ΒΙΝΤΕΟ Η εκκαθάριση της “ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ ΕΚΟ” και ο καταλογισμός 69.923 ευρώ που καλούνται να πληρώσουν τα 9 μέλη του ΔΣ ( Γ. Κυρίτσης: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πληρώσει ο Δήμος…)

18
969

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Το θέμα της εκκαθάρισης της Αναπτυξιακής Σύμπραξης με την επωνυμία: “ΚΩΣ ΑΣΠΙΣ ΕΚΟ” για τις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και το ποσό που καταλογίστηκε στον τότε Πρόεδρο να πληρώσει (και το έκανε ήδη) επειδή δεν είχαν γίνει λογιστικές καταχωρήσεις όλων των δράσεων.

Επιπλέον, υπάρχει μια οφειλή 69.923 ευρώ τα οποία καλούνται τώρα να πληρώσουν τα 9 μέλη που συμμετέχουν στο ΔΣ από 7.769 ευρώ έκαστο

ΒΙΝΤΕΟ στις 2 ώρες και 51 λεπτά (όλες οι τοποθετήσεις)

έως τις 3 ώρες και 48 λεπτά (η τοποθέτηση του Δημάρχου)

Γ. Κυρίτσης: Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πληρώσει ο Δήμος…

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα λεφτά τα εισέπραξαν και τα μοίρασαν προεκλογικά για καμιά ογδονταριά σΟυΡΑΜΑτιστες χωρίς να γίνουν τα μαθήματα όπως έκαναν οι επιμορφωτες.. Δυστυχώς τώρα που γίνεται έλεγχος τους τσίμπησαν αλλά το πρόστιμο 84.000 με τους τόκους το πλήρωσε λόγω κατάσχεσης η ξάδερφη….

  2. Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΘΕΛΩ«, ΤΟΥ «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ«, ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑΣ, ΤΟΥ `ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ`, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠ`ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ). ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…
    ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

  3. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΠΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΚΕΡΝΑ

  4. ΠΡΩΤΗ ΕΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΚΑΤΕΣΕΡΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015.
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

  5. ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΣΤΟΝ ΔΗΡΑΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!

  6. Μόλις αναλάβεις Δήμαρχος να χρεώσεις τον Κυρίτση και τους υπόλοιπους με τα χρήματα που πήραν οι δικηγόροι και έχασαν τις δίκες. Και είναι πάνω από εκατό χιλιάρικα.

    • Σωθηκες…για ρώτα τον τι έκανε με τα σφαγεία της αιγιαλός όλα τα κουκουλωσε…Ούνα φάτσα Ούνα ράτσα με τον Κυρίτση

  7. Η Προεδρίνα του που έχει καταδικαστεί και για δολιότητα να πληρώσει όλα τα πρόστιμα και τους δικηγόρους που έχασαν τις δίκες.

  8. Οι εκλεγμένοι δήμαρχοι και σύμβουλοι πληρώνουν μόνο εαν καταδικαστούν για δόλο και για απιστία σε βάρος της υπηρεσίας.

  9. Δυστυχώς για το νησί μας γνωρίζουμε πλέον ότι ο στόχος του κυρίου Κυρίτση ήταν και συνεχίζει να είναι η αποθάρρυνση των έντιμων πολιτών να ασχοληθούν και να προσφέρουν στα κοινά. Έτσι στο παρελθόν έστειλε στα δικαστήρια δεκαπέντε φορές τον Δήμαρχο Φάκκο. Έστειλε τριάντα φορές τον Δήμαρχο Καίσερλη και άλλους διακόσιους έντιμους πολίτες στα δικαστήρια. Δηλώνει ότι ο Δήμος δεν θα πληρώσει χρέη μιας δραστηριότητας αλλά θα τα πληρώσουν έντιμοι πολίτες όπως η κυρία Πρόεδρος και όλοι οι άλλοι που ανέλαβαν ένα έργο για το καλό της Κω και χρεώθηκαν όχι γιατί έκλεψαν αλλά γιατί έγιναν λογιστικά λάθη. ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.

  10. Κύριε Γερασκλή ο ΑΙΓΙΑΛΟΣ που βρίσκεται για να αράξουμε;; Αυτό έπρεπε να ρωτήσεις και εσύ Κυριτσικέ.

  11. Την δήλωση του Κυρίτση ότι ο Δήμος δεν πρόκειται να πληρώσει να την θυμηθείτε μετά τις εκλογές.

  12. να μας εξηγήσουν γραπτά τι έγινε και ποιοι είναι αυτοί που κλέψανε εβδομήντα χιλιάρικα. Γιατί ο Κυρίτσης ζητούσε τετρακόσιες χιλιάδες από τον Καίσαρλη για την αίγλη και στο τέλος καταδικάστηκε ο ίδιος.

  13. Από ότι μαθαίνω η νέα παράταξη έχει συμπληρώσει και τα ονόματα είναι βαρβάτα. εκατόν δέκα άτομα θα είναι υποψήφιοι.

  14. Ίσως δεν γνωρίζεις ότι ο Κυρίτσης μεγάλωσε μέσα στο βαθύ ΠΑΣΟΚ. Αυτά τα κόλπα για να εγκαταλείψουν οι εσωκομματικοί αντίπαλοι ήταν από τα πρώτα μαθήματα που έπερναν. Τους εξουθένωναν οικονομικά και ηθικά ακόμα και τις οικογένειες τους Δυστυχώς αυτόν έχουν για δήμαρχο οι Κώοι.

  15. Αντί να σταθεί δίπλα τους και να αγωνιστεί για να μην διώκονται άδικα τους εγκατέλειψε δύο χρόνια και τώρα τους λέει να πληρώσουν. Αλλά ο αμίαντος αμίαντος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ