ΒΙΝΤΕΟ 2 λεωφορεία ενοικίασε η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ για να εξυπηρετήσει την αυξημένη κίνηση στην γραμμή προς το Ψαλίδι

10
1124

Ξεκίνησε ήδη από χθες η κυκλοφορία των 2 αστικών λεωφορείων που ενοικίασε η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ για να εξυπηρετήσει την αυξημένη κίνηση στην γραμμή προς το Ψαλίδι.

Εν τω μεταξύ οι νεοπροσληφθέντες με 8 μηνες συμβάσεις οδηγοί, θα ανέβουν στο τιμόνι στις 18 Ιουλίου όπως επισήμανε η πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Βάσω Πη.

Κατόπιν αυτού όπως επισήμανε η κ.Πη, έστω και με καθυστέρηση θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα τα διευρυμένα ωράρια της Αστικής Συγκοινωνίας Δήμου Κω.

Πηγή: dhras.gr

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η προηγούμενη Δημοτική αρχή αγόραζε λεωφορεία.γιστι είχε έσοδα.Εσεις τα ξεπουλήσετε όλα στους ιδιώτες και τώρα η μόνη δυνατότητα που έχετε είναι μόνο να νοικιάζετε.Ευγε για την διαχείριση σας.

  1. Καιρος ειναι να κοιταξετε και τις στάσεις των λεωφορείων οπως και την σωστη αρίθμηση… Μη μενουμε μονο στα λόγια

  2. Στις 18 Ιουλίου με 8μηνη σύμβαση.
    Λογικά θα τελειώσουν τον Μάρτιο του 2019 και από τον Νοέμβριο θα κάθονται.

  3. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΑΜΕ , ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ??? ΠΑΛΙ ///// ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ!!!!

  4. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

  5. ΧΡΗΜΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ,ΧΡΗΜΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ!ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΗΣ.ΙΟΥΝΙΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ? ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΛΕΙ ΜΥΑΛΟ!ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Η ΚΑ.ΒΑΣΩ??ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΦΕΡΝΑΝ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ, ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ,ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ,ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΙ,ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ,ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ..ΤΟΥ Κ.ΛΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΝΤΕΚΑΜΗΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ