Αρχική Ειδήσεις Τα εν δήμω Ι. Ρούφα: Ο κ. Κυρίτσης για να δώσει τα χρήματα στους σεισμοπαθείς...

Ι. Ρούφα: Ο κ. Κυρίτσης για να δώσει τα χρήματα στους σεισμοπαθείς τους ζήτησε και φορολογική ενημερότητα!

18
911

Έχουμε πει και το αποδεικνύουμε καθημερινά και εν τοις πράγμασι ότι ο σεισμός για τον κο Κυρίτση και την ομάδα του ήταν η χρυσή ευκαιρία για να μοιράσει το χρήμα του Κωακού Λαού σε ημέτερους και συνεργάτες του με διαδικασίες που σίγουρα ξεπερνάνε και την ίδια τη νομοθεσία που ενεργοποιείται σε έκτακτες ανάγκες.

Ένα χρόνο μετά το σεισμό και αφού το ποσό των 152.000 ευρώ ήλθε στο ταμείο του δήμου από το Υπουργείο Εσωτερικών για να αποζημιωθούν οι συνδημότες μας σεισμοπαθείς ο κος Κυρίτσης για να τους δώσει τα χρήματα τους ζήτησε και φορολογική ενημερότητα!

Ο κος Κυρίτσης για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι η μόνη του έγνοια είναι το παιγνίδι της δοσοληψίας με το οποίο έχει ταυτιστεί.

Για τους πολίτες της Κω δεκάρα τσακιστή δεν έδωσε και δε δίνει.

Το νησί βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη τελικά μόνο για τους φίλους εργολάβους του κου Κυρίτση που νέμονται τα «έργα’ και τις ημέρες του με μηδενικές εκπτώσεις και υπερβολικούς προϋπολογισμούς.

Έχουμε πλέον χάσει το μέτρημα….
Αν νομίζει όμως ότι έχει το ακαταλόγιστο είναι βαθιά γελασμένος…
Τα ευρήματα είναι κραυγαλέα για να αποσιωπηθούν…

Σήμερα και μόνο από σεβασμό στους συνδημότες που περίμεναν ένα ολόκληρο χρόνο απευθυνόμαστε σε αυτήν την ανάλγητη δημοτική αρχή και της λέμε ότι και η ανοχή έχει τα όρια της.

Δώστε τα χρήματα που το κράτος έδωσε για τους σεισμοπαθείς της Κω σήμερα!
Τα κρατάτε ήδη από τις 23/5.

Ήδη συνδημότες μας δικαιούχοι προσέφυγαν αγανακτισμένοι στον Εισαγγελέα
.
Μην παίζεται με την ανάγκη και την οργή τους και προπάντων μην τους οδηγείται στην εξαχρείωση…

Κλείνουμε με μιαν επισήμανση, τα χρήματα ανήκουν στους δικαιούχους ο δήμος απλά μεσολαβεί για την καταβολή τους.

Άντε τώρα αυτόν τον δήμο να τον εμπιστευτεί το κράτος αλλά και ο πολίτης!

Δημοτική αρχή για τα πανηγύρια όπως μας λένε και οι συνδημότες μας…

Ακόμα και να χρειαζόταν η φορολογική ενημερότητα οποιοσδήποτε δήμαρχος κι αν ήταν στο τιμόνι του δήμου σε μια τέτοια περίπτωση θα έμπαινε μπροστά να δώσει ο ίδιος τη λύση.

Αντίθετα ενώ δεν προκύπτει από πουθενά τέτοια υποχρέωση ο κος Κυρίτσης την επιβάλει!

Φωτογραφία του χρήστη Ioanna Roufa.

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

    Ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
    Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.
    Παρά το γεγονός ότι ο μηχανισμός της Περιφέρειας λειτούργησε άμεσα η αποζημίωση έχει αδικαιολόγητα καθυστερήσει.https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/171092/protovoulia-ep-oramatos-pros-an-ypourgo-oikonomias-gia-apozimiosi-ton-pligeison-epicheiriseon-apo-seismo/

    • ξεσκιζε τους,οπως τους ξεσκιζομαι και στην πολη,απο στομα σε στομα.Απο ότι συζητιετε ο δημος θα είναι δικος σου.Ειναι στα χαμενα.Εκαναν μεταγραφητον γλυφτη χαχαχαχαχαχα

  2. Εχεις κουρασει….ελεος πια.Αληθεια το 70% του λαου της Κω ειμαστε μαφιοζοι που ψηφισαμε και θα ξαναψηφισουμε τον Κυριτση και εσυ εισαι η Καλη?Αυτη που εδωσε στα ¨»παιδια μας»περιουσια του δημου τζαμπα και σε μερικες ευκαταστατες κυριες την Αιγλη?Δεν ηρθαμε εδω εχθες κυρια μου και σταματα πια τι λασπη.μεγαλη γυναικα εισαι και δνε κερδιζεις ετσι τιποτα.Δες πισω σου μην σε παραμυθιαζουν καποιοι βαζοντας σε μπροστα.Δεν ακολουθει κανεις.

  3. ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΑΣΑ. ΠΡΟΧΩΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ . ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ Η ΡΟΥΦΑ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ 8 ΩΡΕΣ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΤΙ ΖΗΤΗΜΑ.

  5. Δεν τους τα ζήτησε ο Κυρίτσης κ. Ρούφα απλά στήριξε τον υπάλληλο (αν και δεν το περίμενα). Εσείς από την άλλη λέτε «μην παίζετε με τους συμπολίτες μας» λες και ο υπάλληλος του δήμου που είναι υπέυθυνος και μπορεί να του καταλογισθούν όλα τα χρήματα αν δεν τα δώσει σωστα, δεν είναι συμπολίτης μας. Να δούμε αν βγείτε δημοτική αρχή πως θα συνεργαστείτε με αυτούς.

  6. με δήμαρχο την Ιωάννα θα σας τα δώσουμε όλα ,χρήματα ,ακινητα ,αλλα και αυτοκίνητα και μαλιστα χωρις καμία υποχρέωση χωρίς αντίτιμο βρε αδερφέ.
    Στο κάτω κάτω της γραφής δικά της είναι!Στα @@@@ σας.
    Εάν δεν μας πιστεύετε ρωτήστε τα κόριτσια στην πλατεία!!!!!!!!!!!!!!

    • ME ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕ Η ΙΩΑΝΝΑ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ. ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

  7. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΗΡΑΤΕ 70% ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ? 47% ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΗΡΑΤΕ 60 ΚΑΤΙ % ΤΟ 52% ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ?

    ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 52%?

  8. Έλεος ας τους μαζέψει κάποιος !τιποτα δε ξέρουν και νομίζουν οτι ειναι ο αεσταιν ! Ντομάτες και παντόφλες !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ