#Δίεση: Χαστούκι της Δικαιοσύνης στη Δημοτική Αρχή Κυρίτση («Έγινε δήμαρχος στηριζόμενος στη λάσπη, στο ψέμα και στον διχασμό»)

15
1098

#Δίεση: Χαστούκι της Δικαιοσύνης στη Δημοτική Αρχή Κυρίτση

Αυτό που έχουν καταλάβει οι συνδημότες μας εδώ και καιρό αποδείχθηκε πια και με τη βούλα του νόμου. Ο κ. Κυρίτσης έγινε δήμαρχος στηριζόμενος στη λάσπη, στο ψέμα και στον διχασμό της τοπικής κοινωνίας. Οι δημότες μας βλέπουν ξεκάθαρα την αλήθεια.

Ότι όλα αυτά τα χρόνια, κάποιοι πολιτικοί αριβίστες για να καταλάβουν το Δήμο δεν δίστασαν να σπιλώσουν ονόματα, να θίξουν υπολήψεις και να σύρουν στα δικαστήρια άξιους συμπολίτες μας μόνο και μόνο επειδή πιστεύουν σε αξίες και αρχές που αυτοί πολεμούν. Το χαστούκι που δέχθηκε η Δημοτική Αρχή Κυρίτση από την ελληνική Δικαιοσύνη ήταν τόσο δυνατό που όχι μόνο ζαλίστηκε αλλά άρχισε και να παραμιλάει, επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια. Την ίδια καραμέλα εδώ και επτά χρόνια.

Ευτυχώς για την Κωακή κοινωνία το πραγματικό συμφέρον των δημοτών δεν προασπίζεται από την διχαστική συμπεριφορά του κ. Κυρίτση. Καλούμε τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο προσωπικά να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από την Κωακή κοινωνία και τους συνδημότες μας που έσυρε άδικα στα δικαστήρια. Να σταματήσει να φορτώνει το Δήμο με δικαστικά βάρη και πιθανές απαιτήσεις από τις αχαρακτήριστες ενέργειές τους.

Αφού ο ίδιος δε μπορεί να δημιουργήσει τίποτα καλό για το νησί μας ας αναλογιστεί τουλάχιστον ότι η κοινωνία μας προόδευσε μόνο με συνεργασία και συναίνεση και όχι με αδιέξοδες λογικές ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Γραφείο Τύπου #Δίεση

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΖΕΡΒΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΑ ΤΣΟΥΓΚΡΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

  2. Όλα τα κοπρόσκυλα και ο τσαντοκουβαλητής του ΣΟΥΡΑ υπεύθυνος των συνεργατικών στην πίστα...

    Περιμένετε τεμπελχανάδες του αραχτού φραπέ και της ξάπλας να διαβάσεις την απόφαση και μετά βγάλε διάγγελμα λαϊκισμού και κολ@τούμπας σε στυλ ΤΣΙΠρΑ…

  3. γκρεμισαμε τον καισερλη με τις συνεργατικες,τωρα γκρεμιζουμε τον κυριτση.ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης τρενακια

    ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ.

  4. ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ-ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

    ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ?

  5. Δηλαδη τωρα εσεις χαιρεστε που καποια κυρια εχει το ποιο αξιοποιησιμο κτηριο του δημου τζαμπα?Εκτος απο αθεμητο ανταγωνισμο χαιρεστε που το εχει καποια απλα επειδη σας ψηφισε?Μαλιστα μια κυρια που δεν εχει και οικονομικο προβλημμα ενω υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν?Το οτι χανει ο δημος χρηματα δηλαδη ολοι μας για εσας ειναι κερδος?Τι αλλο θα ακουσουμε.

  6. Ζερβέ Ιωάννη,
    εσύ δεν έλεγες ότι θα κάμεις της Συνεργατικές φύλλο και φτερό.
    Εσύ δεν το είπες προεκλογικά στη συγκέντρωση της παράταξης σου στο ΚΕΚ ΕΝΑ στο Πλατάνι;
    Τα εννοούσες ή έριχνες και εσύ λάσπη;
    Τώρα προσπαθείς να καπηλευθείς αγώνες άλλων;
    Περιμένω απάντηση.

  7. ο εξαφανισμενος γιαννακης που θα εκλεινε τα λιμανια και τα αεροδρομια μετα απο 6 μηνες εξαφανησης εμφανιστηκε ως κατηγορος του συριζα και της σ@ρωμενης κομπανιας . θελω να σε δω γιαννακη στις 1/1/18 οταν το φπα θα ειναι στο 24% τι θα εχεις να μας πεις και που θα κυκλοφορατε εσυ και ο μεντορας καματερος .
    η λυση να παρετηθεις μπας και σωσεις την παρτιδα θα ειναι και η καλυτερη γιαννακη και εισαι πολυ λιγος για να εισαι δημοτικος συμβουλος !

  8. Η προσφυγή της Αιγλης κατά της απόφασης του Δημοτικού συμβουλίου Κυριτση για την ακύρωση της παραχώρησης στην συνεργατικό έγινε δεκτή από το δικαστήριο. Τι δεν κατάλαβες. Η απόφαση του Κυριτση είναι άκυρη. Το κατάλαβες τώρα

  9. Καλά με τότε παλιούς.Στα σπίτι α τους.Θελουμε ΝΕΟ ΑΙΜΑ.Επιτελους αφήστε τα νέα παιδιά να φέρουν άλλον αέρα σε αυτό το νησί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ