Ξεκινούν οι εργασίες διαμόρφωσης του Κόμβου στην Πιάτσα Ροτόντα

14
971

Ξεκινούν αύριο οι χωματουργικές εργασίες από την «Ζήκας Ασφαλτοτεχνική» για το έργο διαμόρφωσης του κόμβου στην Πιάτσα Ροτόντα.

Ως εκ τούτου εφιστάται η προσοσχή των οδηγών, καθώς η κυκλοφορία για αυτή την εβδομάδα στο συγκεκριμένο σημείο θα γίνεται από παρακαμπτήριο (από «Μιλένιουμ» δεξιά προς Εθν. Αντιστάσεως).

Σήμερα ολοκληρώθηκε επίσης η ασφαλτόστρωση του κόμβου της Μακρυγιάννη (πιάτσα ταξί).

Δείτε το βίντεο από τον φίλο Γιάννη

 

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπραβο στο βασιλη χαδουλη και στον αγγελο βαβλα που ποτε δεν ηρθαν στην πλατεια να ρωτησουν τι θελουν οι κατοικοι.τετοιες αποφασεις επαιρναν μονο στην μαυρη 7ετια της ελλαδος μας.συλληπητηρια

  2. Αλλο ενα σημειο της Κω καταστρεφεται απλα και μονο για να δειξουν οι ανικανοι οτι κανουν «εργα»

    • Πες τα ρε Ακη… γράψτε μια ωραία ανάπλαση που έγινε στην κω και είπανε όλοι … ααα μάλιστα αυτή ειναι ανάπλαση … από την άλλη θα βρείτε δέκα και βάλε που είπαμε όλοι τι μλκ ειναι αυτές. Στατιστικά λοιπόν έχουμε να περιμένουμε το επόμενο σχέδιο που πολυ πιθανόν θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα λύσει

  3. Αυξάνουν τα δημοτικά τέλη, αλλά οι μισθοί στη Δευακ παραμένουν προκλητικά υψηλοί. Τον παραταξιακό στρατό υπαλλήλων, ημετέρων, θεσιθήρων που έφτιαξε ο Καϊσερλης , τον συντηρεί επιμελώς ο Κυρίτσης.
    Ίδια τακτική, επίσης, ακολουθεί και στα έργα «ανάπλασης». Έργα άσκοπα να γίνονται, να απασχολούμε και να πληρώνουμε τον στρατό των δημοτικών υπαλλήλων!
    Στην πόλη της Κω πληρώνουμε το πιο ακριβό νερό στην Ελλάδα.

    • ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΓΕΩΤΡΥΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ.ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΧΕΤΕ;ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ[ΕΜΦΙΑΛΛΩΜΕΝΟ],ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΙΔΙΩΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΦΙΑΛΛΩΣΗ;[ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ] ΙΔΕΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ,ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

      • Καλό θα ήταν να εξετάσετε δυνατότητα αποστολής μηνύματος στο κινητό αντί ειδοποιητηρίου μέσω των ΕΛΤΑ[για εξοικονόμηση και περιστολή δαπανών].

  4. Και εμεις οι συνταξιουχοι πως θα ζήσουμε?
    Με τα 500 ευρω του Τσιπρα?? Μας ξανα προσλαμβάνει πισω στο δημο ως ειδικούς συνεργάτες.

  5. Υπάρχει περίπτωση να μας ενημερώσει κάποιος για το τί ακριβώς θα κάνουν ή μας το κρατάνε για σουπριζέ; Προσωπικά θα ήθελα πολύ να ξέρω τί αλλαγές έχουν στο μυαλό τους.. Μην πάμε ένα πρωί και σιχτιρίζουμε με αυτό που θα αντικρύσουμε!

  6. Δεν είχε δουλειά ο διάολος και έδερνε τα παιδιά του.
    Ότι ωραίο έφτιαξαν οι Ιταλοί το καταστρέφει η Δύναμη Αλλαγής.
    Την προηγούμενη θητεία της κατέστρεφε δρόμους τώρα τις πλατείες.
    Δεν την είπαν τυχαία οι Ιταλοί Πιάτσα .
    Αυτά είναι τα μεγάλα έργα πνοής της Δύναμης Αλλαγής . ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ