Β. Τζόγιας: Δήμαρχε και στο σεισμό πάλι πίσω έμεινες…

27
1107

«ΑΧ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΗΜΕΝΗ»

ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΕΜΕΙΝΕΣ…

Αγαπητοί φίλοι, σήμερα θα μιλήσω για τη μετά σεισμό εποχή στο νησί μας και τούτο διότι γράφονται και ακούγονται πολλά. Επιχειρώ και εγώ μια ανάλυση της σημερινής κατάστασης. 

Στην πολιτική προστασία τρία πράγματα είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση του φαινομένου:

-Τι κάνουμε ΠΡΙΝ

-Τι κάνουμε κατά τη διάρκεια του

Τι κάνουμε ΜΕΤΑ

Αγαπητέ φίλε Δήμαρχε εγώ θα σταθώ στο τελευταίο.

Αφού καθαρίσουμε τα μπάζα και στείλουμε ένα μήνυμα ανακούφισης στους πληγέντες – όπως σωστά και επικοινωνιακά έκανες – καλούμε τον Πρωθυπουργό, τον υπουργό υποδομών, τον περιφερειάρχη, τους βουλευτές του νομού μας.

Βλέπουν με τα μάτια τους την έκταση της καταστροφής.

Γίνεται ένα δημοτικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα την αντιμετώπιση της ζημιάς. Παίρνουμε αποφάσεις και δεσμεύσεις τι κάνει ο καθένας από την μεριά του έτσι ώστε οι πληγές να κλείσουν το γρηγορότερο δυνατόν και με τον καλύτερο τρόπο.

Σήμερα αγαπητέ Δήμαρχε, αφού είδε και αποείδε, αυτό το κάνει ο τοπικός μας βουλευτής ο Ηλίας Καματερός καλώντας σε συντονισμό κράτος και δήμο.

Όμως το θέμα είναι ότι πάλι έμεινες πίσω.

Παρά την άμεση πρόταση της κας Ρούφα για μια ειδική συνεδρίαση του κυρίαρχου οργάνου με αναγκάζεις για πολλοστή φορά να απευθύνομαι σε σένα προσωπικά για δύο κυρίως λόγους:

Ο ένας είναι γιατί σε θεωρώ αποκλειστικά υπεύθυνο της μη αντιμετώπισης του θέματος, διοικητικά και πολιτικά, όπως και για το μεταναστευτικό, για την κατάρρευση του ΧΥΤΑ, για το τοιχίο στην Βασιλέως Γεωργίου που το είδαμε πάλι στην πρόσφατη παρέλαση…

Ο άλλος λόγος είναι η εξομολόγηση σου στο δημοτικό συμβούλιο.

Είπες λοιπόν με τα χέρια ανοικτά: «Χτυπάτε εμένα και όχι την Κω».

Και το ερώτημά μου είναι απλό και κατανοητό: Ποιος χτυπά το νησί; Ποιος έχει τη δύναμη και την εξουσία τοπικά για να χτυπήσει το νησί μας, την Κω μας; Ποιος Δήμαρχε;

Σήμερα λοιπόν οι ευθύνες πηγαινοέρχονται από δω και από κει. Παίζουμε τη κολοκυθιά για το ποιος φταίει και το νησί κατάντησε μπαλάκι.

Η Κως παραμένει πληγωμένη και θα είναι δυστυχώς για πολύ ακόμα.

Όσο κι αν θέλεις να αποποιηθείς των ευθυνών σου σε προδίδει η στάση των δημάρχων στη Μυτιλήνη, στα Δερβενοχώρια που είναι και πρόσφατο.

Όλοι είδαμε τον Σπίρτζη να μοιράζει εκατομμύρια για την αποκατάσταση των καθιζήσεων στην περιοχή.

Μόνο το νησί μας μένει ξεκομμένο, απομονωμένο, φτωχοποιημένο, με τις πληγές του ορθάνοιχτες και στο λιμάνι και στα σχολεία …

Λυπάμαι που το γράφω όμως και στο σεισμό πάλι πίσω έμεινες Δήμαρχε.

Με τιμή,

Τζόγιας Βαγγέλης

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ο ανθρωπος εχει τσακωθεί με ολο το κρατος, μοναδικος του σύμμαχος οι απευθείας αναθέσεις στα δικά τους παιδιά.λεφτά υπάρχουν!

    • Βρε Κυρίτση γιατί δεν έδωσες σε κάποιους από ένα κοκαλάκι να γλύφουν και να μην διαμαρτύρονται….;;;;

      Προσπαθεί να ρίξει αλλού τις ευθύνες ο Βαγγελάκης, ευθύνες της Κυβέρνησης του ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κοιμάται τον ύπνο της αδιαφορίας και του τοπικού βουλευτή, φίλου του, που όλο απειλεί με παραίτηση και όλα τα ψηφίζει στα τέσσερα. Είσαι άδικος Βαγγελάκη….

    • Ή απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελλα ή καλημερα Βαγγελη! Κουκια σπερνω. Συνονθυλευμα !

  2. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΟ ,ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ,ΡΗΜΑΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;ΛΙΜΑΝΙ? ΜΟΛΟΥΣ; ΜΑΛΛΟΝ Κ@ΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ.

  3. απο την στενοκεφαλια,ισχυρογνωμοσυνη,βλακεια που τον δερνει.επιπλεον ειναι και αναγωγος

  4. Έσεις δηλαδή βρε χαλουβαδες τι άλλο θα κάνατε βρε μας δουλεύετε ξύπνησε ο κόσμος τζόγια ; Σου βάζει η Ρουφα κ λέτε ..αριες να ακούει ο κόσμος άντε ήσουν κ σοβαρός άνθρωπος !!!!

  5. Ενταξη Βαγγελη.Αληθεια γιατι καποιοι μας θεωρητε χαζους?Αν επερνες καμια δουλεια απο το δημο θα τα ελεγες αυτα?Κοιτα λοιπον την παρτυ σου και ασε ο κοσμος ξερει ποιος ειναι καλος και ποιος οχι.Δεν χρειαζεται σωτηρες σαν εσενα να του το πουν.

  6. Χτες μόλις ήρθαν από το υπουργείο εσωτερικών 300 χιλιάδες ευρώ στο δήμο. ΄Εχει ενταχθεί ο βιολογικός Κεφάλου-Αντιμάχειας με 30 εκατομύρια ευρώ. Τα υπόλοιπα ανακοινώνονται άμεσα. Όσον αφορά την περιφέρεια ο δήμος είναι έτοιμος να υπογράψει τις προγραμματικές συμβάσεις. Οπότε κρίμας ο κόπος σου να παραπλανήσεις ΜΟΝΟ τον εαυτό σου. Κρίμα γιατί σε είχα κα σε υπόληψη.

  7. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  8. Η κορύφωση των ψυχολογικών εντάσεων που καλλιεργεί η Τουρκία είναι σε συμπαιγνία με τους προδότες κατ’ όνομα Έλληνες πολιτικούς.Ο κατά φαντασία τουρκικός γίγαντας πληρώνει με πτώματα των στρατιωτών του την βλακεία και έπαρσή του στην Συριακή Αφρίν. Μερικοί άοπλοι και ξυπόλητοι του έχουν τσακίσει τα πόδια και δεν μπορεί να προχωρήσει. Το τρελό άλογο Ερντογάν επειδή έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα, προσπαθεί να κάνει εξαγωγή του προβλήματός του, δημιουργώντας επεισόδια αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχίας σε ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ με την κυβέρνηση.Μην κοιτάτε την αρκούδα που χορεύει αλλά τον αρκουδιάρη που χτυπάει το ντέφι, και τον σκοπό που επιλέγει.Ο αρκουδιάρης είναι το κομμουνιστικό εξάμβλωμα ο πρωθυπουργός, με τα τριακόσια αρκουδάκια, και σε οικονομική συσκευασία του ενός, όταν ακούς έλληνα;;;; βουλευτή να λέει ότι οι Έλληνες βουλευτές δεν έχουν πατρίδα, και ότι αν γίνει κάτι με την Τουρκία θα πάρουν τις οικογένειές τους και θα φύγουν στο εξωτερικό, τότε αντιλαμβάνεστε που μας πηγαίνουν και μάλιστα σε γνώση μας. https://ellaniapili.blogspot.gr/2018/03/blog-post_13.html

  9. ανεπροκοποι τεμπεληδες το τοιχιο στην β.γεωργιου ειναι πεσμενο 10 χρονια.ερχονται εκλογες

    ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΙΣΜΑ

  10. Κε Τζογια, ολοι εχουν να το λενε, οτι ο δημαρχος ενηργησε αμεσα και καταλυτικα για να παρει μπρος ο κρατικος μηχανισμος. Μην εθελοτυφλειτε μπροστα στην πραγματικοτητα. Καλο ειναι να μην τυφλωνεστε απο το οψιμο πολιτικο σας «παθος». Α… και για το τοιχειο της παραλιακης….κοιταξτε διπλα σας για τους υπευθυνους….. Γενικα….κοιταξτε…..

  11. Βαγγέλη θεμα χρόνου να σε περιλάβουν οι εργολάβοι λάσπης του Κυριτση.Βλέπεις φοβουνται μην χασουν τις απευθειας αναθέσεις…

  12. βαγγελακη οι οραματικοι σε εχουν βαλει και σενα στο τριπακι να λες ..αριες ! μαλλον δεν σου εκανε ρουσφετι ο κυριτσης ! εσυ ο κυτσης ο πετρακης με το kosinfo24 και 5 αλλοι σαν την αγροτισσα μονο εχετε να γραφετε ! να ξερετε οτι ο κοσμος σας εμαθε και δεν μασαει απο βλακειες !
    αυτο που θα πρεπει να κανεις ειναι να κανεις προτασεις μπας και εκλεγεις !

  13. για αγροτικος πυλιο.οι κυριοι ΤΖΟΓΙΑΣ ΚΥΤΣΗΣ ειναι διαμαντια.ειναι γνωστοι στην κοινωνια

    Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΠΟΧΗ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  14. μπραβο Βαγγγελη ετσι οπως τα λες ειναι νομιζω ολοι αυτο θελουμε να φωναξουμε αλλα δεν εχουμε τα κοτσια ! Μπραβο και παλι Βαγγελη!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ