Θ. ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ : Όσο και αν προσπαθεί ο κ. Πης δεν θα μπορέσει να πείσει κανένα ότι την περίοδο 2011-2014 υπήρχε ανακύκλωση στην Κω

10
666

Κως, 5 Οκτωβρίου 2018

Θ.ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ : “Όσο και αν προσπαθεί ο κ. Πης δεν θα μπορέσει να πείσει κανένα ότι την περίοδο 2011-2014 υπήρχε ανακύκλωση στην Κω.”

Ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόφιλος Μουζουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ο συνάδελφος κ. Σταμάτης Πης όσο και αν προσπαθεί δεν θα μπορέσει να πείσει κανένα ότι την περίοδο του Οράματος υπήρχε ανακύκλωση στην Κω.
Όλοι θυμούνται ότι είχαν αναθέσει την ανακύκλωση στους…αθίγγανους με τα γνωστά αποτελέσματα.
Το αν υπάρχει ανακύκλωση ή όχι αποδεικνύεται από τα στοιχεία για τον όγκο των ανακυκλώσιμων υλικών.
Μπορούν να παραθέσουν στοιχεία για το πόσα στερεά απόβλητα ανακυκλώθηκαν την περίοδο 2011-2014; Φυσικά και όχι γιατί δεν υπήρχε ανακύκλωση στην Κω.
Την περίοδο 2011-2014 είχαμε ένα τεράστιο μηδενικό ως προς τη μέτρηση του όγκου ανακυκλώσιμων υλικών ενώ δεν λειτουργούσε καμία δομή, κανένα σύστημα ανακύκλωσης.
Από το Μάιο του 2015 έως σήμερα λειτουργεί Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών και έχουν ανακυκλωθεί 13.500 τόνοι.
Ξεκίνησε επίσης η λειτουργία συστήματος ανακύκλωσης οικιακών συσκευών που είχε σταματήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή.
Παράλληλα προχωρά η αδειοδότηση των πράσινων σημείων και ετοιμάζουμε μία ακόμα καινοτομία: τα κινητά σημεία ανακύκλωσης.
Εμείς μιλάμε μόνο με έργα, πράξεις και στοιχεία.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τίποτα ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ. Και πρόσεξε! Δεν είναι μόνο που δεν ψηφίσατε την ανακύκλωση… δεν ψηφίσατε και τα χρήματα που κέρδισε η ΚΩΣ μέσα από τις προμήθειες που κάναμε.

    Μιλάμε για περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ στα οποία είπατε έτσι απλά ΟΧΙ

  2. Εσείς φέρατε τα απορριμματοφόρα, τους μπλε κάδους, τους υπόγειους κάδους;

    Εμείς τα φέραμε Θεόφιλε και ήταν και μέρα μεσημέρι.

    Είχε ΦΩΣ Θεόφιλε και δεν μπορείς με ψέματα να κρύβεις την ΑΛΗΘΕΙΑ.

  3. Ποιος έφερε την εταιρεία της Ανακύκλωσης για πρώτη φορά στην Κω;; Ο Καίσερλης ή ο Κυρίτσης;

    Ποιος υπέγραψε την σύμβαση με την εταιρεία της ανακύκλωσης φίλε Θεόφιλε ο Καίσερλης ή ο Κυρίτσης;

    Θυμάστε την γελοία δικαιολογία που είχατε και ΔΕΝ ψηφίσατε την σύμβαση;

  4. Θεοφιλε 1700 ευρώ για να λες ψέματα; Το νησί δεν έχει υπάρξει πιο βρώμικο από ποτέ. Ρατσιστικό το σχόλιο σου για τους τσιγγάνους οι οποίοι και σας έκαναν όλη την βρώμικη δουλειά της ίδια σας κάνουν και τώρα. Άντε 8 μισθα σας έμειναν.

  5. Κως: Δύο απορριμματοφόρα και ένας γερανός για την ανακύκλωση

    Δύο απορριμματοφόρα και ένα γερανοφόρο όχημα που θα χρησιμοποιηθούν στη διαδικασία της ανακύκλωσης παρέλαβε σήμερα δωρεάν από την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης ο Δήμος Κω.Παράλληλα προετοιμάζεται και η λειτουργία του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών που θα λειτουργήσει στο χώρο του ΧΥΤΑ.Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης της ανακύκλωσης αναμένεται να ξεκινήσει μετά το δεκαπενταύγουστο αφού προηγηθεί ενημέρωση των δημοτών για τη διαδικασία που θα ακολουθείται.Παράλληλα θα τοποθετηθούν περίπου 600 μπλέ κάδοι σε όλο το νησί για την συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών.Την ικανοποίησή τους για αυτή τη θετική εξέλιξη, με κόστος που πλησιάζει το ενάμιση εκατομμύριο ευρώ δίχως δαπάνη του Δήμου, εξέφρασαν ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Πης που βρέθηκαν στο λιμάνι κατά την παραλαβή των οχημάτων.
    dhras.gr
    Πηγή:https://www.dimokratiki.gr/01-08-2014/kos-dio-aporrimmatofora-ke-enas-geranos-gia-tin-anakiklosi-vinteo/

  6. βρε προκοπρηδες, σας δινουν λεφτα για την επεκταση του βιολογικου και δεν πατε να τα παρετε. η βρωμα εφτασε μεχρι το δημητρα. αςχρηστοι και ανικανοι τεμπεληδες. ουσττττττττ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ