Το 2ο Λύκειο της Κω υποδέχεται ξανά τους μαθητές του-Αγιασμός τη Δευτέρα το πρωί στις 8.15 π.μ- Ένα μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε

7
1110

ΘΕΜΑ : “Το 2ο Λύκειο της Κω υποδέχεται ξανά τους μαθητές του-Αγιασμός τη Δευτέρα το πρωί στις 8.15 π.μ- Ένα μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε.”

Η Κως κλείνει τις πληγές που άνοιξε ο σεισμός με τις δικές της δυνάμεις.

Κερδίσαμε, όλοι μαζί, ένα μεγάλο στοίχημα με την πρωτοβουλία του Δήμου Κω να αναλάβει ο ίδιος τα έργα αποκατάστασης των σχολείων, προκειμένου να ολοκληρωθούν γρήγορα.

Όσοι αμφιβάλλουν, δεν έχουν παρά να δουν την πορεία εξέλιξης των έργων αποκατάστασης στις λιμενικές υποδομές του νησιού και στους αρχαιολογικούς χώρους.

Το 2ο Λύκειο της Κω ανοίγει ξανά τις πόρτες του και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές του.

Τη Δευτέρα το πρωί θα ακουστεί και πάλι το κουδούνι στο 2ο Λύκειο Κω.

Στις 8.15 π.μ θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και οι μαθητές θα δουν ένα πλήρως ανακαινισμένο και ασφαλές κτίριο.

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχουν ολοκληρωθεί και τα έργα στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν και τα έργα στα άλλα δύο σχολεία στην πόλη της Κω.

Η Κως προσπερνά τους ανθρώπους του χθες, της λάσπης και της λογικής του διχασμού και της καταστροφολογίας και προχωρά μπροστά.

Προχωράμε μπροστά με έργα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτος που εφτιαξε το εργο πριν μερικα χρονια ουτε 10 και τελικα το κτηριο επαθε τοσες ζημιες θα δωσει λογο στη δικαιοσυνη?

    • ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΥΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΦΟΥ ΦΤΟΙΑΧΤΗΚΕ ΣΕ 18 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΞΙΑ ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΤΗΣ ΘΕΜΕΛΕΙΩΣΗΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΕΙΔΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΨΑΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΒΥΘΙΖΟΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ, ΟΙ ΜΑΡΑΓΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΟΝΤΑΙΝΑΝΕ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΗΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΡΑΓΚΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑΝ, ΑΥΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΔΞΙΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΥΣΑΞΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ

  2. Δεν είναι δελτίο τύπου αυτό. Τι χρειάζονται οι μπηχτές και τα υπονούμενα. Επιτέλους, ο κόσμος θέλει απλή ανακοίνωση του γεγονότος και όχι συνθήματα και λαϊκισμούς. Αν δεν το καταλαβαίνετε, κρίμα !!!

  3. Το οτι τα παιδια μας και τα εγγονια μας θα πανε παλι κανονικά σχολειο και οχι νυχτα χειμωνιατικα δεν σας φτανει ?ελεος με τους κακοψυχους σκατοψυχους μικροψυχους επιτελους χειροκροτηστε οτι καλο κανει ο οποιοδηποτε δημαρχος ειναι επανω οποιας παραταξης και αν ειναι

    • Ξέρετε πόσα χρόνια κάνουμε εμείς αυτό που φοβάστε για τα παιδιά σας κύριε;
      Βρέξει χιονίσει εκεί.
      Και μάλιστα σε θρανιάκια και προδιαγραφές Δημοτικού Σχολείου.
      Και χωρίς δικαιώματα , αφού είμαστε φιλοξενούμενοι εκεί.
      Και με τη ψυχή στο στόμα μόλις τελειώνουμε τη δουλειά μας, σχεδόν αμέσως σχολείο.
      Και τί κάνει για μάς η πολιτεία τόσα χρόνια;
      Θαθαθαθάθα θάθαθα. Οι επόμενοι; Θαθάθαθα θαθαθαθά.
      Ευχαριστώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ