Ηλίας Καματερός: Προς λύση προβλήματα του Κτηματολογίου Κω – Ενημέρωση πράξης εφαρμογής

2
343

Με εντολή του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη οργανώνεται σύσκεψη στην Αθήνα με στελέχη του ΕΚΧΑ (Εθνικό Κτηματολόγιο) του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στελεχών από το Κτηματολόγιο Κω, ώστε να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κτηματολόγιο Κω, ιδιαίτερα λόγω της καθυστέρησης της ενημέρωσης πράξης εφαρμογής των επεκτάσεων σχεδίων πόλεως.

Θα συζητηθούν επίσης οι ιδιαιτερότητες των Κτηματολογίων Ρόδου και Κω – Λέρου που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη διαδικασία μετάβασης στο νέο καθεστώς.

Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε στη Βουλή στα πλαίσια ψήφισης του πολυνομοσχέδιου με την συμμετοχή του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη και στελεχών του Υπουργείου, στελεχών του ΕΚΧΑ και του βουλευτή Δωδεκανήσου Ηλία Καματερού, μετά τις πιέσεις του τελευταίου και τις τοποθετήσεις του στην Βουλή ώστε να ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες των Κτηματολογίων Ρόδου και Κω- Λέρου καθώς και η νησιωτικότητα για την λειτουργία παραρτημάτων στα νησιά.

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΠΟ ΤΟ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!

    Έχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές (κυρίως με αφορμή τα νέα διόδια που ξεφυτρώνουν παντού σαν τα… μανιτάρια, αλλά και τις συνεχείς αυξήσεις στα υπάρχοντα), που χάθηκαν εκείνα τα… παλουκάρια του «Δεν Πληρώνω» κι έχουν να εμφανιστούν στους δρόμους του… αγώνα επί τρία συναπτά έτη.
    Η απάντηση στο ερώτημα είναι σαφής: διορίζονται στο αθάνατο ελληνικό δημόσιο, για να τους πληρώνουμε όλοι εμείς οι αγρίως φορολογούμενοι Έλληνες – μη εξαιρουμένων των κορόιδων που τους πίστεψαν!
    Όπως π.χ. έγινε με τον… πρωτοπόρο του «κινήματος» Χρήστο Παναγή, του διορίστηκε ως ειδικός σύμβουλος στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού!Πρωτύτερα, ο ίδιος… κοινωνικός αγωνιστής ήταν διορισμένος στο Υπουργείο Εξωτερικών ως συνεργάτης του ξαδέρφου του πρωθυπουργού, Γιώργου Τσίπρα!Διοριστείτε σύντροφοι, διοριστείτε κι αφήστε τα κορόιδα να… κουρεύονται!(ΥΓ): Προπάντων, ζήτω και στο… ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς!https://ethnikismos.net/2018/01/17/μην-ειδατε-τον-παναη-απο-το-δεν-πληρων-2/

  2. ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΣΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΕΞΑΠΑΤΩ ΨΗΦΙΖΟΜΑΙ Κ ΤΡΩΩ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ