ΣΟΚ: Ποδοσφαιριστής «πέθανε» σε τροχαίο το 2016 – Τον βρήκαν ζωντανό (pics)

0
914

Ο Hiannick Kamba είχε φτάσει στη Σάλκε από τα τμήματα υποδομής. Ήταν επίσης στην ομάδα με τον Μάνουελ Νόιερ. Είχε περάσει από τη Β΄ ομάδα και αν και δεν συνέχισε την καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο, συνέχισε να παίζει σε ερασιτεχνικούς συλλόγους της περιοχής.

Όταν ανακοινώθηκε ο θάνατός του, λόγω τροχαίου ατυχήματος στη χώρα του, οι ομάδες του τον θυμήθηκαν με συγκίνηση. Ήταν τότε Ιανουάριος του 2016. Όποιος έκλαψε τότε, όμως, μπορεί πια να χαμογελάει… Ο 33χρονος σήμερα Kamba είναι ζωντανός κι εργάζεται για μια εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας στο Ρουρ, στη ζώνη του Γκελζενκίρχεν.

Το αποκάλυψε η Bild, προσθέτοντας ότι ο εισαγγελέας του Έσσεν ερευνά την υπόθεση έχοντας εστιάσει την προσοχή του όχι σε αυτόν, αλλά στην πρώην σύζυγό του. Η κατηγορία είναι εκείνη της ασφαλιστικής απάτης, καθώς για να εισπράξει την αποζημίωση η γυναίκα φέρεται να σκηνοθέτησε το θανατηφόρο ατύχημα. Η εισαγγελέας Ανέτ Μίλικ δήλωσε: «Κατηγορείται για απάτη αλλά αρνείται το γεγονός. Ο Καμπά δήλωσε ότι σε ένα ταξίδι στο εσωτερικό του Κονγκό, τον Ιανουάριο του 2016, κλάπηκαν τα έγγραφα, τα χρήματα, το τηλέφωνό του».

Δείτε φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή στη Gallery:

kamba.jpg
01
Όταν ανακοινώθηκε ο θάνατός του, λόγω τροχαίου ατυχήματος στη χώρα του, οι ομάδες του τον θυμήθηκαν με συγκίνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ