αδυναμία στην άμυνα του αντιπάλου και πέτυχαν νίκη με 3-0 σετ. Το σερβίς της ομάδας ήταν πολύ καλό, η υποδοχή σταθερή και το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά.

Κυριακή 8-1-2017 10.00

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

Γ.Σ.Διαγόρας – Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 0-3 (14-25, 14-25, 18-25,) σε 71’

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Χαρά Ελευθεριάδου) ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΝΘΟΥΛΑΣ, ΠΑΝΙΕΡΑ, ΚΥΠΡΙΩΤΗ, ΡΟΜΠΑ, ΤΟΤΟΝΙ, ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥΒΟΥΜΟΓΛΟΥ, ΜΠΑΤΖΙΑ, ΚΟΥΤΗ.

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΒΑΣΩ, ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΙΣΣΑΡΗ ΓΙΑΝΝΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΖΑΜΑΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ, ΜΑΤΣΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΙΣΙΡΗ ΗΛΙΑΝΑ, ΤΡΙΤΣΑΡΗ ΑΝΝΑ.

Μετά το παιχνίδι των νεανίδων αγωνίστηκαν οι κορασίδες με την ομάδα κορασίδων του Διαγόρα. Η αντίπαλη ομάδα ήταν πιο ανταγωνιστική στο γήπεδο και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν, καθώς τα κορίτσια του ομίλου φάνηκαν κουρασμένες από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Οι δύο ομάδες έμειναν στα σετ κοντά στο σκορ μέχρι τους τελευταίους πόντους, αλλά η δική μας ομάδα είχε καλύτερο σερβίς και δημιουργούσε τις προϋποθέσεις να παίρνει εύκολους πόντους και να τελειώνει τα σετ υπέρ της. Έτσι έφτασε σε ακόμα ένα 3-0 κλείνοντας την παρουσία της στη Ρόδο με ακόμα μία νίκη κάνοντας το τέσσερα στα τέσσερα σε νίκες.

Κυριακή 8-1-2017 12.00

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Γ.Σ.Διαγόρας – Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 0-3 (19-25, 18-25, 25-27,) σε 82’

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Χαρά Ελευθεριάδου) ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΝΘΟΥΛΑΣ, ΠΑΝΙΕΡΑ, ΚΥΠΡΙΩΤΗ, ΡΟΜΠΑ, ΤΟΤΟΝΙ, ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΟΥΒΟΥΜΟΓΛΟΥ, ΜΠΑΤΖΙΑ, ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΕΜ, ΚΑΒΟΥΝΙΔΗ.

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΖΑΜΑΓΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ, ΜΑΤΣΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΙΣΙΡΗ ΗΛΙΑΝΑ, ΤΡΙΤΣΑΡΗ ΑΝΝΑ, ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΝΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων.