ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επιτυχία το BREVET ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 200χλμ στο νησί της Κω (Λόγω καιρού δεν κατέστη δυνατή η μετάβαση στην Κάλυμνο)

0
3476

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκλήρωση 1ου Ποδηλατικού Γύρου Κω-Καλύμνου – brevet.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ με drone, από τον Μανώλη Χριστοδουλίδη:

Ξεκινήσαμε 7:30 όλοι μαζί προς Μαστιχάρι, 31 συμμετοχές + επιπλέον κόσμος που ήθελε να μας συνοδέψει μέχρι το Μαστιχάρι, ίσως και λίγο περισσότερο όπως αποδείχθηκε. Στο Μαστιχάρι είχαμε ένα 6αρι ενισχυμένο και ήδη είχε δοθεί απαγορευτικό και το Ολύμπιος Ζευς δεν είχε ελθει. Ο υπεύθυνος στο Κάλυμνος Σταρ προσφέρθηκε να μας βάλει στο καραβάκι να μας πάει όπως όπως απέναντι με δική του ευθύνη αλλά κανείς μας δεν το ήθελε, και την ταλαιπωρία και το ενδεχόμενο αποκλεισμού στην Κάλυμνο.

Από εκεί και μετά τα πράγματα κύλισαν πάρα πολύ όμορφα.

Δώσαμε οδηγίες να συνεχίσουμε ακριβώς όπως προέβλεπε η διαδρομή και να την ολοκληρώσουμε όπως θα κάναμε αν είχαμε γυρίσει από Κάλυμνο. Θα θέλαμε να είχαμε ταξιδέψει απέναντι, γιατί αν δεν γράψει το κοντέρ 200χλμ δεν λογίζεται μπρεβέ, αλλά η διάθεση όλων μας ήταν πολύ καλή και η όρεξη για ποδήλατο ακόμα καλύτερη.
Με πολύ αέρα σε όλη την διαδρομή πήγαμε στον Αγ. Θεολόγο, γυρίσαμε και ανεβήκαμε στην Ζια. Κατηφορίσαμε προς Θερμα και από τις 14:00 και μετά τερματίζαμε σιγά σιγά στην πλ. Ελευθερίας. Όλοι οι συμμετέχοντες ήταν άψογοι και η ταλαιπωρία των 150 χλμ (έστω) δεν φάνηκε. Αντιθέτως τα παιδιά από Ρόδο και Σάμο μας ανέβασαν ψυχολογικά και όλοι μας κάναμε έναν πολύ καλό αγώνα αντοχής σε ένα πολύ όμορφο (και ποδηλατικά) νησί.
Για τους ανθρώπους που μας βοήθησαν θα αναφερθώ σε άλλη ανάρτηση, αλλά να πώ ότι εκτος από εμάς τους υπεύθυνους της διοργάνωσης (George Diotis,Dimitris Ntarmos), όλοι σε όσους απευθυνθήκαμε βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του για την εκδήλωση και τους ευχαριστούμε πολύ.
Η εκδήλωση έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 16/9/17. Ελπίζουμε να είμαστε περισσότεροι, να είμαστε καλύτεροι οργανωτικά και να ολοκληρώσουμε την διαδρομή και με την πολύ όμορφη Κάλυμνο. Ήταν το πρώτο απαγορευτικό μετά από όλο το καλοκαίρι μακάρι να μην το έχουμε του χρόνου και να είμαστε όλοι καλά να το ποδηλατίσουμε και να το τερματίσουμε.
Αν και δεν ολοκληρώσαμε τον γύρο των 200 χλμ της Κω και Καλύμνου κάναμε μια μεγάλη παρέα από την αρχή μέχρι το τέλος. αυτός ήταν ο στόχος μας και νομίζω ότι θα έχουμε καλή συνέχεια.
Ευχαριστούμε πολύ.

Φωτογραφία του Νίκος Κατερίνα Πρέζα.

14409886_10209202679697408_1180550177195944481_o

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε τελικά στο νησί της Κω μόνο καθώς λόγω καιρού κατέστη αδύνατη η μετάβαση στην Κάλυμνο, όπως είχα αρχικά προγραμματισθεί και ανακοινωθεί.

Φωτογραφία του Νίκος Κατερίνα Πρέζα.
Φωτογραφία του Νίκος Κατερίνα Πρέζα.
Φωτογραφία του Νίκος Κατερίνα Πρέζα.
Φωτογραφία του Νίκος Κατερίνα Πρέζα.
Φωτογραφία του Νίκος Κατερίνα Πρέζα.
Ευχαριστουμε τους διοργανωτες. Η διοργανωση ηταν αψογη.Μεχρι και αμαξι υποστηριξης υπηρχε.Επισης και ολους τους αθλητες για την εμπνευση και το ερεθισμα που μας εδωσαν.
Και του χρονου τα 200 χμ.

 

BREVET ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΡΤΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ EVENT!!!! ΦΟΒΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ , ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ , ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Φωτογραφία του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΛΙΑΣ.
Φωτογραφία του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΛΙΑΣ.
Φωτογραφία του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΛΙΑΣ.
Φωτογραφία του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΛΙΑΣ.
Φωτογραφία του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΛΙΑΣ.
+4
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ