ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ με Γ. Χαλκιδιό & Θ. Σταματάκη το τουρνουά στα Mugla – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

0
1600

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου η αντρική ομάδα μπάσκετ του συλλόγου μας πήρε μέρος σε τουρνουά που διοργανώθηκε στην πόλη MUGLA της Τουρκίας μετά από πρόσκληση του δήμου της πόλης με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου εκπληκτικού γηπέδου της πόλης.

Την αποστολή της ομάδας συνόδευαν ο έπαρχος Κω κ. Χαλκιδιος Γιώργος και ο υπεύθυνος αθλητισμού του ΔΟΠΑΒΣ κ.Σταματάκης Θανάσης.

Η διοργάνωση ήταν εκπληκτική και η φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας και του δήμου άψογη. Το νεόκτιστο κλειστό γήπεδο άφησε την αποστολή της ομάδας μας με το στόμα ανοικτό και μας άφησε να ονειρευόμαστε κάτι αντίστοιχο και για το νησί μας.

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα μας πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις που συνδυάστηκαν με δυο νίκες και την κατάκτηση του τουρνουά. Συγκεκριμένα το την πρώτη μέρα αντιμετώπισε την ομάδα BODRUM KARTALLARI και νίκησε 64-55 και στον τελικό νίκησε την ομάδα MUGLA ORMANSPOR με σκορ 66-59.

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΣΤΡΙΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ippokratis-tourkia009

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το ΔΣ του συλλόγου μας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους:

Κ. Διακονικολή Νίκο και το << ARTEMIS HEAVEN BEACH BAR KOS >>για την φιλοξενία και την προσφορά του μπουφέ στην πρώτη συνάντηση της νέας χρονιάς για τις κορασίδες και τους παίδες του συλλόγου μας.

Επίσης τον κ. Κούρο Λάρρυ και την ψαροταβέρνα << ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΨΑΡΑΣ >> για το καταπληκτικό δειπνο που προσεφερε στους αθλητες του αντρικου και την διοικηση του συλλογου μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.

ΚΩΣ 10-10-2016

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Οι ομάδες μας σούπερ μίνι και προμινι αγοριών αγνίσθηκαν σε φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της ΕΑΚΑ στο κλειστό γυμναστήριο της Καλύμνου το Σάββατο 8 Οκτώβριου.

Τα παιδιά συνόδευαν ο προπονητής η διοίκηση και αρκετοί γονείς

Το ΔΣ του συλλόγου μας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια :

Το σωματείο εργαζομένων Δήμου Κω για την δωρεάν μετακίνηση στην Κάλυμνο και την ΕΑΚΑ για την φιλοξενία και τις μετακινήσεις με λεωφορείο .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.

ΚΩΣ 10-10-2016

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ