Ανοίγει η διαδικασία των αιτήσεων παροχής νερού για τις ανάγκες άρδευση

1
292

ΘΕΜΑ : “Ανοίγει η διαδικασία των αιτήσεων παροχής νερού για τις ανάγκες άρδευσης.”

Ο Δήμος Κω έχοντας βάλει σε νέες βάσεις το ζήτημα της άρδευσης με την επίλυση του προβλήματος στον κάμπο του Πυλίου, ανοίγει τη διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων παροχής νερού για τη νέα καλλιεργητική περίοδο.

Όσοι πολίτες κάνουν χρήση νερού για άρδευση, μπορούν να έρχονται στο κτίριο της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης στο Λινοπότι, έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2019, προκειμένου να καταθέσουν αιτήσεις παροχής νερού για τις ανάγκες των καλλιεργειών τους για τη νέα περίοδο.

Η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης είναι απαραίτητη προκειμένου να γίνεται ορθολογική διαχείριση του νερού άρδευσης και να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι οι αιτούντες.

Η άρδευση αφορά στην υποστήριξη της αγροτικής-γεωργικής παραγωγής και όχι σε αλλότριες δραστηριότητες.

Σημειώνεται ότι προαπαιτούμενα για την ένταξη των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών στο ειδικό τιμολόγιο μειωμένο κατά 50% είναι:

1. Αντίγραφο εκκαθαριστικού ΔΟΥ έτους 2018 από το οποίο να προκύπτει ότι τα εισοδήματα από αγροτικές εκμεταλλεύσεις αντιστοιχούν στο 50% +1 του συνολικού εισοδήματος.

2. Αντίγραφο δήλωσης αίτησης ενιαίας ενίσχυσης έτους 2018.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλ. 2242048350.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ψάχνω να βρω έναν έντιμο άνθρωπο να μου πει αν είναι αλήθεια ότι χρωστάνε στη ΔΕΥΑΚ πάνω από εννεα εκατομμύρια ευρώ. Και έναν άλλο να μου πει πόσες χιλιάδες ευρώ πήγρανε οι δικηγόροι εξ Αθηνών παρα αρείω πάγκο και χάσανε τις δίκες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ