Ο Δήμος Κω ζητά ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στο Πυλί (Η επιστολή προς Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεωργακάκο)

15
431

 

ΘΕΜΑ : ‘’Ο Δήμος Κω ζητά ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στο Πυλί’

Με επιστολή που απέστειλε σήμερα το πρωί στον Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κω κ. Γεωργακάκο, ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης ζητά την αυξημένη παρουσία των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ στο Πυλί, όχι μόνο στο χώρο του hot spot αλλά και με πεζές και εποχούμενες περιπολίες στον οικισμό.

Ο κ. Κυρίτσης τονίζει ότι η Αστυνομία οφείλει να εγγυάται και να τονώνει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, ιδιαίτερα σε μια περιοχή που το αίσθημα αυτό έχει κλονιστεί.

Ο Δήμαρχος Κω ζητά την άμεση λήψη μέτρων και τονίζει ότι η Κως δεν θα ανεχθεί φαινόμενα όπως αυτά που έζησαν οι πολίτες της Χίου και της Μόριας.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής του Δημάρχου Κω κ. Κυρίτση προς τον Αστυνομικό Διευθυντή.

Προς

κ. Γ. Γεωργακάκο

Αστυνομικό Διευθυντή

Κύριε Διευθυντά

Στο Πυλί, λόγω της ανεξέλεγκτης λειτουργίας του hot spot σε μια περιοχή που είναι πλήρως ακατάλληλη για μια τέτοια εγκατάσταση, υπάρχει σοβαρός κλονισμός του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Έχω πλήρη συναίσθηση και αντίληψη της κατάστασης.

Θεωρώ ότι η Αστυνομία πρέπει να εγγυάται και να τονώνει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Σας τονίζω ότι εγκυμονούνται σοβαροί κίνδυνοι λόγω τους εγκλωβισμού των παράνομων μεταναστών αλλά και της αδυναμίας ελέγχου αντιδράσεων και παραβατικών πράξεων.

Σας ζητώ την ενίσχυση της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων στο Πυλί. Όχι μόνο στο χώρο του hot spot αλλά και στον οικισμό με περιπολίες και παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Παρακαλώ να με ενημερώσετε για τις ενέργειές σας.

Γιώργος Κυρίτσης

Δήμαρχος Κω

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δήμαρχε ΚΥΡΙΤΣΗ, δεν χρειάζεται ενίσχυση, έχεις το σωματείο με τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που σε στηρίζουν.

    Φορομπήχτες της Δύναμης Απαλλαγής, εάν ψηφίσετε τις μ@λακιες της Ξανθίπης θα χρειαστείτε ………

    • Η καταστροφη του νησιου,κυριτσης,παντελικιζη,γερασκλης,ξανθιπη,μαραγγος,πη,βαβλας,χαδουλης.Ελα και τα ψωμια σας ειναι λιγα.Θα ξεγκρεμιστειτε μια για παντα.

  2. Στην Γερμανία κάνουν εφόδους στα τζαμιά - Στην Ελλάδα χτίζουν περισσότερα

    Εκτεταμένη επιχείρηση εξάρθρωσης πυρήνων τζιχαντιστών διεξάγεται στην Γερμανία, προκειμένου να προληφθούν πιθανά τρομοκρατικά χτυπήματα που αυτοί σχεδίαζαν.
    Οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις προσπάθειές του σε 200 τζαμιά, διαμερίσματα, γραφεία και αποθήκες σε δέκα κρατίδια της χώρας που ελέγχονται από την οργάνωση, η οποία υποστηρίζει τον ιερό πόλεμο και αρκετά μέλη της οποίας έφυγαν αργότερα με προορισμό τη Συρία και το Ιράκ.
    Την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί στην Γερμανία επιδράμουν σε 200 τζαμιά, στην Ελλάδα οι αρχές είναι έτοιμες να προχωρήσουν στην άμεση ανέγερση του τζαμιού στον Βοτανικό, πέρα από τα εκατοντάδες παράνομα που διαθέτει η πρωτεύουσα και στα οποία έχουν εντοπιστεί ήδη ιμάμηδες που κυρήττουν τον ιερό πόλεμο.

  3. Καληνύχτα Κυρίτση. Έχασες την ευκαιρία να γίνεις πραγματικός ηγέτης του νησιού και διολήσθησες στην ακροδεξιά. Ανήμπορος να παράξης πολιτική και να ενώσεις τον κόσμο έγειρες προς την πιο αντιδραστική μερίδα του νησιού για μερικά ψηφουλάκια. Κρίμα έτσι θα μείνεις στην ιστορία.

    • Ούτε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν δέχονται τον Κυρίτση, θα μας μπαστακωθεί δηλαδή ως δήμαρχος;;;;!!!! ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ πάρτε τον Χρυσαυγόπουλα, σώστε το νησί!

  4. Δεν χρειάζεται αστυνομία υπάρχουν οι «ενεργές» χρυσές πορδές τύπου καρατέγκα να προστατέψουν το νησί ολόκληρο!!!

  5. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟς ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Σς ΤΑ ΕΛΕΓΑ….

  6. ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΜΑΣ ΡΩΤΑΣ ΕΜΑΣ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΕ ΝΑ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΜΙΑ ΑΡΩΣΤΙΑ.ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΛΙ,ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΑ 2-3 ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝΕ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΣΚΟΠΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ….

  7. να πανε στο πυλι ως αστυνομικοι.Μονο αυτοι σου εμειναν.

  8. Να καλεσεις τον Καμενο να φυλαξει το HOT SPOT αλλωστε δικη του κατασκευη και δικη του ιδιοκτησια ειναι.Γιατι ζητας απο την αστυνομια να φυλαει την ιδιοκτησια του υπουργειου αμυνας; ποσους επιτελους θα προστατεψουν οι αστυνομικοι;

  9. Τι εννοείς όταν λές ότι «η Κως δεν θα ανεχθεί φαινόμενα όπως αυτά που έζησαν οι πολίτες της Χίου και της Μόριας»;
    Τι θα κάνεις δηλαδή;
    Εμεις οι Κώοι δεν πρέπει να ξέρουμε;

  10. Γιώργο ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ. Μια πόρτα, μια αυλή είσαι με τον αστυνομικό διευθυντή,γιατί δεν πας να του τα πεις,να ενημερωθείς; Οι ανακοινώσεις δείχνουν ότι δεν σε ενδιαφέρει η ουσία,αλλά να πουλάς μούρη στους ανθρώπους που μένουν στο Πυλί. Δυστυχώς καμιά κοινωνία δεν πάει μπροστά με ΗΓΕΤΕΣ σαν και σένα..ΔΥΣΤΥΧΩΣ

  11. προταση: κυριτση καμε αστυνομοκο τμημα το κτιριο του μ. (Λιμνη). απο κει θα εχεις τον ελεγχο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ