Η. Καματερός: Ίδρυση Μουσικού Σχολείου στην Κω, αρκεί να βρεθεί χώρος από το Δήμο

16
747

04/02/2019

ΠΡΟΣ:

ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

  1. Β΄ΕΛΜΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

  2. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Αγαπητοί φίλοι (ες)

Μετά από σχετικό αίτημα συμπατριωτών μας, συζήτησα με τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου την δυνατότητα ίδρυσης Μουσικού Σχολείου στην Κω.

Ένθερμα απάντησε θετικά και μάλιστα είπε πως υπάρχει δυνατότητα άμεσης χρηματοδότησης για την προμήθεια μουσικών οργάνων.

Αρκεί να υπάρχει διαθέσιμος χώρος.

Παρακαλώ να εξετάσετε την δυνατότητα αυτή και είμαι πάντα στην διάθεσή σας για την επιτυχία ίδρυσης του εν λόγω σχολείου που και εγώ νομίζω ότι θα καλύψει ένα μεγάλο κενό στην παιδεία του Δήμου μας και θα συμβάλλει στην πολιτιστική αναβάθμιση όχι μόνο των νέων αλλά ολόκληρου του πληθυσμού.

Πάντα στην διάθεση σας

Ηλίας Καματερός

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΤΑΙΝΙΑ ΗΛΊΘΙΟΣ & ΠΑΝΗΛΊΘΙΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ έχουν την ίδια φάτσα, φοράνε φέσι με φούντα μπας και ψηλώσουν με ΜΥΑΛΌ ΠΟΥΛΛΛΑΣ!!!!

    Όλα τα τάζει τρις μήνες πριν τις εκλογές ο «ΨΗΛΟΣ» λαϊκιστής, ο δοσίλογος που παζαρεύει τα νησιά μας… Ο Τουρκόφιλος ΓΚΑΟΥ Κάπτεν Ηλίας προτείνει ΠΑΖΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ για τα Δωδεκάνησα, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ;;; ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ θα προσφέρει ο ΣφΥΡΙΖΑ στον Σουλτάνο ΕΡΝΤΟΓΑΝ μπας και ηρεμίσει;;; Όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ κουκούτσι ΜΥΑΛΟ και ότι με νευράκια και εξαλλοσύνες , φωνές και έξαλλη συμπεριφορά προσπαθεί να κρύψει το κουσούρι του εγκεφάλου… ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ, τι προτείνουν οι φασιστοαριστεροί σύντροφοι του ΣφΥΡΙΖΑ, δωράκια πεσκέσι στους Τούρκους ;;; Μήπως βρε ανθέλληνα θα σας βόλευε η παράδοση κάποιου νησιού της άγονης γραμμής, που το φουσκώσατε με 24% ΦΠΑ μια και έχουμε πολλααααά ;;; Να θριαμβολογεί η παράταξη της προδοσίας του ΣφΥΡΙΖΑ για άλλη μια επιτυχία τύπου ΠΡΕΣΠΏΝ ;;; Ξέραμε ότι έχει έλλειμμα Ελληνικής συνείδησης ο «ΨΗΛΟΣ 0,5 ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ» , να δηλώνει όμως στην βουλή την ανάγκη παραχώρησης Εθνικών δικαιωμάτων μας στους Τούρκους σαν τον ΤΣΙΠρΑ στις ΠΡΕΣΠΕΣ ΜΌΝΟ ΈΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΦΕΣΙ και ο Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ…-ΑΛΕΞΊΚΑΚΟΣ –

    • οποιος και αν εισαι που εγραψες αυτα τα σχολια σου δινουμε ολοωυχα συγχαρητηρια. τα θερμα συγχαρητηρια ολων των κωων και των Ελληνων. οποιος και αν εισαι θελουμε να ξερεις οτι ολοι οι Κωοι και οι Ελληνες ειμαστε μαζι με ολη μας την ψυχη. Αυτος ο καματερος μετα την υπογραφη του στην προδοτικη συμφωνια των πρεσπων και μετα τισ ακρος Ανθελληνικες και Προδοτικες δηλωσεις του για τα Δωδεκανησσα ανοικη πλεον για παντα στην λιστα με τους υπολοιπουσ Αντιχριστους Ανθελληνες Εθνοπροδοτες πολιτικους στηνν συχρονη ιστορια της Ελλαδοσ. το ονομα του πλεον ειναι Εφιαλτης και οχι καματερος. καματερε ΕΦΙΑΛΤΗ τα ακουςςςςςς ?????? Συγχαρητηρια Αδελφε μας Ελληναρα για τα σχολια σου.

  2. Στη Μυτιλήνη δόθηκαν οι αποζημιώσεις απο τον ΔΗΜΟ στις επιχειρήσεις από τον σεισμό. Στην Κω πότε;

    Για την ΚΩ ο σχετικός φάκελος με τα πρακτικά αποτίμησης των ζημιών έχει σταλεί στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και συγκεκριμένα στην Γ.Γ. Βιομηχανίας και στην Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ/ΕΥΣΕ, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία αποζημίωσης των πληγέντων.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου:
    Ο αριθμός των επιχειρήσεων στο νησί της Κω που κατέθεσαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανέρχονται σε 164 και το εκτιμώμενο συνολικό κόστος των ζημιών ανέρχεται σε 684.106,98 ευρώ.

    • ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ !ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΔΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ !ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟ!

  3. Τα όργανα που θα διδάσκονται οι μαθητές είναι:

    Ζουρνάς
    Νταούλια

    Και θα συνοδεύονται από χορούς της χορευτικής ομάδας: «Οι αγορές»

  4. Τώρα που έχουν λυθεί όλα τα υπόλοιπα προβλήματα του νησιού (λαθρο-μεταναστευτικό, ζημιές από σεισμό σε σχολεία και εκκλησίες, κρίση από τα μνημόνια, νοσοκομείο) ήρθε και η ώρα του μουσικού σχολείου. Σαν δεν ντρεπόμαστε λιγάκι.

    • Επειδή στην Κω είναι άλυτα πολλά προ- βλήματα και δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος και Μουσικού Σχολείου ας το ιδρύσουν απέναντι στη Κάλυμνο που τα έχει όλα λυμένα… Εδώ το νησί είναι γεμάτο από φτηνά εξαγορασμένα ανθρωπάκια που μόνο για υπηρετικό προσωπικό κάνει στις υπηρεσίες του κάθε τυχωδιόκτη που θέλει να πλουτίζει … και σαφώς τον ενοχλεί οτιδήποτε μπορεί να προβληματίσει τους νέους «υπηρέτες»

  5. ΕΔΩ ΟΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ Κ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΦΩΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥΛΗΔΕΣ Ε?? ΒΡΕ ΟΥΣΤ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ