Ενδιαφέρον του Ιπποκράτη για Διαμαντόπουλο!

0
809

Η παρουσία των Αντώνη Ασημακόπουλου και Κώστα Χαρίση στο ρόστερ του νεοφώτιστου Ιπποκράτη ξεχωρίζει μεταξύ των κορυφαίων ονομάτων που θ’ αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατηγορίας.

Θα ήταν ακόμη πιο «ελκυστική» η προσθήκη ενός ακόμη πολύ μεγάλου αθλητή στο πλευρό τους, ενός ακόμη παίκτη που έχει θητεύσει στην Α1 αλλά και το εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Διαμαντόπουλο, την πόρτα του οποίου χτύπησε ο κωακός σύλλογος για να του προτείνει συνεργασία την προσεχή σεζόν. Ο 37χρονος γκαρντ / φόργουορντ προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά στη Γ’ εθνική, με τη φανέλα της Ερμιονίδας, όπου φόρτωνε αφειδώς το αντίπαλο καλάθι (πέτυχε 30 πόντους απέναντι στην πρωταθλήτρια Δάφνη Δαφνίου) αλλά αυτό δεν έφτανε για να σωθεί η ομάδα.

Ο Διαμαντόπουλος έχει αγωνιστεί σε Παπάγου, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Ροζέτο (Ιταλία), Λα Πάλμα (Ισπανία), Σαμάρα (Ρωσία), Κολοσσό (συμπαίκτης με τον Ασημακόπουλο τη σεζόν 2007-08), Μαρούσι, Αχιλλέα Καϊμακλίου και Κεραυνό Στροβόλου στην Κύπρο και Δόξα Λευκάδας.
Έχει 47 συμμετοχές και 926 πόντους (!!) με την εθνική εφήβων, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ευρωμπάσκετ του 1998. Μετράει επίσης 16 συμμετοχές στην Ανδρών, από το 2000 έως και το 2003.

Έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Α1 το 2003 με τη φανέλα του Πανιωνίου και MVP στο ελληνικό All Star της ίδιας χρονιάς. Έχει συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό και το 2007 κατέκτησε το Eurocup Challenge με τη Σαμάρα.

Πηγή: rodiaki.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ