ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ Η 16 ΧΡΟΝΗ ΚΑΛΥΜΝΙΑ ΜΑΓΚΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ (ΦΩΤΟ)

0
2133

Στους αγώνες στην Κωνσταντινούπολη

Με βολή 16,42 μ. η ταλαντούχα αθλήτρια Μαρία Μαγκούλια πήρε το χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς αγώνες που πραγματοποιούνται στην Κων/λη, αγωνιζόμενη με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας.

Από την απογευματινή προπόνηση στην Κωνσταντινούπολη της Μαρίας Μαγκούλια και του Αντώνη Ρούσσου.

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ

Οι αγώνες αυτοί θα μείνουν ως πολύ σημαντικοί αγώνες για την Ελλάδα , το Αιγαίο , την Δωδεκάνησο και την Κάλυμνο.
Τα δύο παιδιά μας , Μαρία Μαγκούλια(σφαιροβολία) και Αντώνης Ρούσσος(400 μ και σκυταλοδρομία 4χ100) μαζί με την Αδαμαντία Ανθούσα(1500 μ) , από την Λέσβο , ήταν τα 3 συνολικά παιδιά του Αιγαίου που εκπροσώπησαν την ΕΛΛΑΔΑ στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και αυτό από μόνο του αξίζει πάρα πολλά……. Τα συγχαίρουμε και συνεχίζουμε με την βοήθεια σας για ακόμα καλύτερα , ακόμα μακρύτερα , ακόμα γρηγορότερα , ακόμα ψηλότερα , για την δόξα της Πατρίδας και του Αθλητισμού , όπως λέει και ο όρκος του αθλητή του Κλασικού Αθλητισμού.
Εκ μέρους της Χρυσής Πρωταθλήτριας Βαλκανίων Μαρίας Μαγκούλια και του προπονητή της Ξενοφώντα Κουτελλά ,
Εκ μέρους του 10ου καλύτερου στα Βαλκάνια στα 400 μ και 4ου καλύτερου στα Βαλκάνια στην σκυταλοδρομία 4Χ100 , Αντώνη Ρούσσου και του προπονητή του Κορφιά Νικόλα , στον οποίο ως πατέρας λέω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… ,
Εκ μέρους του συλλόγου μας ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για το γνήσιο ενδιαφέρον και την συμπαράσταση σας
Καλό τριήμερο να έχετε

4η η Εθνική Ομάδα της σκυταλλοδρομίας 4Χ100 και ο Αντώνης Ρούσσος που συμμετείχε σε αυτήν!!!!! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!!!

5η η Αδαμαντία Ανθούσα από την Μυτιλήνη στα 1500 μ στους Βαλκανικούς Αγώνες Π/Κ-2017-Κωνσταντινούπολη
Αντώνης στα 400 μέτρα. 

ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ 16 ΧΡΟΝΗ ΚΑΛΥΜΝΙΑ ΜΑΓΚΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ
Δευτερη σημαντικη διακριση μεσα σε λιγες ημερες για την νεαρη 16χρονη αθλητρια του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000» Μαρια Μαγκουλια, αυτη την φορα αγωνιζομενη με τα χρωματα της Εθνικης Ελλαδας στο Βαλκανικο Πρωταθλημα   οπου πηρε αργυρο μεταλιο στην σφαιροβολια με ριψη στα 15.48μ.
Θυμιζουμε οτι πριν απο περιπου μια εβδομαδα η Μαρια Μαγκουλια στο  Πρωταθλημα Π/Κ που διοργανωσε ο ΣΕΓΑΣ στα Τρικαλα , περαν του οτι κερδισε το χρυσο μεταλιο στην σφαιροβολια με βολη στα 16.19μ. ισοφαρισε το πανελληνιο ρεκορ Κορασιδων, που κατειχε η αθλητρια Σοφια Ορφανιωτη απο το 1995,δηλαδη πριν απο 21 χρονια !!
Με τον προπονητη της Ξενοφωντα Κουτελλα στα Τρικαλα
Επομενος σταθμος της ασταματης Μαριας Μαγκουλια η Τιφλιδα της Γεωργιας , οπου  μετα χρωματα της εθνικης θα συμμετασχει  στο 1ο Ευρωπαικο Πρωταθλημα Στιβου Π/Κ που θα γινει απο 14-17 Ιουλιου. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ