«Νύχτες με Φεγγάρι» – ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω «Ζωντανοί Μουσικοί» με έντεχνο & λαϊκό, Κυριακή 21:00 πλ. Ανταγόρα

0
1013

Στο πλαίσιο των Θερινών Ιπποκρατείων 2017 ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Κω σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ’‘Φοίβο’’ και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, διοργανώνουν συναυλία με τίτλο:

«Νύχτες με Φεγγάρι»

την Κυριακή 9 Ιουλίου και ώρα έναρξης 21:00 στην Πλατεία Ανταγόρα , μία μουσική βραδιά με έντεχνο και λαϊκό τραγούδι από τους «Ζωντανοί Μουσικοί»

Γραφείο Ενημέρωσης

Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. ΚΩ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

ΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ 37 – 85300, ΚΩΣ

ΤΗΛ & ΦΑΞ : 22420 25494

E-Mail : [email protected]

ΚΩΣ 06 Ιουλ 17

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ Κω, στο πλαίσιο των «Ιπποκράτειων 2017» και σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω, διοργανώνει την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, μουσική βραδιά υπό το φως του φεγγαριού με τους «Ζωντανοί Μουσικοί» (Θύμιος Καραγιάννης, Κώστας Ανδρουλής, Δημήτρης Τσαρουχάκης) και τις ταλαντούχες Χριστίνα Καλοτίνη και Πόπη Ξυλουρά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ανταγόρα από 21:00 έως 00:00, θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα υπάρχουν προς διάθεση σουβλάκια και ποτά.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα στα παιδιά των ακαδημιών και θα βραβευτούν διακριθέντες αθλητές.

Χορηγοί της εκδήλωσης μας είναι οι εταιρίες Μαλαματίνα, Coral Gas και Αθηναϊκή Ζυθοποιία αντιπρόσωπος κ. Μαραγκού Στεργία.

Σας περιμένουμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Νίκος Μιμερίνης

Αντιπρόεδρος – Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ