Το ΚΤΕΛ… Λάρισας αναλαμβάνει τελικά τα κυκλικά δρομολόγια Δικαίου και Ηρακλειδών της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ (φωτό)

22
1967

Όπως προκύπτει από τα πρακτικά των αποφάσεων τα κυκλικά δρομολόγια της Αστικής συγκοινωνίας Κω στις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών αναλαμβάνει το ΚΤΕΛ… Λάρισας με μίσθωση δύο λεωφορείων έναντι 49χιλ. ευρώ για 85 μέρες.

Το ΚΤΕΛ Λάρισας ήταν και το μόνο που κατέθεσε προσφορά (αν και η επιτροπή διενέργειας διαγωνισμού το απέρριψε με τη σημείωση ότι ο φάκελος του δεν ήταν τεχνικά πλήρης (φωτο αποφάσεων)

22 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΣΤΗΣ ΛΑΡΙΣΣΗΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΠΗΝΕΙΟ, ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΝΑ ΠΝΙΓΩ…

  1. κυβέρνηση μέχρι τις δημοτικές και μη επιχειρήσεις. Να φέρουμε Γερμανούς να κανουν κουμάντο στους δήμους. Κατάντια……

  2. Σιγά μην έχουν δοθεί επίσημα σε χρήση τα κυκλικά δρομολόγια μέχρι να λήξει η μίσθωση… Και αν δοθούν ποτέ. Δεν θα τα πήραν γι αυτό αλλά για τα κανονικά δρομολόγια που γίνεται χαμός με κόσμο τώρα. Ειδικά Φωκά το μεσημέρι.

  3. Το ΚΤΕΛ Λαρισας…
    Χαχαχαχα ρε Κιαρη εισαι θεος! Και.εδω η κοινωνία κοιμάται στον υπνωτισμο του ΚΥΡΙΤΣΗΣΤΑΝ.
    Βρε καλα σας κανουν.1000 χρονια μνημονια.

  4. Όταν θέλεις να αποτελειώσεις μια εταιρία, ενεργείς κατ΄αυτόν τον τρόπο. Για να υλοποιήσεις και να πεις ότι στην ανικανότητα που έχεις, κάνεις πράξη προεκλογικές υποχέσεις, σπαταλάς 50000. Και τι θα εισπράξεις από τα εισιτήρια; Ούτε για τα έξοδα κίνησης (πετρέλειο). Η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ στο τέλος της σύμβασης θα ανκοινώσει τα οικονομικά αποτελέσματα;

  5. Και που να δείτε ποιος φέρνει το λεοφωρειο τυπου φυσούνα και με τι μισθωμα…και βεβαια ποια η σχεαη του με το τρενακι στη πλατεια του Κως.
    Αυτο ντε που ανακοίνωσε στο ραδιόφωνο ο Κυριτσης-βλαβλαβλα…

  6. βρε τι θυμηθηκα.. τον τυπο απο την λαρισα που εκανε τις μελετες της ΔΕΥΑΚ την πρωτη περιοδο κυριτση …
    Κραταει χρονια αυτη η κολωνια…
    τωρα και σε αρωμα ktel larisas de perfume de kiritse

  7. τελικα οποια πετρα κι αν σηκωσεις, το γραμμα Δ θα βρεις απο κατω..
    Διαπλοκη, αΔιφανεια, ιΔιοτελεια, Δωρακια, Δουναι και λαβειν, Δημαρχος,
    Διαλεγετε ….
    και περνετε…

  8. Βρε σουροματα. Επειδη εσεις δουλευατε ετσι…με μελια να δινετε τσαμπα δημοτικη περιουσια να διοριζετε τα παιδιασας και να προστατευετε τους ταξιτσιδες απο αλλα μεσ; μεταφορας νομιζετε οτι ολοι ειν;ι ετσι;Κριθηκατε και βρεθηκατε λυψοι…το νησι θα παει μπροστα θελετε δεν θελετε

    • ΜΑΘΕ ΒΡΕ..ΛΙΨΕ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΠΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ.ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ!
      ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑΣ..ΜΠΡΟΣΤΑ,ΜΗ ΤΣΑΤΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΕΙΣ ΜΠΟΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΑΣΗ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ,ΜΑΕΣΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ,ΤΗΣ ΠΟΥΓΚΑΣ,ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ,ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ,ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ,ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΑΦΟΥ ΔΕ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    • Ουσν μιλας για ακινητα του δημου να θυμασαι που στργαχεται ο στρατιωτης ryanair.για προσλήψεις…κοιτα τις απευθειας αναθεσεις σε ποια παιδακια πηγαινουν.ολα μα διαφανεια….ολα

  9. Αλλά τα μέσα μαζικής μεταφοράς και αλλο τα ταξι Να βάλουν όπου θέλουν λεωφορεία. Μην μπερδεύεις τη βούρτσα με την μπ……!!!

  10. πισω από το ΚΤΕΛ Λαρισας είναι το ΚΤΕΛ ΚΩ,, για 85 μερες είναι 7 με 8 χιλιαδες ,,,δεν φενετε το κτελ κω,,συνενοηθηκε το κτελ κω με της λαρισας και θα μηρασουνε!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!Ξυπνατε!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ