ΔΕΥΑΚ: Διακοπή νερού σε Ζηπάρι & Τιγκάκι αύριο Τρίτη (από 8.00 π.μ. έως και τις 17.00μ.μ. )

3
1050

Η ΔΕΥΑΚ ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της εφαρμογής του ετήσιου προγραμματισμένου καθαρισμού δεξαμενών και δικτύων θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού την 08-05-2018 ημέρα Τρίτη από τις 8.00 π.μ. έως και τις 17.00μ.μ. στην περιοχή Ζηπάρι και Τιγκάκι λόγω καθαρισμού και απολύμανσης των κεντρικών δεξαμενών ύδρευσης.

Η επανατροφοδότηση του δικτύου με νερό θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν την προβλεπόμενη ώρα γι΄αυτό οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό πίεση.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ

ΠΕΤΡΟΣ ΛΙΟΔΑΚΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΙ ΝΕΡΟ ΣΚΟΡΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΖΗΠΑΡΙΟΥ .
    Οι κρουνοί άνοιξαν , το νερό χυνόταν στους δρόμους σαν ποτάμι.
    Αναγκαίος ο καθαρισμός των δεξαμενών, δεν λέω . Αλλά , αδελφέ μου τόση σπατάλη σ΄ αυτό το πολύτιμο αγαθό που λέγεται νερό , φοβερό !!!.
    Θα μπορούσατε κύριοι υπεύθυνοι της Υπηρεσίας Διαχείρισης των Υδάτινων Πόρων του Δήμου Κω, να ενημερώσετε μερικές μέρες νωρίτερα για αυτόν τον καθαρισμό , και με έγγραφες ανακοινώσεις. Με το Διαδίκτυο και την Τηλεόραση δεν ασχολούνται όλοι και ειδικά οι παππούδες και οι γιαγιάδες !!

  2. Γνωρίζετε επίσης ότι η ξηρασία είναι μεγάλη, και στην περιοχή Ασφενδιού υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι , που στα αυτοκίνητά τους έχουν μικρά βυτία και κουβαλούν νερό από τα σπίτια τους, πότε για να ποτίσουν τον μικρό τους κήπο, πότε για να ποτίσουν τα κατοικίδια τους. Θα μπορούσατε λοιπόν αντί να μετατρέπεται τους δρόμους σε ποτάμια που περνούσαν και μπροστά από τα Σχολεία, θεωρώ φρόνιμο, να είχατε βγάλει έγκαιρα μια ανακοίνωση , ούτως ώστε και οι κάτοικοι να συγκεντρώσουν νερό για την ημερήσια ανάγκη τους αλλά και να πάνε να γεμίσουν τα βυτία τους από τούς κρουνούς όπου το νερό έτρεχε άφθονο δεξιά και αριστερά μέσα στο χωριό επί πέντε ώρες.

  3. Μα και σείς εκεί στον Δήμο , στην Εταιρεία Πρασίνου θα μπορούσατε να φέρετε βυτία κοντά να τα γεμίσετε και να ποτίσετε δένδρα . φυτά και λουλούδια στους δρόμους και στα πάρκα του νησιού που εσείς οι ίδιοι φυτέψατε και τα βλέπετε να ξεραίνονται και δεν κάνετε τίποτα …Λίγη ευαισθησία και λίγη οργάνωση σ΄αυτό τον τόπο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν . Αντίθετα η ασυδοσία και ο παραλογισμός βλάπτει και το φυσικό περιβάλλον και τους ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται την Κω !
    Στις 22 του Μάρτη που θεωρείται ως η παγκόσμια ημέρα για το νερό, ένας φυσικός πόρος τον οποίο θεωρούμε αυτονόητο και συνηθισμένο κι όμως είναι εξαιρετικά πολύτιμος και κινδυνεύει να εκλείψει, να δούμε εσείς εκεί στον Δήμο Κω , τι θα γιορτάσετε !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ