Ιωάννα Ρούφα για Νίκο Πουλιού: Αναγνωρίζουμε και τιμούμε τους συμπατριώτες μας που με τιμιότητα επιχειρούν, επενδύουν, χτίζουν και συμβάλουν στην πρόοδο και την ανάπτυξή του τόπου μας

14
665

Με αφορμή την ανακήρυξη του συμπατριώτη μας κου Νίκου Πουλιού σε Επίτιμο Δημότη Πάτμου η Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΟΡΑΜΑ» προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ανακήρυξη του συμπατριώτη μας Νίκου Πουλιού ως Επίτιμου Δημότη Πάτμου αποτελεί μεγάλη τιμητική διάκριση για τον ίδιο, την επαγγελματική δράση και πολύχρονη παρουσία του στο τουριστικό γίγνεσθαι.

Η διάκριση αυτή είναι τιμητική και για την Κω καθώς συνεπάγεται και ευρύτερη αναγνωρισιμότητα!

Εμείς αναγνωρίζουμε και τιμούμε τους συμπατριώτες μας που με τιμιότητα επιχειρούν, επενδύουν, χτίζουν και συμβάλουν στην πρόοδο και την ανάπτυξή του τόπου μας αλλά και της χώρας μας εν γένει.

Συγχαίρουμε τον κο Νίκο Πουλιού και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • Επιτέλους, ακούστηκε η παράκληση να δώσουν μερικές αμπούλες γέλιου στην μίζερη του Αμανιού...

      Πρώτη φορά εδώ και χρόνια εξέφρασε καλό λόγο για συνάνθρωπο μας. Μας έχει εκπλήξει θετικά. Λέτε να κρατήσει τα προσχήματα ή ετοιμάζεται να προσχωρήσει στο δημοτικό σχήμα που ετοιμάζουν τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μετά το ξεκάρφωμα που της έκανε ο 3π ΤΕΟ… ;;;

  1. Μία ακόμα σε οδό Τσίπρα και οδό Καμένου,για να τιμήσουμε και την επένδυση του…Hot Spot.

    • Σωστά μια οδο στο Πυλι για να τιμησουμε το χοτ σποτ.Για παραδειγμα οδος 10 ακινητων ΚΥΡΙΤΣΗ(να τιμησουμε την προταση Κυριτση με τα 10 ακινητα)
      Η να την ονομασουμε…. Οδός:εδω είμαστε να τα δουλεψουμε μαζί…
      Βρε ουστ γιαπρακες.

      • Έχεις ψύχωση φίλε βαριάς μορφής ...και πρέπει να κάνεις θεραπεία.

        όποιος αναρτήσει κάτι,θα μας πρήξεις τ αρχ…αία με τον …απερχόμενο .Κράτα και κάνα μικρότερο καλάθι ,γιατί μπορεί να πάθεις κάτι στο τέλος από απογοήτευση.Από που συμπεραίνεις ότι υποστηρίζω κάποιον?Ποιος σου έδωσε τον ρόλο να καιροφυλακτείς και να στήνεις ΄πληκτροπόλεμο’?Αυτό μόνο άρρωστοι το κάνουν…άιντε βλήμα.

  2. Ιωάννα καμιά κουβέντα για τα All Inclussive,κάτι για το λαθρεμπόριο αλκοόλ με τις 45-50.000 φιάλες ημερησίως

    κάποιος προβληματισμός για περιστατικά σαν αυτό
    https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/zakynthos-salos-apo-ti-dilitiriasi-17-atomon-o-emetos-mas-itan-mayros-oi-giatroi-eidopoiisan-tin-astynomia-pics/2592874/,
    που αμαυρώνουν όλες τις προσπάθειες για προσέλευση κόσμου,μέσω καταιγισμό διαφημίσεων ,11880 και παρόμοιο προβληματισμό με τον θανατηφόρο καυγά σε Μπαρ,όπου όλοι απορούσαν που βρίσκονται ποτά που πωλούνται με 1 ευρώ το σφηνάκι…

  3. TO ΗΟΤ ΣΠΟΤ TO ΕΦΕΡΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΚΕΚΑ.

  4. «Απόλυτα εγκλωβισμένος ο κος Κυρίτσης ομολόγησε την ανεπάρκεια του ζητώντας από τους φορείς να αναλάβουν πρωτοβουλία. Αφού έκαψε το τοπίο, οδήγησε το διάλογο σε «τοίχο».

    Έφτασε μάλιστα να χαρακτηρίζει δημότες με τη φράση «τσανακογλύφτες» την ώρα που προσχηματικά, όπως πάντα, ζητάει την ενότητα αποφεύγοντας φυσικά να κοιτάξει πρώτα στον καθρέφτη.

    Σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου μας φλόμωσε με το «εγώ» του και το λαϊκισμό του αδιαφορώντας για το πραγματικό πρόβλημα.

    Μας είπε ότι συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων στις 23 Ιανουαρίου και στις 8 Φεβρουαρίου εκδόθηκε το ΦΕΚ για το προαναχωρησιακό κέντρο της Κω.

    Το θέατρο του παραλόγου δεν έχει τέλος.

    Ο κος Κυρίτσης είναι και αναξιόπιστος και ανεπαρκής. Απέκρυψε ότι ο κος Μαραγκός συναντήθηκε με την κα Τσιριγώτη κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Κω όπως απέκρυψε ότι γνώριζε την ίδρυση του κέντρου εδώ και ένα χρόνο (δείτε και σχετικό ρεπορτάζ του kosnews24: https://www.kosnews24.gr/koinwnika/item/233888-apokalyptiko-reportaz-tou-kosnews24-apo-tis-29-septemvriou-eixan-apofasisei-ti-dimiourgia-proanaxorisiakoy-kentrou-kratisis-stin-ko ).

  5. Μπραβο στο Φωτη Χατζηδιακο δημαρχο Ροδου! Βρήκε προσωρινο χωρο και ολοι οι φορείς του νησιου βοήθησαν και εκρυψαν το πρόβλημα.Εμεις εδω πεταξαμε το μπαλακι στην κυβερνηση… και οσο δεν βρισκοταν λύση την έδωσε η κυβερνηση μαζι με την δημοτική αρχή.

  6. Η Ιωάννα είχε την πιο σωστή και ξεκάθαρη στάση. Ο κυριτσης βουλιαξε το νησι για να κανει αντιπολιτευση στο συριζα. και τι καταφερε ; δεν εγινε το χοτ σποτ;

  7. Συγχαρητήρια φιλε Νικο.
    Μπραβο και στην Ιωαννα που ειναι η μοναδικη που εβγαλε δελτίο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ