Οι φωτογραφίες της ντροπής από τα επεισόδια στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Με γκολ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ το 2-1

5
3726

Εικόνες ντροπής που αμαυρώνουν για μία ακόμη φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο εκτυλίχθηκαν πριν τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου ποδοσφαίρου μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων.

Οι οπαδοί έδωσαν μάχες σώμα με σώμα κατά τις οποίες τραυματίστηκαν πάρα πολλά άτομα.

Δείτε στην παραπάνω gallery τις τραγικές εικόνες που εκτυλίχθηκαν πριν τη σέντρα του αγώνα που τελικά πραγματοποιήθηκε με μισή ώρα καθυστέρηση.

Mε 2-1 προηγήθηκε ο ηομάδα του ΠΑΟΚ στο 81΄ όταν Ο Ενρίκε σκόραρε για την ομάδα του «Δικεφάλου»

 

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έπιασε κεφαλιά από εμφανή θέση οφσάιντ, όμως το γκολ μέτρησε…

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Με γκολ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ το 2-1 ο ΠΑΟΚ

Η κεφαλιά-οβίδα του Πέδρο Ενρίκε έδωσε ξανά το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ

Ο μεγάλος τελικός έδειχνε να πηγαίνει ολοταχώς για παράταση, ωστόσο όλα άλλαξαν στο 81ο λεπτό. Ο Πέδρο Ενρίκε ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή, δέχτηκε τη μπάλα από σέντρα του Τσίμιροτ και με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Το γκολ ωστόσο δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της ΑΕΚ

 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Τον έδειραν τόσο που… φώναζαν να σταματήσουν το ξύλο!

Η ανατριχιαστική στιγμή του ανελέητου ξύλου στον οπαδό της ΑΕΚ

Στην αερογέφυρα του Πανθεσσαλικού συνέβησαν τα πλέον τραγικά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, και κάποια στιγμή ένας φίλαθλος της Ένωσης βρέθηκε αντιμέτωπος μόνος εναντίον πολλών ΠΑΟΚτσήδων.

Ο «κιτρινόμαυρος» οπαδός ξυλοκοπήθηκε ανελέητα από τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά σε σημείο που τον άφησαν αναίσθητο!

Στο παρακάτω στιγμιότυπο μπορείτε να διακρίνετε το ξύλο που τρώει ενώ φαίνεται ένας εξ αυτών να σηκώνει το χέρι του κάνοντας νόημα να σταματήσουν προκειμένου να μην υπάρξει θύμα.

 

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Μαχαιρώθηκε οπαδός στο Πανθεσσαλικό!

Το ΕΚΑΒ επιβεβαίωσε πως υπάρχει μαχαιρωμένος οπαδός από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Πανθεσσαλικό πριν τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου.

Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη στο Πανθεσσαλικό, ακόμα και με την έναρξη της αναμέτρησης ενώ οι συμπλοκές που προηγήθηκαν είχαν ως αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας απ’ τους οπαδούς.

Η Διευθύντρια του ΕΚΑΒ, Βασιλική Αυγέρη αποκάλυψε στον Sport24 Radio 103,3 πως υπάρχει μαχαιρωμένος οπαδός και πάνω από εξήντα περιστατικά τραυματισμένων οπαδών.

«Έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς και σοβαρά περιστατικά. Από πέτρες, από ποτήρια και από μπουκάλια. Υπήρξαν 30 περιστατικά στην VIP εξέδρα. Δύο-δύο έστελνα τα περιστατικά στα ασθενοφόρα. Στήσαμε ιατρείο έξω απ’ την εξέδρα των επισήμων. Είχαμε κι έναν μαχαιρωμένο οπαδό που δεν γνωρίζω την εξέλιξη της κατάστασης. Κάλεσα άλλα 4 ασθενοφόρα. Φοβόμαστε τα επεισόδια μετά το πέρας του αγώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η διευθύντρια του ΕΚΑΒ.

Αίσχος – Προσπάθησαν να ξηλώσουν το κοντάρι με την ελληνική σημαία για να πλακωθούν!

Ούτε προς την ελληνική σημαία δεν υπήρξε σεβασμός

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H είδηση θα ήταν να μην γινόντουσαν τα έκτροπα!!
    Δυστυχώς τέτοιες σκηνές τις έχουμε δει και στο παρελθόν,τις βλέπουμε και τώρα, θα τις δούμε και στο μέλλον!! Από τη στιγμή που οι τιμωρίες είναι αυτό που λέμε…’τους χαϊδεύουν τα αυτιά’, αυτές οι σκηνές απείρου κάλλους θα τις βλέπουμε στα Ελληνικά γήπεδα για πολλά χρόνια ακόμα!! Δυστυχώς, ούτε ο θάνατος του νεαρού φιλάθλου (προ ημερών) δεν συγκίνησε τους ανεγκέφαλους!! Αυτό στο τέλος του άρθρου… ‘Ούτε προς την Ελληνική σημαία δεν υπήρξε σεβασμός’…εδώ δεν σεβάστηκαν την ανθρώπινη ζωή, την σημαία θα περιμέναμε να σεβαστούν;!!

  2. ετσι πρεπει να φανατιζεστε αγαθιαςμενα …για αλλα πραγματα πιο σοβαρα….οπως ας πουμε την ωραια ζωη που θα ζησουν τα παιδια σας…ετσι που καταντησαν οι πολιτικοι την ελλαδα…και οχι για τα παιχνιδια….Αυτο ειναι το IQ μας…γιαυτο προχωραμε μπροστα…Μπραβο σας,,,,…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ