Σ. Βασιλειάδης προς Πρόεδρο ΔΣ: Σας καλούμε να αποστασιοποιηθείτε από τα συναισθήματά σας και να λειτουργήσετε ΠΟΛΙΤΙΚΑ

14
666

Κως, 04 Δεκεμβρίου 2017

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κω

Κύριε Πρόεδρε,

Στη συνεδρίαση της 22ας Νοεμβρίου η παράταξή μας έθεσε, προ ημερησίας διάταξης, την επιτακτική ανάγκη λήψης ομόφωνης απόφασης κατά της επικείμενης κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ. Το ίδιο θέμα τέθηκε και από τον κ. Νίκο Μυλωνά και υποστηρίχθηκε από το σύνολο των συμβούλων της μειοψηφίας.

Ένα θέμα που θα έπρεπε να ενώνει, σαν μια γροθιά, όχι μόνο το δημοτικό μας συμβούλιο αλλά και ολόκληρη την κοινωνία συνάντησε την άρνηση της δημοτικής αρχής, καθώς ο δήμαρχος και η δημοτική του ομάδα αρνήθηκαν χωρίς καμιάν πολιτική τεκμηρίωση τη συζήτηση του θέματος.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας δεν είναι υπέρ της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Θέλουμε επίσης να πιστεύουμε, στην ειλικρίνεια της δήλωσή σας στις 28/11 ότι για το συγκεκριμένο θέμα το δημοτικό συμβούλιο οφείλει να πάρει ξεκάθαρα θέση.

Εντούτοις διαπιστώσαμε από τις δηλώσεις σας (στην κατεπείγουσα συνεδρίαση 1/12) την αρνητική σας διάθεση η οποία πιθανότατα πηγάζει από μιαν εγωιστική προσέγγιση μόνο και μόνο επειδή το θέμα τέθηκε, με 14 υπογραφές, από τη μειοψηφία και από δύο συμβούλους της πλειοψηφίας (Ν.Μυλωνάς & Ι.Κρητικός).

Κύριε πρόεδρε, σας ζητάμε ευθέως να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, πάνω και πέρα από παρατάξεις για το καλό του τόπου.

Αν το θέμα σας είναι «ψυχολογικό»… σας καλούμε να αποστασιοποιηθείτε από τα συναισθήματα σας και να λειτουργήσετε ΠΟΛΙΤΙΚΑ. Το οφείλετε στο θεσμικό σας ρόλο.

Συγκαλέστε άμεσα το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου όχι μόνο να λάβουμε απόφαση αλλά και να καθορίσουμε τις ενέργειες μας απέναντι στην απώλεια κεκτημένων που δεν μας χαρίστηκαν.

Στο όνομα της ομόνοιας, για το συμφέρον των δημοτών μας δηλώνουμε ότι το μείζον για μας δεν είναι ποιος θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Αν αυτό είναι το ζητούμενο εμείς δεν θέλουμε μερίδιο. Το ζητούμενο είναι να αντιδράσουμε άμεσα, δυναμικά και ενιαία.

Σε κάθε άλλη περίπτωση οι ευθύνες για την ενδεχόμενη κατάργηση θα βαραίνουν, ονομαστικά, όλους όσους αρνηθούν να δώσουμε τη μάχη ενωμένοι.

Για τη Δημοτική Παράταξη Όραμα

Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

Σπύρος Μ. Βασιλειάδης

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κω

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • Να και ο εξαφανισμένος από τα δημοτικός σύμβουλος, βρήκε την φωνή του, χτυπάει τον ντενεκέ μπας και ακουστεί...

      Αφού Σπυράκη η προσφορά σου στα κοινά είναι ελάχιστη γιατί δεν κάνεις με αξιοπρέπεια ότι έκαναν άλλοι με την παραίτηση τους;

      • Η Ζωγραφιά του σΟυΡΑΜΑτιστή… σας θυμίζουν κάποιους, κάποιες;;;;;;;;

        Κούτελο θείο, λίγο πατσαβουρέ λίγο πλατύ, τρανό σημείο του πολιτευτή.
        Δυο μάτια θολά γεμάτα κακία, γεμάτα λαύρα μα και βλακεία.
        Γαμψή μυτούλα Κολοκοτρωνέ, μακρύ ρουθούνι κι ένα πηγούνι γουρουνέ.
        Στόμα πηγάδι γλωσσοκοπάνα, μαλλιά χυτά, γεμίζεις στρώμα μόνο μ’ αυτά.
        Κανένα χρώμα δεν της ταιριάζει και τις παρατάξεις με κωλοτούμπες και πηδηματάκια όλο αλλάζει….

      • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα."Θεός κολάζει τους βλάκας… ανέφερε Σιμωνίδης ο Κείος, 556-468 π.Χ. αλλά άλλαξε τίποτα;;;;

        Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού.» Ο «ξερολισμός». Εξαιρετικά διαδεδομένος. Τον απεχθάνομαι. Εξέχον χαρακτηριστικό των ηλιθίων εκείνων που νομίζουν ότι «κάτι είναι’… Και σοφός θα μπορούσε να θεωρηθεί ο δημότης εκείνος ο οποίος θα ξυπνούσε μίαν πρωίαν και θα έλεγεν εις την υποψήφια Δήμαρχο του: Κύρια, σε αποβάλλω της υπηρεσίας μου. Διότι δια να υπηρετείς άνθρωπον σαν και μένα, ή πολύ ηλίθιος και σαλεμένος πρέπει να είσαι, ή πολύ αχρείος. Ένα είναι το πρόβλημα με τον κόσμο μας: Οι ηλίθιοι είναι απολύτως βέβαιοι για όλα, ενώ οι έξυπνοι ταλαιπωρούνται συνεχώς από αμφιβολίες και .

      • Φτάνει πια με τον λαϊκισμό, τα ξερατά της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ, τον αυταρχισμό του Δημάρχου που αποφασίζει και διατάζει...

        Κάθε μέρα, μα κάθε μέρα και μια εμετική ανάρτηση, ξερνάνε χολή, ο ένας άσπρο, οι άλλοι μαύρο και οι πολίτες να ανέρχονται αυτά τα υπόλοιπα διαλυμένης παράταξης. Ανθρωπάκια που ποτέ δεν έκαναν καμιά χρήσιμη για την κοινωνία πρόταση, χωρίς ήθος, χωρίς τσίπα που ξέρουν μόνο να γαβγίζουν και να ξερνάνε χολή και μίσος… ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΨΩΝΙΑ… -Αλεξίκακος-

    • Μόνο ο Σταμάτης Πης έμεινε στο σΟυΡΑΜΑ, όλοι οι άλλοι ή την κοπάνησαν ή απέχουν συστηματικά.

      Τι την θέλεις την θέση στο δημοτικό συμβούλιο που εάν δεν ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος η ΡΟΥΦΑ θα ήταν σαν καλαμιά στο χωράφι της. Κατάντια πάντως να υπογράφετε όλοι τις ανακοινώσεις του γραμματικού.

      • Γιατί δεν γράφεις έστω τα ψευδώνυμα των αρθογράφων του ΣΟΥΡΑΜΑΤΟΣ; Τρις γυναίκες και ο αποκαλούμενος .............

        Η «κυρία» που έχασε τα μεγαλεία και τις χοντρές συντάξεις λόγω του ΣφΥΡΙΖΑ που στήριζε, η εθελόντρια (όχι του Ερυθρού Σταυρού) παροχής υπηρεσιών, η υψηλή τάπππα των συνεργατικών και ο ντρούλης που έχσε τα 1.928 Ε + τα ΜΑΥΡΑ τον μήνα… Για το παραδάκι βρε γαμώτο…

      • Το γαρ των ηλιθίων απείρων γένεθλα. Άπειρη η γενιά των ηλιθίων… Ο Θεός κολάζει τους βλάκας… ανέφερε ο Σιμωνίδης ο Κείος ..»

        Πάντοτε και αναπόφευκτα όλοι υποτιμούν τον αριθμό των ηλιθίων μέσα σε έναν πληθυσμό. H πιθανότητα κάποιος να είναι ηλίθιος είναι ανεξάρτητη από κάθε άλλο χαρακτηριστικό αυτού του προσώπου. Τα μη ηλίθια άτομα πάντοτε υποτιμούν τις ζημιογόνες δυνατότητες των ηλίθιων. Ξεχνούν ότι πάντα και παντού ο συγχρωτισμός με ηλίθιους αποδεικνύεται ένα ηλίθιο λάθος. Οι πιο επικίνδυνοι άνθρωποι στον κόσμο είναι οι ηλίθιοι. «Μη αποκρίνου εις τον άφρονα κατά την αφροσύνην αυτού διά να μη γείνης και συ όμοιος αυτού.» (γραμμένο στην γλώσσα της ΡΟΥΦΑ!!!!!)

      • Ήρωας ο Σταμάτης, ο μόνος που αντέχει, προς το παρόν, την ΡΟΥΦΑ, θα πρέπει να πάρει παράσημο αντοχής ή βλακείας;

        Τον βάφτισαν Μέγα Αλέξανδρο μια και έτσι αισθάνθηκε μπαίνοντας σε εκείνο το συνέδριο, αγνός και αληθινός…. Δεν έχει κόμπλεξ να πει ότι με γνώσεις δημοτικού έγινε ένας δραστήριος αντιδήμαρχος. Όμως αγνός όπως είναι κάποιοι τον έβαζα να κρατά την μεζούρα στην ματαιοδοξία τους και σήμερα μια μίζερη εριστική και μεγαλομανής κουκουνάρα τον έχει χαζέψει…

    • Που είσαι κύριε, που είσαι κύριεεεεε. Τι τον ήθελες τον τίτλο του αντιπροέδρου. Σπυράκη;

      Αχοοοού Κωστούκο, πως την κατάντησαν την παράταξη σου κάποιοι/ες ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ που μόνο στις παρελάσεις και στις δεξιώσεις εμφανίζονται ς

      • Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της Δημαρχίας και ξεφαντώνει στην αίθουσα του Δ. Σ.

        Βγάζει ανακοίνωση πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα το σΟυΡΑΜΑ, η παράταξη της ΒΙΜΕΛ, των συνεργατικών, του χαμένου βιβλιαρίου για την Άμυνα, της αρπαχτής στο λατομείο και των φιλικών προμηθειών και απαντά η Δύναμη Απαλλαγής με υβριστικές ανακοινώσεις, αντί από την πρώτη στιγμή να καταφύγει στην δικαιοσύνη με δεμένες κατηγορίες και αγωγές δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Σας βαρέθηκε ο κόσμος Καραγκιόζηδες και το χειρότερο, θα σας στείλει στον αγύριστο εκλέγοντας τον πρώτο νέο που δεν έχει περάσει από την φάρα σας και θα υποβάλει υποψηφιότητα….

  1. Κύριε Βασιλειάδη σας άκουσα νια φορά στο συμβούλιο και μου άρεσαν αυτά που λέτε. Περιμένουμε……………

    • Οίηση, μια λέξη που ο Μπαμπινιώτης της έχει αφιερώσει δύο ολόκληρες σελίδες και αφορά άτομα σαν την «Λαίδη Τζοβάνα του Αμανιού»...

      Εριστική, απαντά σε δηλώσεις μόνο με κραυγές και χολή χωρίς καμιά ουσία, άμετρα φιλόδοξη παρά τις αντικειμενικές ελλείψεις της, με εξαίρεση την μοναδική ικανότητα της να κελαηδά με την μεγάλη γλωσσοκοπάνα της, διαλυτικό στοιχείο μια και για ψύλλου πήδημα αρπάζεται ακόμα και με αυτούς που την στήριξαν και την ευεργέτησαν. Έχει διαλύσει κάθε παράταξη που ευκαιριακά για λίγο πέρασε και της φτάνει να την φωνάζουν «ΑΡΧΗΓΟ» σαν το αείμνηστο ΑΝΤΩΝΗ τον ΑΡΧΗΓΟ… Χατζηγιακουμής, ο Χατζηκαλύμιος και οι απέχοντες από το Σ@ΥΡΑΜΑ σύμβουλοι που τους είχε σκάσει με την φασιστική συμπεριφορά της έχουν καταλάβει πόσο αυταρχική και ουάου είναι…

  2. ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (ΟΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΥΤΑ) ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ,ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΤΩΡΑ,ΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΙΦΑΚΗ, ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟ,ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟ…ΚΛΑΨΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΛΙΓΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ!
    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ…ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ